- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
Psikiyatri (Lustral) ilacı kullanıyorum sanırım değiştireceğim ama artık randevuda alınmıyor ne yapacağım bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz yalniz hissetme kendini uzuldum soylediklerine konusmak istersen gel ozelden dertleselimBen güçlüyüm inanıyorum ama. Birşeyler düzeliyor. Birkere her gün ağlıyordum o geçti. Boğazım düğümleniyor arkamdan arkadaşlarına benimle alakalı söylediği şeyler aklıma geldikçe. Rezil oldum herkese. Hep bi ümit vardı içimde utanıyorum bunu söylerken, öyle bir boşluk varki kalbimdeHayatımda ilk defa birini böyle sevmiştim halbuki. Hayat neden bukadar acımasız. Sorguluyorum. İnsanlar neden bukadar acımasız...
Nasıl bukadar kolay birini yıkıp dökmek. Peki beni kim toparlayacak? Km lerce uzaktaki psikolojik bunalımları yüzünden kendine ve ailesine zulmetmiş bir babamı? Ayrılığı yüzünden boşluğa düştüğü için kendisinden uzaklaşan arkadaşlarımı? Yapayalnızım bu hayatta. Dualar işe yararmı gerçekten? Tek dayanağım o çünkü. Eskisi gibi mutlu olmayı özledim. Meğer hiç kıymetini bilmemişim bazı anların.![]()
Ona herkesin içinde bağırarak söyleyin ki asıl ben iyi ki senden kurtulmuşum, iyi kötü yaşanmışlıkları olan, ona güvenip kalbini ruhunu özelini teslim ettiği kadını elaleme anlatan bir adamcıktan kurtuldum, sen adam olsaydın edebiyle ayrılır böyle ucuzluklar peşinde koşmazdın. Ben gariban sevindirdim senden ayrıldım diye şimdi haddini bil ve benden uzak dur yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim!!Ben güçlüyüm inanıyorum ama. Birşeyler düzeliyor. Birkere her gün ağlıyordum o geçti. Boğazım düğümleniyor arkamdan arkadaşlarına benimle alakalı söylediği şeyler aklıma geldikçe. Rezil oldum herkese. Hep bi ümit vardı içimde utanıyorum bunu söylerken, öyle bir boşluk varki kalbimdeHayatımda ilk defa birini böyle sevmiştim halbuki. Hayat neden bukadar acımasız. Sorguluyorum. İnsanlar neden bukadar acımasız...
Nasıl bukadar kolay birini yıkıp dökmek. Peki beni kim toparlayacak? Km lerce uzaktaki psikolojik bunalımları yüzünden kendine ve ailesine zulmetmiş bir babamı? Ayrılığı yüzünden boşluğa düştüğü için kendisinden uzaklaşan arkadaşlarımı? Yapayalnızım bu hayatta. Dualar işe yararmı gerçekten? Tek dayanağım o çünkü. Eskisi gibi mutlu olmayı özledim. Meğer hiç kıymetini bilmemişim bazı anların.![]()
Ben de üc gün önce yüksek egolu bana saygisini kaybetmis birinden ayrildim konu actim hatta dün. Mesajiniz bana da cok iyi geldi. Kendimi toparlicam tekrar bakcam kendime :) aferin sanaBence kesinlikle suslenip puslenip gezip tozup ayni zamanda kahkahalarla etrafinda dolas.birak o seni merak etsin sosyal cevre yap onun gozune soka soka arkilerin le aktiviteler yap umursama ki o seni alt ettigini dusunmesin egosu sismesin.ezilme onun karsisinda "sen kimsin " mesaji ver.bak ondan sonra seni uzebiliyomu ego mego kalmaz.dunyada bir o salak mi var.ben kizken bi salaga tam 5 yilimi verdim eziktim karsisinda cunku olesiye seviyordum sonra universiteye gittim geldim serpildim o egosuna resmen tekme koydum bin pisman oldu beni biraktigina ama ben donmedim bu sefer.boyle tiplere bu muamele gerekiyo malesef.ayrica insanlar ne dusunuyo diye yasamayin ya kendiniz icin yasayin ben cook yaptim zamaninda ordan biliyorum insanin kendisinden baskasi zarar gormuyo bu tip durumlarda.
Beni mutlu görüyor zaten. İnanın yaşadığım hisleri hiç belli etmiyorum. Herkes atlattığımı düşünüyor ama içten içe hala acı çekiyorum. Ayrılığımla alakalı konuşulunca sanki boşanmışım elaleme rezil olmuşum hissi var.Hayır siz rezil olmuyorsunuz, utanmadan arkadaşlarıyla hala sizi konuşan o. Rezil olanda o. Cok gençsin sanırım zamanla sana değer vermeyeni silmeyi öğreniceksin. Ve eğer ayrılırken ısrar etmesen böyle bile hissetmezdin belki evet zor ama bunu hiç unutma asla kimseye ısrar etme asla.
Sanıyoruz ki seviyor, buhran geçiriyor. Bende ilk aşkımı çok severdim ve bana öyle bahanelerle geldi ki hakli sanıyordum ama gerçek yüzünü tüm bahaneleri alt edip her seyi göze alınca fark ettim. Meğer hepsi bahaneymis...Ben ona hiç belli etmedi m çok üzüldüm çok ağrıma gitti , aci cektim uzun sure ağladım ama hiçbirini bilmedi asla yazmadım ona. Sizde görmezden gelin bence birlikte zor ama sizi mutlaka mutlu görmeli