• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Kaybetmek istemiyorsunuz belli bu yüzden ya çaba harcayıp değişeceksiniz ya da kaybetmeyi göze alıp gideceksiniz çünkü ben hep derim insanların kendisini bir başkası için yıpratmasına gerek yok çok sevebilirsin ama anlaşmak çok ayrı bir durum anlaşamayınca da bitiyor işte yavaş yavaş bence üstüne gitmeyin zaten ayrı kaldığınızda sizi özlemeyecekse he kii çoğumuzun eşi tartışma sonrası resimlere bakıp ya da yatağın boş tarafına bakıp üzülmez hatta eşim boş tarafına soğuk diye geçer yatar olaya çokta romantik bakmayın 😂 onlar dizilerde oluyor biraz uzaktan bakın bakalım nasıl olacak üsteleyip daha kötü olmayın
Ya evet ben aşırı duygusal bakıyorum olaylara biraz olgunlaşmam lazım işte o da bundan yorulmuş olabilir her şeyi yanlış anlıyorum falan

Seviyorsa özler tabi ki neden özlemez dediniz ki..
Sevgisini hissetmiyor musunuz o yüzden mi kavgalarınız?
Biraz ayrı kalın üstüne düşmeyin, birbirinizi seviyorsanız gerçekten toparlarsınız bence eğer dediğinz gibi çok ciddi bir sorun yoksa.

Boşanmak istemesinden de korkmayın. Evet sevdiğiniz için üzülürsünüz ama boşanmak istemesi sizi sevmediği anlamına gelir, zaten sizi sevmeyenle de ömür geçmez.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgisini hissetmek bir yana bu kavgalardan dolayı soğuduğunu hissediyorum. Eskiden bana besteler yapan adam şimdi uzaklaştı. Ve bunun suçlusu benim işte. Bu yüzden özlemeyebilir :(

Biraz çocuksu bir anlatımınız var, gitarı var oyunu var beni aramaz, yatağın boş tarafı solul gelmez falan😁😁
Eğer evlilik boyunca durmadan eskisi gibi romantizm bekliyorsanız, olmayınca tripler kavgalar ediyorsanız şımarıklık gibi gelebilir. Siz de bu evlilikte karşı tarafın hoşlanmadığı huylarınızdan rahatsızsanız bu sürede törpülemeye başlayın. Kendinizde yanlış gördüklerinizi düzeltmeye çalışın.
Evlilik full romantizm sürekli bir aşk böcekliği değildir. Beklentiniz buysa bir sakinleşin bence.
Kaybetmek istemiyorsanız hatalı yanlarınız varsa düzeltmeye bakın bu arada.

Yaş kaç ki playstation filan sizi aratmayacak olsun? Bazen yeterli olgunluk olmadan evleniliyor. Bu saçmalık yüzünden dağılmazsınız inşallah. Elle tutulur bir şey olmadan elbette kavga edilebilir biz de ederiz ama düzelmeyi bilmemek sorun. Üstüste eklememeli saçmalıkları. Birinin saçmalandığını farkederek bir şey olmamış gibi davranması gerekiyo bu durumlarda.
Ben 22 o 30. Bende yeterli olgunluk olmadığı kesin... Evet birimiz kızdığı zaman diğerinin üste gitmemesi lazım ama ben hakim olamıyorum kendime o da sert konuşunca kavga başlıyor işte.

Derler ki aşk insanda değişime, devrime neden olmuyorsa aşk değildir.
Karşılıklı esnemeniz lazım, sevgi var çünkü. Olur öyle, üzülmeyin. İnsan bazen kendisine bile tahammül edemiyor.
Siz de biraz kendi içinize dönüp, hatalarınızla yüzleşin.
Mutluluk sizle olsun. :KK73:
Kesinlikle öyle... O çok umursamaz ve rahat birisi. Kendini asla üzmez. Ne isterse onu yapar. Ben de tam tersi kafama çok takarım ve sorun yaratırım... Ama mutluluk olacak mı bilmiyorum...

Ne çok peşin hükümde bulunmuşsunuz onun yerine birsürü karar vermişsiniz , özlemeyecek bilmem ne, nasıl bu kadar eminsiniz bu süreçten. Valla şu iki satırlık yazıdan bile ben eşinize hak verdim, geçimsiz ve sabit fikirli gibisiniz, adamı sürekli darlıyormuşsunuz gibi geldi, annenizin evinize gitmenizde bu kadar büyük bi problem yok, gidin bi dinlenin karşılıklı
Öyle gerçekten süper analiz ettiniz. Ama ne yapayım o çok umursamaz birisi. İnsan karısını özlemez mi, o özlemeyecek işte
..

Ben 22 o 30. Bende yeterli olgunluk olmadığı kesin... Evet birimiz kızdığı zaman diğerinin üste gitmemesi lazım ama ben hakim olamıyorum kendime o da sert konuşunca kavga başlıyor işte.
Bu dertsiz başa dert aramak işte. Siz daha az değer verebiliyor olabilitsiniz bence. Değer verdiğiniz insanla kötü olmak istemezsiniz. Burda saçma sapan kocalara gereksiz değerler verip her şeyi sineye çeken kadın dolu.

Kaç yaşlarinizdasiniz? Neden bilmiyorum ama ben playstation oynayan erkeklere biraz ön yargili bakiyor ve olumsuz düşünüyorum haklarinda.Sanki ergenliklerini tamamlayamamis erkek portresi ciziliyor beynimde.Cok severek evlenmek bile ayni eve tıkılınca ekstra bir üstünlük saglamiyor ne yazikki.. Eşiniz neden sizi şımarik görüyor ? Karşılıklı bir özverisizlik hissediyorum.Oysa evliligin ilk kelime karsiligi özveridir.Bir de kontrolcü buldum sizi yazinizdan.Adamin duygularini kontrol edemezsiniz.Annenize gitmenizde yarar var.Uzak kalin ve özgür birakin onu da hislerini de.. İnsallah geri döndügünüzde her sey yoluna girmis olur.

Hayatınızda böyle görüşüp çene çaldığınız arkadaşlarınız var mı? Çalışıyor musunuz? Bazı erkekler (benim eşim de dahil) bütün gün dizdize oturmaktan ve her gün beraber takılmaktan hoşlanmıyorlar. Arkadaş bulamayıp eşinize sarıyorsanız bunalmış olabilir.
Hayır hiç kimsem yok. Ve tam olarak bu yüzden sarmaya başladım ona. Virüsten dolayı çalışamıyorum da. Bütün gün evdeyim ve hiç kimsem yok...

Biraz çocuksu bir anlatımınız var, gitarı var oyunu var beni aramaz, yatağın boş tarafı solul gelmez falan😁😁
Eğer evlilik boyunca durmadan eskisi gibi romantizm bekliyorsanız, olmayınca tripler kavgalar ediyorsanız şımarıklık gibi gelebilir. Siz de bu evlilikte karşı tarafın hoşlanmadığı huylarınızdan rahatsızsanız bu sürede törpülemeye başlayın. Kendinizde yanlış gördüklerinizi düzeltmeye çalışın.
Evlilik full romantizm sürekli bir aşk böcekliği değildir. Beklentiniz buysa bir sakinleşin bence.
Kaybetmek istemiyorsanız hatalı yanlarınız varsa düzeltmeye bakın bu arada.
Ya ama ilk seneden de sönmemeli bu romantizm diye düşünüyorum:(

Evlılıgın ılk ıkı yılı genelde kavgalar cok olur aynı evde yasamaya alısma surecı hayatın komple degısıyor ve herseyıne ortak olan bırısı kadınada zor ama erkek bunu daha gec kabullenıyor cunku onlar kadından daha ozgur oluyorlar. Mesela evde bıseyı dagıtsa annesı topluyor arkasını ama esı toplamıyor bırsey alınacak yada bısey odenecek olsa eskıden baba anne yapıyor ama evlenınce kendı yapmak zorunda(ve eskı harcamalarından kıskmak zorunda). Veya oyun dıyorsunuz mesela anne evınde sıkıntı yok ama evlnınce esı kozacak bnle zaman gecır dıye vs vs. Zamanla oturacak ve alısacak hepımız gectık bu yollardan bızde 1 sene kac kez bosanalım dedık 7 yıl oldu. Ve eskıden yaptıgı seylerı sımdı benım zorumla bıle yapmıyor (tartıstıgımı sebepler) artık aıle babası moduna gırdı.
Sıze ara verelım derken sızın onu cok sevdıgınızı ayrı kalmak ıstemedıgınızı bılıyordur ondan demıstır erkekler eslerının zaaflarını ıyı bılır ona gore hareket eder bıde gururları var tabı yok olmaz fılan demezler uzulse bellı etmezleer. Herneyse sıIn gıtmek ıstemedıgınızı bıldıgı ıcın oyle demıstırkı kavga etme sebebınız neyse onları bıdaha yapmasın dıye goz korkutmustur. Cunku gıtmıcegınızı ayrılmayacagınızı bılıyor. Bende mesela belırsızlıge gelemem kussek boyle bı kac gun ya barısacaz ya bosanacaz arasına tahammulum yok esımde bunu bıldıgı ıcın benı kırınca hep konusurkı kusmesın dıye cunku bılıyorkı kusmem ama tavır yapsa gıderım. Bence oturup konusun emınım buyuk bır sebep degıldır.
Ben ne yapıyorum bılıyormusun asırı ılgı gosterırım hep sevdıgı seylerı yaparımkı benımle mutlu olsun bır hafta bır ay boyle yapıyorum ne kadar ılgılı anlayıslısın bana cok guzel ayak uyduryorsun dıyor sonra kavga cıkarıyorum cıkıp gıdıyorum. Bakıyor cevresınde ben gıbı kımse yok kendıde tek sıkılıyor o ılgıyı alakayı ozluyor falan sonra bensız duramıyor. Boyle boyle kendıme bagımlı yaptım. Sımdı hıc kusmez benden ızınsız bısey yapmaz benı mutlu etmek ıcın ugrasır kı gıtmeyım dıye. Tavsııye ederım

Arkadaşlar yazmışlar ama bende yazmak istedim.İlk yıllar gerçekten oluyor öyle vara yoğa kavga.Zamanla alışacaksınız.Açık açık konuşun hissettiklerini eşinizin siz söylemeden anlamasını beklemeyin .Sizde onun hissettiklerini ciddiye alın .Bana boşanmalık bir durum gibi gelmedi.Aynı evin içerisinde farklı iki insanın bir olma sancıları bunlar.Düzelir.

Bu dertsiz başa dert aramak işte. Siz daha az değer verebiliyor olabilitsiniz bence. Değer verdiğiniz insanla kötü olmak istemezsiniz. Burda saçma sapan kocalara gereksiz değerler verip her şeyi sineye çeken kadın dolu.
O da aynı şeyi dedi. Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum bence çünkü ben huzursuzluk çıksın istemiyorum sen hep olay çıkarıyorsun diyor. Ama ben de kendimce haklı oluyorum iştee...

Hayır hiç kimsem yok. Ve tam olarak bu yüzden sarmaya başladım ona. Virüsten dolayı çalışamıyorum da. Bütün gün evdeyim ve hiç kimsem yok...
Evet tahmin etmek hiç zor olmadı.😊 ben de evlenip eşimin yanına geldim ve aynı şeyleri yaşadım. Hemen arkadaş edinemedim, çok sıkıldım. O da işten stresli geldiğinde hiç konuşmak istemedi falan... kadınların doğasını kavratmak çok zaman aldı. Sizi sevmediği için değil bunlar. Eşiniz haklı da değil yani ama yaş farkı biraz fazla beklentilerinizi anlayabilmesi açısından. Ona göre her şey normal yaşayıp gidiyorsunuz işte 😊 çoğu erkeğin mantığı böyle işliyor. Karşılıklı anlayışa ihtiyacını var

O da aynı şeyi dedi. Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum bence çünkü ben huzursuzluk çıksın istemiyorum sen hep olay çıkarıyorsun diyor. Ama ben de kendimce haklı oluyorum iştee...
O zaman takkeyi önüne koyup düşünme vakti. Detaylı bir özeleştiri seni bekler.

Mesela dün neden kavga ettiniz😊
Kardeşim başka şehirden yanıma geldi hiç arkadaşım yok diye. Eşimin annesi çağırdı kendi yazlığına. 1 haftadır oradayız. Ben evimi istiyorum halbuki çünkü burası çok hijyensiz. Rahat edemiyorum bu kadar uzun kalmaya. Ve benim misafirim var kaç defa dedik iki üç gün yeter diye. Sonr annemler de yarın biz kardeşini almaya geliyoruz yeter artık dedi. Ben de sinirlendim tüm vaktimiz burada geçti diye. Oradan çıktı...

Evet tahmin etmek hiç zor olmadı.😊 ben de evlenip eşimin yanına geldim ve aynı şeyleri yaşadım. Hemen arkadaş edinemedim, çok sıkıldım. O da işten stresli geldiğinde hiç konuşmak istemedi falan... kadınların doğasını kavratmak çok zaman aldı. Sizi sevmediği için değil bunlar. Eşiniz haklı da değil yani, yaş farkı da biraz fazla beklentilerinizi anlatabilmesi açısından. Ona göre her ley bornal yaşayıp gidiyorsunuz işte 😊 çoğu erkeğin mantığı böyle işliyor. Karşılıklı anlayışa ihtiyacını var
Çok anlatmaya çalıştım ama en sonunda kendi kendine sıkıl ben daha napayım dedi sanki evcilik oynamasını istedik 😃

Back
X