• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım eşimle ara veriyoruz...

Ya aslında ayağına gitmemesi gerekirdi kısmına katılıyorum kız babası ayağa gitmez ama gitmiş olan olmuş artık
Aslında babanın nasıl gittiğini bilmiyoruz. Sanmıyorum ki kızını küçük düşürecek ezik gösterecek bir şey söylesin. Benim babamda eşimi bir kez aramıştı kavga ettiğimizde tatlı tatlı dövdü. Benim kızım sahipsiz değil bir daha gözünde yaş görürsem hasret bırakırım sana demişti :D
Of evliliğin ilk yılları gerçekten çok zor ya. İyi ki devirdik gitti.

Kız eşine karşı da buradaki kadınlara karşı da çok ezik , bu yüzden herkes kolayca eziyor . Eşi konu sahibinin kardeşi geldiğinde annemlerde kalacağız deyip kardeşini kibarca kovuyor ama konu sahibi bunu hiç sorun haline getirmiyor .Bu adam evlenmekten mutsuz ve kendi mutsuz olduğu için de konu sahibini eleştirip duruyor , halbuki k. sahibi git deyince giden gel deyince her şeye olur diyen bir kız , en sert eleştirisi sen benle az ilgileniyorsun olmuş . Kocasına haddini bildirmesi gerekiyordu ama yapamamış.

Aynen oyle. Konu sahibi 22 yasinda ve bizlerden fikir almak icin konu acmis onu anlayabiliyorum. Cogumuz 22 yasinda kimseye pabuc birakmazdik ama herkes ayni da olamaz bunu da anlayabiliyorum. Anlayamadigim tek nokta burada git yuvani kurtar ara diye kiza gaz verenler :)

Aslında babanın nasıl gittiğini bilmiyoruz. Sanmıyorum ki kızını küçük düşürecek ezik gösterecek bir şey söylesin. Benim babamda eşimi bir kez aramıştı kavga ettiğimizde tatlı tatlı dövdü. Benim kızım sahipsiz değil bir daha gözünde yaş görürsem hasret bırakırım sana demişti :D
Of evliliğin ilk yılları gerçekten çok zor ya. İyi ki devirdik gitti.
Keşke bende devirebilseydim ya yapabileceğimi bildiğim bişeyi başaramış olmak çok üzüyor beni

İstemese boşanıcam demezmiydi ?
İstemem yan cebime koy. evli kalmak istiyo ama sık sık annesinin evinde kalıp akşamları ps oynayarak, karısına zerre ilgi göstermeyerek. Aksi takdirde istemiyo. Amacına da ulaştı kızcağız Bi daha ilginin i sini alamaz ağzına

Aynen oyle. Konu sahibi 22 yasinda ve bizlerden fikir almak icin konu acmis onu anlayabiliyorum. Cogumuz 22 yasinda kimseye pabuc birakmazdik ama herkes ayni da olamaz bunu da anlayabiliyorum. Anlayamadigim tek nokta burada git yuvani kurtar ara diye kiza gaz verenler :)
Bu yuvanı kurtarci kociş delisi kadınlar benim konuma da musallat oldu. Kadının her yaptığını şımarıklık erkeğin her yaptığını müstehak görüyo bu ataerkil kadınlar

1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...

Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
[/QUOTE
Ozlediysen seviyosan yaz

1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...

Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Ayrıca boşan diye akıl verenlere de kulak asma senin hayatin öyle bı karar verilecekse sen kendi isteginle ver

Bu yuvanı kurtarci kociş delisi kadınlar benim konuma da musallat oldu. Kadının her yaptığını şımarıklık erkeğin her yaptığını müstehak görüyo bu ataerkil kadınlar

Bacim kusura bakma ama senin konunda esin hakliydi yaw :) kocam baskasinin gazina geliyor deyip deyip baskalarinin gazina gelen sendin:) adam ailenin yanindan ev alismisti ve ev tasiyordu tek basina yanlis miyim? Surekli de baskalarinda hata aranmaz. Belki hamilelik hormonlarindandir senin durumun bilmiyorum ama adam ev tasirken aciktim demissin, bekle isimi bitireyim dedi diye cocugu aldirsam mi aldirmasam mi diye dusunuyordun. Ev tasirken daha bilmeme kac haftalik bebek icin makaleler okumuyor diye dert yaniyordun:) o yuzden senin durumunla bu konu cok baska.

Son düzenleme:
Bacim kusura bakma ama senin konunda esin hakliydi yaw :) kocam baskasinin gazina geliyor deyip deyip baskalarinin gazina gelen sendin:) adam ailenin yanindan ev alismisti ve ev tasiyordu tek basina yanlis miyim? Surekli de baskalarinda hata aranmaz. Belki hamilelik hormonlarindandir senin durumun bilmiyorum ama adam ev tasirken aciktim bekle isimi bitireyim dedi diye cocugu aldirsam mi aldirmasam mi diye dusunuyordun. Ev tasirken daha bilmeme kac haftalik bebek icin makaleler okumuyor diye dert yaniyordun:) o yuzden senin durumunla bu konu cok baska.
Ben de haklıydım sonuçta hakaret etti, bide 9 aylığına Bi eş tüm sorumluluğu alamaz mı kadınlar Bi ömür yemek temizlik yapıyo bu erkekler iki gün yapınca çığırından çıkıyo

Ben de haklıydım sonuçta hakaret etti, bide 9 aylığına Bi eş tüm sorumluluğu alamaz mı kadınlar Bi ömür yemek temizlik yapıyo bu erkekler iki gün yapınca çığırından çıkıyo

Neyse bacim umarim cozmussunuzdur de cocugunuza yazik olmaz. Zira her tarismada cocuktan vazgecmek cok akil kari bir davranis degil.

Daha önce de birine demiştim size de diyorum; evliliğin 1. Yılında böyle amaçsız kördüğüm kavgalar oluyor. Çok seviyordum ama şimdi boğmak istiyorum moduna giriyorsunuz. Ama geçiyor. Karın ağrılı bir süreç ama ben bebeklerdeki 2 yaş sendromuna benzetiyorum. Sakin kalmaya çalışın, kendinize ve evliliğinize zaman tanıyın, geçecek bunlar 👍🏼
Sizin su yorumunuz beni rahatlattı bende 1 senedir evliyim dediğiniz gibi kavgalar oluyor bende nolouo bize anlasamıyomuyuz ki biz diyorum ve tek bende oluyo sanıyordum 😀

Sanırım bomba gibi bir gelişme ile geldim... Bu sabah Annem geldi yanıma sabah da değil hatta bir saat önce. Uyuyordum ben, telefonuna bak dedi. Bir baktım babam eşimin yanına başka bir şehre gitmiş ikisi fotoğraf çekip atmış bana. Annem dün babama biraz anlatmış durumları Babam çünkü anlamış bu kadar uzun süredir nasıl görüşmüyorlar diye. Ondan sonra da konuşmak için gitmiş eşimin yanına. Annem de eşimle konuşmuş eşim çok özledim Gerçekten bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ilk 5 gün o da kafasını dinliyordur demiştim ama daha fazla uzayacağını düşünmüyordum demiş. Ben aradım sonra gelmiyor musun artık dedi. Ben de bayramın ilk ya da ikinci günü gelirim ailemle plan yapmıştık dedim.
Yani babamın böyle bir şey yapmasına inanamadım gerçekten onca işinin gücünün arasında bizim için uğraşmış. Şu anda keşke aileler araya girmeseydi bu kadar gerek yok bilmelerine diyebilirsiniz ama biz gerçekten boşanma aşamasına gelebilecek kadar büyük bir ara verdiğimiz için ailelerin de bilmesinde bir sakınca yok. Hatta eşim kendisi demişti istersen ailene anlat, hani bir anda boşanıyoruz demeyelim diye.

Bayramın ilk günü ya da ikinci günü döneceğim evime . Dediğim gibi şartlarımı sunacağım yani öyle yalvararak değil de ondan da beklediklerimi anlatacağım, kendi yaptıklarını anlatacağım bakalım ne olacak, hayırlısı...

Şimdiden hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum 23 sayfadır hep yanımda oldunuz, fikir verdiniz, akıl verdiniz. Olumlu olumsuz kiminle konuştuysam Hepinize çok teşekkür ederim, tüm dedikleriniz benim aklımda bir yer ediyor. Zaten olanlardan ben haberdar edeceğim dönünce de.
Şartlar sunmaya odaklanmak yerine bence karşılıklı konuşup birbirinizi anlamaya odaklanın. Peki o konuşmadan sonra hiç arayıp msj attı mı?

Babanız gitmiş konuşmuş. Hadi o bişey değil anneniz konuşmuş e hadi büyükler girmiş araya konuşmuş. Madem oda pişmanmış sabredemediniz mi o arasın bekleseydiniz keşke. Böyle olunca ailecek adamın arkasına düşmüşsünüz gibi olmuş. Birde bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedim demiş. Neden seni seviyorum yazınca geçiştirsinki. Pişman olan hemen atlardı konuya. Üstelikte atlasa gelseydi sizi almaya yüzyüze konuşmaya. Nerden baksan elimde kalıyo. Siz neye sevindiniz anlamadım. Adamın hiçbi çabası yok. Bence tek niyeti sizi bayramda annesigile kalmaya yetiştiriyo.

Back
X