• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Güven sorunu değil de onun çok umursamaz olduğunu biliyorum.

Fakat evlenirken böyle olduğunu bilip evlendiniz değil mi, belki rahat tavırları hoşunuza gitti üstelik daha 1 yıl olmuş
Sadece aşk yetmiyor demek ki, mantığı ele alıp konuşmanız lazım

1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konube diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Ne cok demogoji yapmissiniz yahu. Yani olmediniz ki adam niye komidinde resme bakip aglansin. Boyle abartili duygular bollywood dizilerinde oluyor sadece.

Gidin kafa dinleyin sizde keyfinize bakin.

Annem derki evlilikte tek seneler biraz debdebeli olur. 1,3,5,7 ve 10. Seneden sonra toparlanır bazı şeyler diye.
Evlilikte ben buyum diye iki tarafında ısrarcı davranması bazı şeyleri yıpratıyor. Gitmeden önce biraz zaman ayırın birbirinize ve törpülemek üzere eksileri artıları yazın. Önümüz bayram, bayrama kadar sakinleyin ikinizde bayramda eşiniz sizi almaya gelsin hem ailenizle bayramlaşsın hem de birlikte gidin evinize.
Evinizde yalnız kalınca bahsettiğiniz duygulara kapılmayacak emin olun. Evde elbette eksikliğinizi dibine kadar hissedecek.

Evlılıgın ılk ıkı yılı genelde kavgalar cok olur aynı evde yasamaya alısma surecı hayatın komple degısıyor ve herseyıne ortak olan bırısı kadınada zor ama erkek bunu daha gec kabullenıyor cunku onlar kadından daha ozgur oluyorlar. Mesela evde bıseyı dagıtsa annesı topluyor arkasını ama esı toplamıyor bırsey alınacak yada bısey odenecek olsa eskıden baba anne yapıyor ama evlenınce kendı yapmak zorunda(ve eskı harcamalarından kıskmak zorunda). Veya oyun dıyorsunuz mesela anne evınde sıkıntı yok ama evlnınce esı kozacak bnle zaman gecır dıye vs vs. Zamanla oturacak ve alısacak hepımız gectık bu yollardan bızde 1 sene kac kez bosanalım dedık 7 yıl oldu. Ve eskıden yaptıgı seylerı sımdı benım zorumla bıle yapmıyor (tartıstıgımı sebepler) artık aıle babası moduna gırdı.
Sıze ara verelım derken sızın onu cok sevdıgınızı ayrı kalmak ıstemedıgınızı bılıyordur ondan demıstır erkekler eslerının zaaflarını ıyı bılır ona gore hareket eder bıde gururları var tabı yok olmaz fılan demezler uzulse bellı etmezleer. Herneyse sıIn gıtmek ıstemedıgınızı bıldıgı ıcın oyle demıstırkı kavga etme sebebınız neyse onları bıdaha yapmasın dıye goz korkutmustur. Cunku gıtmıcegınızı ayrılmayacagınızı bılıyor. Bende mesela belırsızlıge gelemem kussek boyle bı kac gun ya barısacaz ya bosanacaz arasına tahammulum yok esımde bunu bıldıgı ıcın benı kırınca hep konusurkı kusmesın dıye cunku bılıyorkı kusmem ama tavır yapsa gıderım. Bence oturup konusun emınım buyuk bır sebep degıldır.
Ben ne yapıyorum bılıyormusun asırı ılgı gosterırım hep sevdıgı seylerı yaparımkı benımle mutlu olsun bır hafta bır ay boyle yapıyorum ne kadar ılgılı anlayıslısın bana cok guzel ayak uyduryorsun dıyor sonra kavga cıkarıyorum cıkıp gıdıyorum. Bakıyor cevresınde ben gıbı kımse yok kendıde tek sıkılıyor o ılgıyı alakayı ozluyor falan sonra bensız duramıyor. Boyle boyle kendıme bagımlı yaptım. Sımdı hıc kusmez benden ızınsız bısey yapmaz benı mutlu etmek ıcın ugrasır kı gıtmeyım dıye. Tavsııye ederım
Ben de böyle bağımlı yapmak yerine 1 ay kavga çıkarıp 1 gün mutlu ediyorum adam bıkar tabi benden ... ne güzel anlatmışsınız umarım mutluluğunuz daim olur

Kardeşim başka şehirden yanıma geldi hiç arkadaşım yok diye. Eşimin annesi çağırdı kendi yazlığına. 1 haftadır oradayız. Ben evimi istiyorum halbuki çünkü burası çok hijyensiz. Rahat edemiyorum bu kadar uzun kalmaya. Ve benim misafirim var kaç defa dedik iki üç gün yeter diye. Sonr annemler de yarın biz kardeşini almaya geliyoruz yeter artık dedi. Ben de sinirlendim tüm vaktimiz burada geçti diye. Oradan çıktı...
Üfürükten tayyare bir konu😀
sanırım siz evliliğe alışamadınız..hala kendinizi tek görüyor ve tek başınıza istediğinizi yapmak istiyorsunuz.ben kendimi düşünüyorum da ilk başlarda büyüttüğüm konuları artık büyütmüyorum..hatta bazen geçmiş aklıma geliyor ve çok çocukça davranmışım diyorum..

Annem derki evlilikte tek seneler biraz debdebeli olur. 1,3,5,7 ve 10. Seneden sonra toparlanır bazı şeyler diye.
Evlilikte ben buyum diye iki tarafında ısrarcı davranması bazı şeyleri yıpratıyor. Gitmeden önce biraz zaman ayırın birbirinize ve törpülemek üzere eksileri artıları yazın. Önümüz bayram, bayrama kadar sakinleyin ikinizde bayramda eşiniz sizi almaya gelsin hem ailenizle bayramlaşsın hem de birlikte gidin evinize.
Evinizde yalnız kalınca bahsettiğiniz duygulara kapılmayacak emin olun. Evde elbette eksikliğinizi dibine kadar hissedecek.
Yarın gidicem ve 1 haftadır kvdeyim...

Üfürükten tayyare bir konu😀
sanırım siz evliliğe alışamadınız..hala kendinizi tek görüyor ve tek başınıza istediğinizi yapmak istiyorsunuz.ben kendimi düşünüyorum da ilk başlarda büyüttüğüm konuları artık büyütmüyorum..hatta bazen geçmiş aklıma geliyor ve çok çocukça davranmışım diyorum..
Ben de öyle diyorum birkaç ay öncesine bakınca bile ama yine çocukluk yapıyorum

Ben de böyle bağımlı yapmak yerine 1 ay kavga çıkarıp 1 gün mutlu ediyorum adam bıkar tabi benden ... ne güzel anlatmışsınız umarım mutluluğunuz daim olur
Bıkmaya hakkı yokta ıste erkelerın bazıları kalın kafa boyle seylere mecbur bırakıyorlar gozden dusuyorlar. Bende oyununa oyunla cevap verıyorum yapacak bısey yok. Amın ınsallah cumlemızın mutlulugu daım olsun

Fevri çıkışlarım oluyor mesela. Hemen trip atıyorum sorun yaratıyorum
Eşiniz gerçekten bunalmış olabilir o zaman.
Yazdıklarından olgunlaşmamis olduğunuz belli zaten.
Eşinizden başka oyalanacak birşeyler bulun kendinize.
Hayat ondan ibaret olursa, her lafı her hareketi bir anlam taşır çünkü, onu niye öyle yaptı bunu niye böyle yaptı dertlenirsiniz.

Son düzenleme:
Tamam ikinizde de hata vardır ama siz kendi hatanızdan sorumlusunuz o yüzden size söylüyorum bari siz kendinizi düzeltin. Adamı bunaltmışsınız resmen. Yazdığınız şeylere bakıyorum, yok komidindeki resmime bakıp özlemeyecek, yok yatağın boş tarafi... falan Kafasını dinleyecek diyorsunuz, dinleyecek çünkü yemişsiniz kafasının etini ilgi ilgi diye. Siz biraz kendinizle ilgilenin o zaman bu kadar ilgi açlığınız olmaz. Bunu olumsuz anlamda veya kinaye olarak söylemiyorum. Gerçekten kendinizle ilgilenin. Hoşlandığınız, sevdiğiniz şeyler yapın kendinize çevirin odağınızı, azıcık unutun onu.

Cok normal. Biz ilk senemiDe bosanacak derecede lavgalar yaptik. Psikolojik olatak evlilige alistirmamisiz kendimizi bundan olsa gerek. Her yeni evli cifte olan durum inan. Birbirimizi cok sevdik. Sukurki bosanmadik. Cok sukur. Suan cok iyiz sukur.
Sakin yuvanizi yoktan yere bozmayin.

1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konube diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...
Canım erkekler doğası geregi hic bi konuya bizim gibi bakamiyolar.biz nekadar duygusal yaklaşsakta olaylara onlar cabuk sıkılıyo fazla usteledinmi de hakliyken haksiz duruma dusuyoz.evlilikte tartismaalar illaki olacak ama sonu bosanmaya kadar gitmesi acele verilen kararmis gibi geldi bana.eşine daha anlayisli davranmaya calis bence cok ustune dusme ama ilginide eksik etme ailenin yanina gitmek yerine 1.2 gün biyerlere gitseniz basbasa belki iyi gelir uzak kalmak iyi gelcegini sanmiyorum ben.hakkınızda hayırlısı

Ya ama ilk seneden de sönmemeli bu romantizm diye düşünüyorum:KK43:
Sürekli dip dibe olduğunuz bir insanla aşkım balım böceğim diye gezemezsiniz. Sıkılır insan sürekli bir romantizm bir ilgi alaka. Yani elbette canınız ister yaparsınız, ama her gün her saniye mıçmıç istemeyebilir insan.
Biz evlendiğimizde ilk iki sene kimsenin olmadığı bir şehirdeydik. Sürekli bir romantizm kasmamıştık mesela. İlk sene çok kavga olur derler bizde mesela pek kavga olmadı. Beklentiye girip darlamamışytm çünkü. Bilmiyorum bana bu sürekli sevgi seli içinde yaşamak da komik geliyor. Seviyorum seviliyorum bunu davranışlarımızla zaten belli ediyoruz sürekli romantizm yapmak ne kadar mantıklı?

Fazla ilgi beklemen onu bunaltıyor olabilir. Ilgi zorla alınmaz zaten. Yoksa seni susturmak için ilgileniyormus gibi de yapabilir. Ama samimi olmadığını hissedersin. Gene uzulursun. Bir yıl çok kısa.
Hiçbirşey yerli yerine oturmamıştır. Biraz sabır göster. Hayat türk dizilerindeki gibi de değil. Bir süre sadece ev arkadaşınmış gibi takılmaya çalış. Beklentini o düzeyde tut yani.

Back
X