• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım eşimle ara veriyoruz...

ben olsam anneme babama çok canım sıkılırdı, iyi niyetle yapmışlar ama şimdiye kadarki sessizliğinin guçlu durmandan değil de bunalımda olmandan olduğu belli oldu, şimdiden sonra ağzını açsan o zaman ayrılalım, ara verelim diyecek göreceksin.
keşke yapmasalarmış ya.
Kesinlikle Adam istediği gibi at koşturacak şimdi kızın ve ailesinin ayrılmalarından korktuğunu düşünecek

Kesinlikle Adam istediği gibi at koşturacak şimdi kızın ve ailesinin ayrılmalarından korktuğunu düşünecek

aynen,bir de babası gittikten sonra konusahibi kendisi aramış destansı bir kaybediş yani.
ben olsam kendisi özledim diye geberip arayana kadar aramazdım ben de hatalı olsam.
çunku şu an kulun kölen olayım beni yeniden kabul et demiş oluyor konu sahibi ve ailesi.

Babası uyarmıştır belki usulünce belki korkutmuştur
Benim annem saçının telini göremez artık dedi adam korkudan arayamıyor bile 😀😀😀

korkutan adam resim çektirip atmaz ya, belli yani "bizim kız biraz şımarmış kusuruna bakma yuvanı yıkma" falan demiş.

Sanırım bomba gibi bir gelişme ile geldim... Bu sabah Annem geldi yanıma sabah da değil hatta bir saat önce. Uyuyordum ben, telefonuna bak dedi. Bir baktım babam eşimin yanına başka bir şehre gitmiş ikisi fotoğraf çekip atmış bana. Annem dün babama biraz anlatmış durumları Babam çünkü anlamış bu kadar uzun süredir nasıl görüşmüyorlar diye. Ondan sonra da konuşmak için gitmiş eşimin yanına. Annem de eşimle konuşmuş eşim çok özledim Gerçekten bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ilk 5 gün o da kafasını dinliyordur demiştim ama daha fazla uzayacağını düşünmüyordum demiş. Ben aradım sonra gelmiyor musun artık dedi. Ben de bayramın ilk ya da ikinci günü gelirim ailemle plan yapmıştık dedim.
Yani babamın böyle bir şey yapmasına inanamadım gerçekten onca işinin gücünün arasında bizim için uğraşmış. Şu anda keşke aileler araya girmeseydi bu kadar gerek yok bilmelerine diyebilirsiniz ama biz gerçekten boşanma aşamasına gelebilecek kadar büyük bir ara verdiğimiz için ailelerin de bilmesinde bir sakınca yok. Hatta eşim kendisi demişti istersen ailene anlat, hani bir anda boşanıyoruz demeyelim diye.

Bayramın ilk günü ya da ikinci günü döneceğim evime . Dediğim gibi şartlarımı sunacağım yani öyle yalvararak değil de ondan da beklediklerimi anlatacağım, kendi yaptıklarını anlatacağım bakalım ne olacak, hayırlısı...

Şimdiden hepinize gerçekten çok teşekkür ediyorum 23 sayfadır hep yanımda oldunuz, fikir verdiniz, akıl verdiniz. Olumlu olumsuz kiminle konuştuysam Hepinize çok teşekkür ederim, tüm dedikleriniz benim aklımda bir yer ediyor. Zaten olanlardan ben haberdar edeceğim dönünce de.
Keşke eşin kendisi gelseydi seni götürmeye ama olsun.Sizin bence boşanmaya gidecek bir sorununuz yok o yüzden boşanma kelimesini çok büyük bir şey olmadıkça açmayın ikiniz de.Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Sana tavsiyem evlilik üzerine iletişim üzerine bir şeyler okuman ve Zafer AKINCI var evlilik hakkında güzel fikirler veriyor bana çok yararı olmuştu.Aslında senin kadar olmasa da küçük şeylere ben de takıldım ilk senemde.Ama böyle ayrılık yaşamadım.O yüzden seni uyardım ki aklın başına gelsin diye.Evliliği sevgililikle karıştırma olur mu benim önerilerimi kesinlikle uygula derim.1 ay güler yüzlüysen 1 gün şikayet et ki eşin gönlünü alsın.Ama sürekli bir şeylere takılma ne sen üzül ne eşin bunalsın.Kendini engelleyemiyorsan da takıldığın bir şey olduğunda burada paylaş zaten güzel bi linç ediyorlar takıldığın şeyden vazgeçiyorsun 😂Ama eşinin başını yeme.Ve ola ki rest çektiğinde tam çek yarım yamalak yapma.Bir de eşinle konuştuğunda sana göre küçüğüm senin daha olgunlukla karşılaman lazım bazı şeyleri öğretmen lazım de.Mutluluklar diliyorum sana yuvanda🥰🥰Bir tavsiyem daha her şeyi annene anlatma.

Adam belirtili nesne. Problemin çözümünde hiçbir eylemin öznesi olmaya niyeti yok. İlişkinizde iletişim konusunda belli ki çok büyük problemleriniz var. Eşiniz sizi muhattap olarak saymıyor. Hadi ailenizin karışması bir nebze kabul edilebilir. Ancak son hareket eşinizden gelmeliydi. Kendi bağımsızlığını ilan edip de tanınmayan ülke konumundasınız şu an.

korkutan adam resim çektirip atmaz ya, belli yani "bizim kız biraz şımarmış kusuruna bakma yuvanı yıkma" falan demiş.
Ya aslında ayağına gitmemesi gerekirdi kısmına katılıyorum kız babası ayağa gitmez ama gitmiş olan olmuş artık

aynen,bir de babası gittikten sonra konusahibi kendisi aramış destansı bir kaybediş yani.
ben olsam kendisi özledim diye geberip arayana kadar aramazdım ben de hatalı olsam.
çunku şu an kulun kölen olayım beni yeniden kabul et demiş oluyor konu sahibi ve ailesi.
Aynen öyle ben Adamın yerinde olsam aklıma eseni yapardım artık.Kaybedilmekten korkulan kişi konumunda resmen

1 yıllık (+ birkaç ay) evliyiz. Eşimi seviyorum ama aylardır sürekli kavga ediyoruz. Sebebi ona kalırsa benim şımarıklığım, tavırlarıma dikkat etmemem falan filan. Ben de onun ilgisini hissetmediğim için asabileştiğimi düşünüyorum. Ama sonuç olarak birkaç gün önce boşanmaya karar verdik, annesi ikna etti birbirinizi seviyorsunuz ne yollardan geçtiniz diye. İki gün boyunca yine güzeldi her şey. Dün gece yine kavga ettik. Ailemi ziyarete (başka şehirdeler) gitme durumu vardı zaten, kavga edince gitmeyeyim dedim. Ama o git dedi. Uzak kalalım biraz dedi. Ya daha kötü olursa dedim, bakıcaz nasıl olacak dedi. Seni seviyorum dedim tamam ben de seni seviyorum dedi allahtan. Resmen bıkmış benden. O kadar incindim ki. Gerçi belki bana da iyi gelecek ama benden kurtulmak istiyor işte. Biliyorum ki asla özlemeyecek. Onun evde playstationu var gitarı var... Asla aramayacak, sormayacak ben gittiğimde. Hiç öyle yatağımızın boş tarafına bakıp özlemeyecek. Komodinde duran resmimize bakmayacak. Aklına gelmeyeceğim. İyi ki gitti, kafa dinliyorum diyecek. Bana boşanalım demesinden korkuyorum, çok severek evlendik yazık olacak.. Bu durumda ben de kendi yolumu çizerim... Bilmiyorum çok kötüyüm şu an paylaşmak istedim... Yorumlarda konu ne diye soracaksınız ama cidden elle tutulur bir olay yok, ikimizin de çok hatası var ve yıprandık...

Güncelleme: 1 Haftadır ailemin yanındayım. Hiçbir şekilde aramadı, yazmadı. Özlememiş midir sizce? Ben çok özledim. Bir arasa her şeyi düzelteceğimi söyleyeceğim... Annem sen sakın yazma arama diyor. O uzak kalmanı istedi o yüzden kafasını dinlediğinde arar diyor. Daha ne kadar sürecek of...
Bizimde kavgamız oldu ilk yıl hatta ilk 3 ay artık bitmez olmuştu işten gelecekte kavga edeceğiz diye gelmesini bile istemiyordum çoğu zaman ama geçiyor biraz sabır 🤗

Ya madem sizi bu kadar çok özlemiş 5 gün kafanızı dinliyorsunuz diye düşünmüş de siz aşkım seni seviyorum yazdığınızda niye arayıp da özledim artık gel sorunlarımızı çözelim vs dememiş. Üstüne bir de baba gitmiş anneniz aramış siz telefon beklemeden direkt aramışsınız. Keşke bu şekilde barışmasaydınız da ilk arama ilk adım ondan gelseydi zaten siz hataları telafi etmeye hazırdınız... bundan sonra her tartışmada eşiniz bu olaydan güç alıp yol göstermez, böyle uzak kalalım demez umarım...

Bir de başka şehire kadar gidilmiş.Şu kadarcık şeyden boşanalım diyen Adama ne bu ihtimam

Hayir 22 yasinda kizla evlenirken bilmiyor muydun diye sormazlar mi adama? Bu 22 yasinda kizin sikayeti de surekli kayinvalidede kalmak. Adam once bir ana kuzulugundan cikacak ki sonra 22 yasindaki esinden olgunluk bekleyecek. Kiz diyor ki kardesim geldi biz surekli kayinvalidede kaldik. Kardesimle evimde zaman geciremedim diyor. Esinin izni kayinvalidede yatili kalarak bitiyor. Git kendini duzeltmeden gelme diyor kiza. Millet de tutturmus kurtar yuvani ara da ara :)

Hayir 22 yasinda kizla evlenirken bilmiyor muydun diye sormazlar mi adama? Bu 22 yasinda kizin sikayeti de surekli kayinvalidede kalmak. Adam once bir ana kuzulugundan cikacak ki sonra 22 yasindaki esinden olgunluk bekleyecek. Kiz diyor ki kardesim geldi biz surekli kayinvalidede kaldik. Kardesimle evimde zaman geciremedim diyor. Esinin izni kayinvalidede yatili kalarak bitiyor. Git kendini duzeltmeden gelme diyor kiza. Millet de tutturmus kurtar yuvani ara da ara :)
Valla ya Adam özgürlüğüne düşkün bir tip belli bu konu burada kapanmaz daha vukatlar çıkar diye düşünüyorum.Umarım olmaz ama

Valla ya Adam özgürlüğüne düşkün bir tip belli bu konu burada kapanmaz daha vukatlar çıkar diye düşünüyorum.Umarım olmaz ama

Git diyen bir adama mesaj atan konu sahibi, arayan konu sahibi. Git diyen adamla zorla vedalasmaya calisan konu sahibi. Evine tek basina donecek. Baba da tuzu biberi ekmis. Bu kadar kocisci olursa konularinin devami gelecektir.

İstemese boşanıcam demezmiydi ?
Sanki zoraki gibi değil mi?
Kızın babası taaaa şehir değiştirip gitti.. maalesef sanki ayıp olmasın diye yapılmıs bir şey hatta zaten babası gitmesine rağmen de yine kız kendi aradı adam soğuk soğuk..

Ya mesajlarınıza dikkat ettim de kız abla dedikçe üslubunuz sertleşmiş. Bu kadar kafasına dan dan vuracak ne var anlamadım ? Hayır yani eski konularınızı bilmesek vereceğiniz akılları ciddiye alacağız.

Kız eşine karşı da buradaki kadınlara karşı da çok ezik , bu yüzden herkes kolayca eziyor . Eşi konu sahibinin kardeşi geldiğinde annemlerde kalacağız deyip kardeşini kibarca kovuyor ama konu sahibi bunu hiç sorun haline getirmiyor .Bu adam evlenmekten mutsuz ve kendi mutsuz olduğu için de konu sahibini eleştirip duruyor , halbuki k. sahibi git deyince giden gel deyince her şeye olur diyen bir kız , en sert eleştirisi sen benle az ilgileniyorsun olmuş . Kocasına haddini bildirmesi gerekiyordu ama yapamamış.

Kız eşine karşı da buradaki kadınlara karşı da çok ezik , bu yüzden herkes kolayca eziyor . Eşi konu sahibinin kardeşi geldiğinde annemlerde kalacağız deyip kardeşini kibarca kovuyor ama konu sahibi bunu hiç sorun haline getirmiyor .Bu adam evlenmekten mutsuz ve kendi mutsuz olduğu için de konu sahibini eleştirip duruyor , halbuki k. sahibi git deyince giden gel deyince her şeye olur diyen bir kız , en sert eleştirisi sen benle az ilgileniyorsun olmuş . Kocasına haddini bildirmesi gerekiyordu ama yapamamış.
Konu sahibi sert tavırlı bir insan olsaydı evlilikleri bence şimdiye kadar çoktan bitmişti zaten

Back
X