canım olay okadar farklı ki benim bir arkadaşım doğum yaptı yeni ,erken olmuş ve benim yaptığım hastanede yapmış ,1 hafta olmuştur doğum yapalı dün selam diye mesaj atmış tabi atan o değil ,bende selam nasılsın dedim ,iyiym yazmış ben teknosadan hediye çeki veriyorum falan yazmış bende sen doğum izninde değilmisin dedim evet dedi olsun tanıdık var falan yazmış senin hattın faturalımı dedi evet dedim ben kontörü yok herhalde hastaneyle ilgili bişey soracak sanıyorum safım ya ,numaranı ver bi dedi bende yazdım ,yazmam ile mesajların arka arkaya gelmesi bir oldu.sürekli işin kötü yanı onaylamadığım bir şey için cevap geliyor 3 dk arayla birde turkcel den geliyor faturanız limit aşımına uğradı diye deliricem dedim kredi kartına geri yüklenecek deyince biraz silkelendim sen beni ara bakalım dedim cevap yok sonrasında arkadaşımı ben aradım eşi çıktı dediki 10 dk öncede kızkardeşime aynısını yapmışlar bugün 4. kişisin dedi.ayyy iyiki turkcel alışveriş limitim 200 tl imiş hemen sıfırlattım ve telefon alışverişine kapattırdım akşam ağladım sinirimden resmen