• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım evde kalıcam :D

Bence alakasi yok.
Bazi erkekler, konu sahibesine denk gelenler gibi direkt is, meslek, kazanc, maas soruyor.

Kendimizi nasil tanimladigimizla etrafimiza gelen kisilerin tabiki alakasi var. Ha konu sahibi kotudur oyuzden boyle tipler denk geliyor demek degil bu. Benim de etrafima sacma sapan tipler geldi.
Herkesin gelir donem donem.

Ama para, meslek , is icin evlilik yapacak olanlar kör atiş yapmaz. :D Gidipte culsuz kiz bulup is ,para ,maas sormaz. Zaten biliyordur az bucuk detay sorar.
Saga sola surekli meslek yazmak, kendini bu sekilde tanimlamak once bu tipleri ceker.

ne koca merakıymış bu yaşta arkadaş gez toz eğitim al hayatını yaşa vizyonunu genişlet

merhaba hanımlar sizi çok seviyorum burda çoğu kez dertleşiyorum sizinle :)) şimdi ben diş hekimliği okuyan bir kızım, okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Bu zamana kadar konuştuğum erkekler hep okuduğum bölüm ile kendi bölümlerini karşılaştırdılar.. mühendiste karşılaştırdı başka bölümlerde halbuki ben böyle şeyleri takan bir insan değilim. Hatta en son flörtümün dediği şey ilerde bana araba alırsın nasılsa doktor olcan dedi. Ben alamam kendime böyle bir araba dedi... Bunu duyunca çok kötü oldum. Üniversitede 3 kişi ile konuştum hep bu şekilde konular açılıyordu.. ben Sanırım kendimin seçemediği biriyle birlikte olmam zor gibi gözüküyor görücü usulü lodinggggg :KK70: bunu çok mu takıyorum bilmiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum :) sizi çok seviyorummmm

Yeni nesil erkekler pardon sunepeler gumbur gumbur geliyor masallah.
Iyyy en sevmedigim plankton tipi erkeklere denk gelmissin.
Boylelerini gorunce kac, arkana bile bakma.

Back
X