Sanırım Hamıleyım Dedim..

böyle tepki vermesinden çok yarın bir doktora git demesine takıldım ben.beraber gidelim demedi mi yani :26:

öncelıkle tebrık ederım... bence kesınlesmesını beklıyodur... neden bu kadar beklentı? hele bı dur rabbım sag salım kucagına aldırsın bol bol sevınırsın....

böyle tepki vermesinden çok yarın bir doktora git demesine takıldım ben.beraber gidelim demedi mi yani :26:

Sizden alıntı yaptım ama bu benim genelde anlayamadığım birşeydir. Jinekoloğa kocayla gidilmesi.

Kadınlar her doktora tek giderler. KBB, Göz, dahiliye. Ama iş jinekologa gelince yanında illa kocaları olur.

Tamam doğacak çocuk ortakta tek açıklama bu mu ? Gözlemliyorum da jinekologta ağzı kulaklarında oturan eş yok, çoğu ultrasona bile girmeyip kapıda bekliyor. Kapıda bekleyip, çocuğu görmeyeceksen niye geldin yada karın seni getirerek ne elde etti ?

13 kere tüp bebek yaptırdım. Eşim sadece sperm vermesi gereken gün geldi. Hamileliğimde de sadece CVS yaptırıken yanımdaydı çünkü dönüşte araba kullanmam yasaktı.

Hiç anlamıyorum sepet modeli eşleri.

Konu sahibi arkadaşım, hayırlı olsun.

Sizden alıntı yaptım ama bu benim genelde anlayamadığım birşeydir. Jinekoloğa kocayla gidilmesi.

Kadınlar her doktora tek giderler. KBB, Göz, dahiliye. Ama iş jinekologa gelince yanında illa kocaları olur.

Tamam doğacak çocuk ortakta tek açıklama bu mu ? Gözlemliyorum da jinekologta ağzı kulaklarında oturan eş yok, çoğu ultrasona bile girmeyip kapıda bekliyor. Kapıda bekleyip, çocuğu görmeyeceksen niye geldin yada karın seni getirerek ne elde etti ?

13 kere tüp bebek yaptırdım. Eşim sadece sperm vermesi gereken gün geldi. Hamileliğimde de sadece CVS yaptırıken yanımdaydı çünkü dönüşte araba kullanmam yasaktı.

böyle bir mutlulukta eşinin yalnız bırakmaması taraftarıyım ben.ilk tahlile gittiğimde kontrollere gittiğimizde hepsinde eşim yanımdaydı üstelik kendi gelmek istiyordu ve bende mutlu oluyordum açıkçası sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama her ultrasona girdi ikimizin bebeği sonuçta kalp atışlarını birlikte dinlemek kadar güzel bir duygu yok bence normal muayenelerime kendim giderim ama gebelik başka birşey bence

Tedirgin olma.. Gebeliğin ilerledikce yavaş yavaş herşeyin farkına varacaktırBebeğini kucağına Alınca baba olduğunu ozaman Fark eder.. Ozaman dan sonra fark ara bence Rabbim bebeğine sağlık versin sana bağışlasın

Esinizin baskalarina ozenerek cocuk istedigini soyleyerek elestirmis ve ayni sekilde baskalarina ozenip onlarin kocalari gibi bir tepki vermesini bekleyerek esinizle tencere-kapak oldugunuzu kanitlamissiniz :) eger hamileyseniz allahs aglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne tepki verdigi degil nasil bir baba olacagi onemli..

:))) sanırım haklsın ama ne bilim bi tepki bekledim istr istemes ilk anda ayyy yorumu okuyunca gerçekten dank etti bı an ne doğru dedin ya :)))

ertesi gun yanı dun sabah doktra gitmek için evden çıkarken bende gelemk istyrm dedi hiç bişe demdm geldi yanımda durdu ki normladede hasta olsam bı doktra gitsem yine gelir yanımda olur hamılelkte özel olarak bişe yapmadı ona sıklmıştım ama burda yazılanlar gibi gun geçtikçe daha bu heycanlınıo :) amın

Arkadaşım öncelikle tüp bebek tedavinin başarılı olmasını diliyorum gerçekten zor bir süreçten geçmişsin Allah yardımcın olsun ...

Ama yorumuna katılmıyorum ... İnsan hastalığında yalnız olmak istemez... Benim başım ağrısa sağolsun eşim gecenin bir yarısı acillere taşır ... Belki şımarık olduğumu düşüneceksiniz ama 5 yaşımdan beri o kadar çok ameliyat hastane doktor gördüm ki belki de korku oluştu ASLA yalnız gidemem ... Ki bebek sürecinde bütün heyecanı insan eşiyle aynı anda tatmak istiyor ... kalp atışını birlikte dinlemek ilk kımıldamalarını birlikte görmek istiyor ... ve hatta kaybederken de birlikte olmak ....

Back
X