bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı 8 aydr korunuoduk çok korunma sonra hiç olmaz dediler rahmım de tersti korktum bıraktım 1 aydr korunmuodum bugun test yaptım evet hamıleymışm yınede doktra gitmeden emin olmaıorm eşime masada yemek yerken hamılyeım dedim şaka yapıosun dedi inanddı önce sonra yarn bı doktra git bakalım dedi geçti bilgsyrn başına oyun oynadı ... HAYAL KIRIKLIĞI.
ne bilim farklı beklıodum tepkisini her akşam test yap artık çocuğumuz olsun diyen kişi bu kişi bnce butun bizimle evlenen arkdşlarının çocuğu oldu die bı özentiliik yaşıyo ondan çocuk istyo off bilmıorm çok kırıldım yaaa hep hayırlı bı zamanda olsun demiştim .ne düşüneceğimi bilmıorm ama gerçekten üzüluorm .... arkadaşlarımın anlatıklarıyla bu tepki arasında dağlar varrrrrrrr...
ne bilim farklı beklıodum tepkisini her akşam test yap artık çocuğumuz olsun diyen kişi bu kişi bnce butun bizimle evlenen arkdşlarının çocuğu oldu die bı özentiliik yaşıyo ondan çocuk istyo off bilmıorm çok kırıldım yaaa hep hayırlı bı zamanda olsun demiştim .ne düşüneceğimi bilmıorm ama gerçekten üzüluorm .... arkadaşlarımın anlatıklarıyla bu tepki arasında dağlar varrrrrrrr...