- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
Merhaba. Daha öncede konu açmıştım. Eski sevgilimle aynı işyerinde çalışıyorum aramızda geçen olayları anlatmıştım. 6 ay oldu. Benle birlikteyken eski sevgilisine döndü. Bana yalan söyledi ailevi sorunlarım var diye. Meğersem o kıza dönmekmiş. Ama okadar seviyordumki bunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkıldı. Yapayalnızdım bu hayatta ilk defa birine güvenmiştim. Okadar güvenmiştimki hiç yaşamadığım şeyler yaşadım onunla. Sonra ara vermek istedi. Bende birlikteliğimiz bilindiği için akrabalarıma rezil olurum korkusuyla yalvardım bırakmasın diye birde gerçekten sevmiştim, hocaya bile yazdım buna şahit oldu beni işten çıkarmak için bunu kullandı. Hepsi hataydı ben böyle bir insan değilim ama insanın basireti bağlanır ya öyle oldu. Arkamdan kendini haklı çıkarmak için beni rezil etti ufak yanlışlarımı kullandı. Yengemde kaldım bir süre patronlarım filan akrabam onların eşleriyle dedikodumu yaptı. Bana şunu dedi o çocuk seni kullandı ben sana demedimmi kullandırmayın dayınızın başını öne eğdirmeyin. Dünyam başıma yıkıldı. O an okadar ağladım ki okadar çaresiz hissettim ki. Aradan6 ay geçti hala yanımda o kızla konuştuğunda başımdan aşağıya kaynar sular dökülüyor. Psikiyatri ilacı kullanıyorum o bile etki etmiyor sanki. Birde okadar alaycı ne konuştuğunu bilmeyen bir insan ki şaka yollu bana hayatının en büyük hatası olduğumu söyledi iki kere. Niye bukadar üzüldüğümü bilmiyorum. Ama nasıl bu kadar vicdansız olabilir. Hem birini kullanıp at hemde hata olarak gör. Burda kullanılan oyuncak olan ben olmuşum meğer. Sadece beni sevdiğini düşündüğüm bir insanı sevdim. Hayatımı kararttı. Kullandı attı gitti bıraktı beni. Alaycı tavrıyla hala yıkup döküyor. İlahi adalet tecelli edermi gerçekten?