İnşallah çok sağol sen yasmini ne kadar kullandın? Seninde saçların dökülüyo muydu?
Evet canım bnm 18 yaşımdan beri dökülür hormonlarımda sıkıntı var galiba hiç baktırmadım hormanlarıma..
Sadece senede 1 kez kan tahlili veriyorum kanım değerlerim çok iyi birazcık folik asit eksikliğim var aslında o da etkiler saçı.
Bazen şöylede düşünüyorum ya hormonum bozuk ya böbrek üstü bezlerim fazla çalışıyor saçma sapan bir hormon salgılıyor

Ya da bu folikasit eksikliğim hiç sebze meyve yemememden yada 1 yaşında bna Akdeniz anemisi tehsisi konulmuş.
Araştırdığımda folikasitle ilgili birşeydi kan bağlamında çok önemli folik.
Ama bence hormonda sıkıntı var benim.
Yasmini öylesine korunmak amaçlı kullanınca 2 . Çocuktan sonra 6 ay sonra saçlarımın düZeldiğini hiç cildimin pürüssüz olmaya başladığını gördüm.
Ama ömür boyu kullanılır mı bilmem.
Bn şampuana attım onu ömür boyu kullanabilirim .
2 seneye yakın içtim yeni ara verdim 1 aylık bir ara tekrar başlıycam önğzümdeki ay.
Bu ara da doğum kontrol ilaçları vitamin eksikliği yapıyor diye okumuştum bn her ihtimale karşı haftada 2 gün folik asit..
Elevit haftada 1 veya 2 kere ( normalde hamilelere veriliyor bu vitamin 11₺ falan içinde yok yok b, çinko, d, folik Demir herşey var yani onu içiyorum ..
Bir de ara da bebek aspirini içiyorum doğum kontrol hapı pıhtılaşma yapmasın diye.