Sanırım Eşim Grup Olmak İstiyor

Çok teşekkür ederim kendimi anlatana kadar mahvoldum.Yok sonrasında hiç lafını açmıyor.Ama neredeyse her ilişkide hadi anlat diyor bıktım kendimden iğreniyorum artık

Bu isteğinden hoşlanmadığınızı ve konusu grup olan hikaye anlatamayacağınızı söyleyin. Karşılıklı rıza olmayınca cinsel fantezi değil işkence olur. Herkesin cinsel fantezileri ve uyarılma şekli farklıdır ancak istemediğiniz hiçbirşeyi yapmayın. Karşılıklı olarak hoşlandığınız şeyleri yapabileceğinizi belirtin. Bunu açıkça konuşmaktan başka yol yok.

İstemiyorsan anlatmayı ve bu seni rahatsız ediyorsa lütfen söyle
Esin diye sana istemediğin birşeyi yaptiramaz
Uygulama safhasına geçmek için zaman kazanıyor olabilir
Sadece fantezi derse gönlüne sor
Sana eza veren bir şey yapma
Bu şey boşanma sebebi
Akıllı ol

Kıyamete çeyrek kala

Ne acınası durumlar peydah olmuş böyle ,Şöyle bir şiir vardı yanlış hatırlamıyorsam...

Binlerce çocuk var aklımda şimdi
Kim demiş anne babası belli
Öyle ya 2 kişi sevişmiş belki
Ama akıllarında binlercesi ?
Söylesene senin anne baban hangisi?

Sevişirken bile, hayal ederek ihanet ediyor,hayal ettiği kişilerle binlerce çocuk yapıyorlar.

Ne vahim durumlar var okuyunca aklıma cahiliye devri geldi .okuduklarım kadarıyla sapkınlıkların zuhur ettiği dönemde helak olan kavim böyle şeylerle meşgul olurmuş.

Şunu söylemek gerekir ki her şeyin fazlası azıttırır.
Bir önceki yaptığın şey yüzünden bir sonra daha fazlasını beklersin.
Bir kaç gay sanatçı biliyorum ,kadınlarla yapmadıkları şekil kalmamış .ahlaki değerleri komidi'nin üstündeki paraya satmışlar.Çeşit çeşit gariplikler ama buda onlara yeterli gelmemiş çünkü azgınlık tatminsizliği peşinde getirmiş.
Bakmış artık kadınlardan alınacak haz kalmadı erkeklere yönelmişler.
Evli bir kadına kocası ; gel po..n.. seyredelim dese,o erkeğin gözümde domuzdan farkı kalmaz.
Çünkü kıskanmayan tek canlı Domuzlardır.
Bu kadınlar içinde geçerli tabi.
Bana ters hatta çok ahlaksızca ,birde soruyorsun ne yapayım diye...?
Sende ona yağlı kazık fantezilerinden bahset dikkatini çeker

Konuya fake değip durmuşlar...
Artık bu zamanda özellikle bu grup swinger olayları çok yaygın.
Haberlerde görüyoruz bunları.
Konu sahibinin profili neden pasif duruma getirilmiş orasını bilemem ama her burada bu konuyu açana hemen fake demeyin bence....
Bu konu gibi durumlara maruz kalanlar vardır kesinlikle toplumumuzda...
Erkekler zaten doyumsuzlar normalde, maalesef daha da doyumsuzlaşıp değişiklik arıyorlar cinsel hayatlarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…