tebrikler canım büyük büyük ihtimalle hamilesin :) sadece şaşkınsın korunmadan hemen oldu diye :)) allah analı babalı büyütsünnn
çok teşekkür ederim canımkesin hamileyim doktordan geliyorum şimdi keseyi gördük...:118:
oooo çok sevindimmm :)) Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla dünyaya gelir bütün bebeişlerimiz inşl:)
öncelikle hayırlı olsun canım dilerim eli ayagı saglam saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin.. sormak istediğim sat 31 agustos benim bende yenı test yaptım ve cift cizgiyi gordum :) pazartesı doktora gıdıcez acaba bende görür müyüm senin sat kactı
aaaabbbccc sağ ol seninkide hayırlı olsun çünkü doktor test yaptım deyince direk vardır o zaman dedi biliyomusun benimde bat 31 ağustostubu kadar olur beraber doğurucaz şekerimmmm:118:
oyy canım benim ya ne güzel haber bu hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün şimdiden
Aaaa ciddi misin inanmyrm :)) hadi hayırlısı bakalmm
hayırlı olsun cnm bende 5 haftalık iken gördüm keseyi. bugünde beslenme kesenini ve kendini gördük birde minicik atan kalp atışlarını.
hayırlı olsun...
canım herşeyin normal mi bulantı falan varmı folik asit verdi sende içiyomusun Allah'ım inş. bizde duyarız kalp atışlarını off çok heyecan verice ya bayram sonu gidicez..:118:
canım gittinmi doktora
folik asit verdi canım kullanıyorum. henüz yok bulantı uyku hali var bende bir de kasık ağrısı bel ağrısı. bir de sık idrara çıkma konusu
Tatlm bgun gidip lan tahlili yptrdm 2204 ckti 5 hftalkms :))) ♥
günde bi tanemi içiyon aç tok fark ediyo mu canım halsizlik yoktu bugün senini dediğin gibiyim ya evime gitmek istiyorum bide hep yatasım var kasık ağrısı dersen adet olucakmış gibi su bile istemiyo canım wc yede gitmiyom o yüzden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?