- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle tepki vermesinden çok yarın bir doktora git demesine takıldım ben.beraber gidelim demedi mi yani :26:
Sizden alıntı yaptım ama bu benim genelde anlayamadığım birşeydir. Jinekoloğa kocayla gidilmesi.
Kadınlar her doktora tek giderler. KBB, Göz, dahiliye. Ama iş jinekologa gelince yanında illa kocaları olur.
Tamam doğacak çocuk ortakta tek açıklama bu mu ? Gözlemliyorum da jinekologta ağzı kulaklarında oturan eş yok, çoğu ultrasona bile girmeyip kapıda bekliyor. Kapıda bekleyip, çocuğu görmeyeceksen niye geldin yada karın seni getirerek ne elde etti ?
13 kere tüp bebek yaptırdım. Eşim sadece sperm vermesi gereken gün geldi. Hamileliğimde de sadece CVS yaptırıken yanımdaydı çünkü dönüşte araba kullanmam yasaktı.
Hiç anlamıyorum sepet modeli eşleri.
Konu sahibi arkadaşım, hayırlı olsun.
Esinizin baskalarina ozenerek cocuk istedigini soyleyerek elestirmis ve ayni sekilde baskalarina ozenip onlarin kocalari gibi bir tepki vermesini bekleyerek esinizle tencere-kapak oldugunuzu kanitlamissiniz :) eger hamileyseniz allahs aglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne tepki verdigi degil nasil bir baba olacagi onemli..
Sizden alıntı yaptım ama bu benim genelde anlayamadığım birşeydir. Jinekoloğa kocayla gidilmesi.
Kadınlar her doktora tek giderler. KBB, Göz, dahiliye. Ama iş jinekologa gelince yanında illa kocaları olur.
Tamam doğacak çocuk ortakta tek açıklama bu mu ? Gözlemliyorum da jinekologta ağzı kulaklarında oturan eş yok, çoğu ultrasona bile girmeyip kapıda bekliyor. Kapıda bekleyip, çocuğu görmeyeceksen niye geldin yada karın seni getirerek ne elde etti ?
13 kere tüp bebek yaptırdım. Eşim sadece sperm vermesi gereken gün geldi. Hamileliğimde de sadece CVS yaptırıken yanımdaydı çünkü dönüşte araba kullanmam yasaktı.