Sanırım eşim beni sevmiyor..

Sevgi diliniz farklı.
Tek sorun bu..
Kimi çiçekte hediyede arar sevgiyi kimi sadece saçını okşamasında..

Ben mesela çok maneviyatciyim hediye falan umrumda olmuyor.
Beni düşündüğünü, önemsedigini görmek istiyorum. Kazmaya sor şunu aldım ya sürpriz yaptım ya der..

Aynı dili konuşanı bulmak lazım.

Nedense yeni nesil kadınlar evlendikten sonra hep şoka uğruyorlar sanıyorlar ki ağladıklarından kocalarından ilgi görecekler bu ilgiyi ancak ana baba gösterir .çoğu koca ilgi göstermediği gibi birde suçlamalarda bulunur büyük hayallerle evleniyorlar sanki adam her hareketine dikkat edecek sevgiyle yaklaşacak gibi ama bu sadece pembe dizilerde olan birşey öyle koca yok hanımlar sadece hayal dünyanızda var , lohusalıktada çoğu kadın zaten bu yüzden depresyona giriyor eşleri ilgisiz durumu veya kötü muamele durumları , evleneceğiniz adamdan çok şey bekliyorsanız evlenmeyin bence hayalkırıklığına uğrayacaksınız ,çoğu öküz ve duyarsız

Yazık ya sevgi kırıntılarıyla karnınızı doyurmaya çalışıyorsunuz hala.
Beni düşünüyor dediğiniz şeyler bile resmen içler acısı.

Ben komşunun çocuklarına yapıyorum bunları. Sevdikleri çikolatayı alıyorum, yukarıdan bağırıyorum üşütürsünüz hadi eve diye.. Sokak hayvanlarına

Ben ağlarken o gülüyorsa, beni aşksız, sevgisiz, ilgisiz bırakıyorsa, bir güzel sözü benden esirgiyor, sarılarak film bile izlemiyor tüm enerjisini dışarıya veriyor, beni eve çocuğumla bırakıp duygusal boşluğumuzu umursamıyorsa, hayattaki en büyük desteğim değilse kusura bakmayın da ben böyle adama eş demem, hayat arkadaşı demem. Bunları yapmayacaksa neden evlendiniz zaten?

Sevgi ve ilgi yemek yemek, su içmek, nefes almak gibi hayati.
O çocuğa daha çok üzüldüm.

Nedense yeni nesil kadınlar evlendikten sonra hep şoka uğruyorlar sanıyorlar ki ağladıklarından kocalarından ilgi görecekler bu ilgiyi ancak ana baba gösterir .çoğu koca ilgi göstermediği gibi birde suçlamalarda bulunur büyük hayallerle evleniyorlar sanki adam her hareketine dikkat edecek sevgiyle yaklaşacak gibi ama bu sadece pembe dizilerde olan birşey öyle koca yok hanımlar sadece hayal dünyanızda var , lohusalıktada çoğu kadın zaten bu yüzden depresyona giriyor eşleri ilgisiz durumu veya kötü muamele durumları , evleneceğiniz adamdan çok şey bekliyorsanız evlenmeyin bence hayalkırıklığına uğrayacaksınız ,çoğu öküz ve duyarsız

Çoğu şeyde haklısın ama tüm erkekler böyle demek yanlış. Tam tersi erkek çok gördüm.
Ama evliliği peri masalı zanneden kadınları ben de anlamıyorum.

Ha oldu diyelim böyle kazma ve öküzle mi evlendiniz o zaman o kazmayı kendi ellerinizle biçimlendireceksiniz sürekli ne türden sözler ve hareketler ondan istediğinizi söyleyeceksiniz sürekli konuşacaksınız oturup ağlamayacaksınız onun annesi öküzü şekillendirememiş kadının hasas ruhunu anlayacak kadar annesininddee öğretecek güç ve beceri yokmuş , epey mücadele vereceksiniz , bebek olduysa bu defa bezini sen yapacaksın diyeceksiniz veya mamayı sen hazırla diyeceksiniz olduğu gibi onu asla boş bırakmayacaksınız , kolay gelsin ,aslında evlenmeden az çok belli eder bu tür öküzler kendini
Çoğu şeyde haklısın ama tüm erkekler böyle demek yanlış. Tam tersi erkek çok gördüm.

Aşkla sevgi farklı şeyler. Eşinizin size aşık olmadığı kesin ama sevip sevmediğini bilemedim. Sizi seviyor olması ağlarken yanınıza gelmemesini açıklar m? Allah yardımcınız olsun.

Sevmeyi bilmeyen çok erkek var anası ağladığında babası küfürde basmış olabilir oğulda bunu gördüyse kadının yanına gitmez , burda en büyük etken baba örneğidir

Yanlış anlamayın kendinize bakmayı mı bıraktınız bebek var annesiniz kendinize vakit ayırmak gerçekten zor biliyorum ama eğer böyleyse biraz kendinize bakıp güzel giyinip makyaj yapıp ilgisini çekebilirsiniz. Bu beyefendinin biraz ilgisini çekmek gerekiyor gibi. Mesela yanlış anlamayın beni şüpheye düşürün yanındayken telefon çalışınca şu arıyor demeyin koşarak içeri kaçın içerde fısır fısır konuşun. Bebeğinizi alın süslenip püslenip gezmeye çıkın eğer genelde evde oturuyorsanız. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin bakımlı olun kuaföre gidin eminim ilgisi tekrar size kayacaktır.

Ayrıca erkekler kadınların ağlamasına dayanamaz derler ya o ilk 10 ağlamamızda belki öyle. Sonra onlara bu saçma geliyor sen de ne sulu gözsün zırlama artık moduna girip görmemezlikten gelebiliyorlar eşiniz gibi. Bence ağlamanızı üzüntünüzü gizleyin erkekler malesef sürekli gülen sesli kahkahalar atan neşeli kadınları seviyorlar.

Ha oldu diyelim böyle kazma ve öküzle mi evlendiniz o zaman o kazmayı kendi ellerinizle biçimlendireceksiniz sürekli ne türden sözler ve hareketler ondan istediğinizi söyleyeceksiniz sürekli konuşacaksınız oturup ağlamayacaksınız onun annesi öküzü şekillendirememiş kadının hasas ruhunu anlayacak kadar annesininddee öğretecek güç ve beceri yokmuş , epey mücadele vereceksiniz , bebek olduysa bu defa bezini sen yapacaksın diyeceksiniz veya mamayı sen hazırla diyeceksiniz olduğu gibi onu asla boş bırakmayacaksınız , kolay gelsin ,aslında evlenmeden az çok belli eder bu tür öküzler kendini

Evet çoğu kadın eşine köle gitmeye pek niyetli.
Hepsi aslında nişanlıyken kendini belli ediyor.
Öküzü öküz olarak kabul edip sonra vay niye böyle oldu demek çok iki yüzlüce.
Umarım herkes insan gibi biriyle evlenir.

Bunca yorum okudum ama nedense sizin üslubunuz beni rahatsız etti.
Sokak hayvanlarına yapıyorum ben bu davranışları kısmı mesela,
Ayrıca beni şımartsın her dakika mıc mıc olalım ay hediyelere boğsun gibi şeyler istiyorum demedim o yüzden peri masalı gibi bi evlilik beklediğimi nasıl düşündünüz onu da anlamadım.
Konuma baktım diğer yorumlara da baktım kimse sizin gibi aşağılayıcı tuhaf bir dil kullanmamış.
Beni düşünüyor dediğim şeyler bu ikisinden ibaret değil ilk onlar aklıma geldi

Yanlış anlamayın kendinize bakmayı mı bıraktınız bebek var annesiniz kendinize vakit ayırmak gerçekten zor biliyorum ama eğer böyleyse biraz kendinize bakıp güzel giyinip makyaj yapıp ilgisini çekebilirsiniz. Bu beyefendinin biraz ilgisini çekmek gerekiyor gibi. Mesela yanlış anlamayın beni şüpheye düşürün yanındayken telefon çalışınca şu arıyor demeyin koşarak içeri kaçın içerde fısır fısır konuşun. Bebeğinizi alın süslenip püslenip gezmeye çıkın eğer genelde evde oturuyorsanız. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin bakımlı olun kuaföre gidin eminim ilgisi tekrar size kayacaktır.

Ayrıca erkekler kadınların ağlamasına dayanamaz derler ya o ilk 10 ağlamamızda belki öyle. Sonra onlara bu saçma geliyor sen de ne sulu gözsün zırlama artık moduna girip görmemezlikten gelebiliyorlar eşiniz gibi. Bence ağlamanızı üzüntünüzü gizleyin erkekler malesef sürekli gülen sesli kahkahalar atan neşeli kadınları seviyorlar.
boyle davranan bir erkek var ve ona ragmen kadin cabalayacak biraz ona dank etmeli konu sahibi zaten yeterince çabalamış çocuğunun annesi ağlarken diğer odada gülen erkeğin köküne kibrit suyu

Nasıl bir evlilik veya nasıl bir koca hayal ettin , tek tek yazarmısın evlenecek olan kızlarımız var onlarda çok yüksek beklentilere kapılmasın , hayalkırıklığın ne zaman ve nasıl başladı

Ayrıca beni şımartsın her dakika mıc mıc olalım ay hediyelere boğsun gibi şeyler istiyorum demedim o yüzden peri masalı gibi bi evlilik beklediğimi nasıl düşündünüz onu da anlamadım.
Konuma baktım diğer yorumlara da baktım kimse sizin gibi aşağılayıcı tuhaf bir dil kullanmamış.

boyle davranan bir erkek var ve ona ragmen kadin cabalayacak biraz ona dank etmeli konu sahibi zaten yeterince çabalamış çocuğunun annesi ağlarken diğer odada gülen erkeğin köküne kibrit suyu
Dank etmesi.için böyle davranması lazjm. Şu an beyefendi için her şey normal hiçbir sorun yok halinden memnun. Evli bir bayan rest çekip ayrlıyorum da diyemez gözünü korkutmak için. Yapacağı şey dikkat çekmek rutinleri kırmak.

Dediğim gibi baştan böyle olsa şaşırmazdım hoş baştan böyle olsa sevgili olmazdım
Hani zamanla değişir tamam ilk günkü gibi olmaz ama bu kadar yok olunca aklıma direk sevmiyor sanırım düşüncesi geliyor.
Çoğu kişi demiş lafa değil hareketlere bak diye ama bazen harekette de göremeyince insan kötü oluyor.
Sanırım iletişim ile ilgili nasıl çözerim bilmiyorum çünkü konuşup anlaşmaya yanaşmayan taraf o :KK43:(
Siz sevdiğinizi söyleyince ne diyor onu merak ettim?

Erkekler zaman içersinde sevgi gösterme biçimleri değişiyor.

Yine de konusmak güzeldir, canım eskiden böyle derdin ruhun mu yaslandı falan diye takilabilirsinz.

Aslında şu an her zamanki gibiyim evlenmeden önce evde nasılsam şimdi de öyleyim.
Ya zaten öyle çok ağlayan biri değilim yani normal insan ne kadar ağlıyorsa o kadar ağlıyorum.
Bunların dışında hep depresif gezen öf bıktım modunda takılan biri de değilim neşeliyim esprili bulurlar genelde beni
Dışarıdan görseler bu çiftin bi sorunu yok derler konuşup gülme zaman geçirme bunda bir sorun yok
Sanırım herkes birbirine sıkıldım senden diye bakan evde böyle yaşayan somurtkan iki insan diye düşünüyor.
Öyle değil normal gelir konuşuruz film izleriz yemeğe yardım eder vs normal hayat nasıl işliyorsa gün içinde arar bizi sorar nasılsınız neler yaptınız diye bunlarda sorun yok benim dediğim daha başka incelik mi desem aşk mı desem
Bunları söyleyeyim de sonra insanlarda yanlış fikirler oluşuyor.

dün bi dizi izledim
dizinin o bölümünde ilişkilerde şöyle bir durumdan bahsediyordu.

bir taraf "peşinden koşan, ikna eden ya da hak eden" diğer taraf "razı olan" taraftır diyordu.

yani ilişkide birisi kendini daha üst pozisyonda görüyor gibi düşünebiliriz.
mesela sizin durumda bu geçerli olabilir.

sanırım siz eşinizi ikna eden kişisiniz
eşiniz de size razı olmuş gibi.

yani ikna eden emek veriyor, uğraşıyor
diğeri de bu emeği görüp kabul ediyor
ama üstüne bir şey yapmıyor

mesela benim evliliğimde de tam tersi bu durum.
ben eşime pek bi şey yapmam
o sevdiğini söyler, o gelir, o uğraşır gibi.
ben de karşılık veriyorum ama.
eşiniz kadar mesafeli ya da ilgisiz durmuyorum. eşim verici ben alıcı taraf gibiyim denebilir.

belki bu durum sizde de geçerlidir.
Dizi HIMYM mı:)

Back
X