Sanırım hamileyim ne olur bi bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi EMLEB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EMLEB

GÜZELER GÜZELİ KIZMM
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
555
23
118
Sayın k.karkadaşlarım inanılmaz biey oldu adetim gecikince test yaptım o kadar net çift cizgi çıktıki
Hala inanamıyorum Sadece bi kez korunmamıştık oda hemen adet sonrası şimdi kesin hamilemiyimdir 12.15 te kan tahlili için gidicem doktora bellli oluck ama çok heyacanlıyım bekleyemicem tecrübeli arkadaşalrımm..bilgilendirin

tebrikler canım büyük büyük ihtimalle hamilesin :) sadece şaşkınsın korunmadan hemen oldu diye :)) Allah analı babalı büyütsünnn

tebrikler canım büyük büyük ihtimalle hamilesin :) sadece şaşkınsın korunmadan hemen oldu diye :)) allah analı babalı büyütsünnn

çok teşekkür ederim canım kesin hamileyim doktordan geliyorum şimdi keseyi gördük...:118:

öncelikle hayırlı olsun canım dilerim eli ayagı saglam saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin.. sormak istediğim sat 31 agustos benim bende yenı test yaptım ve cift cizgiyi gordum :) pazartesı doktora gıdıcez acaba bende görür müyüm senin sat kactı

oooo çok sevindimmm :)) Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla dünyaya gelir bütün bebeişlerimiz inşl:)

amin canım çok sağ ol Allah razı olsun Rabbim burdaki bütün topiklerdeki isteyen herkese versin..bu mutluluğu

aaaabbbccc sağ ol seninkide hayırlı olsun çünkü doktor test yaptım deyince direk vardır o zaman dedi biliyomusun benimde bat 31 ağustostu bu kadar olur beraber doğurucaz şekerimmmm:118:

aaaabbbccc sağ ol seninkide hayırlı olsun çünkü doktor test yaptım deyince direk vardır o zaman dedi biliyomusun benimde bat 31 ağustostu bu kadar olur beraber doğurucaz şekerimmmm:118:

Aaaa ciddi misin inanmyrm :)) hadi hayırlısı bakalmm

hayırlı olsun cnm bende 5 haftalık iken gördüm keseyi. bugünde beslenme kesenini ve kendini gördük birde minicik atan kalp atışlarını.

oyy canım benim ya ne güzel haber bu hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün şimdiden

oyy canım benim ya ne güzel haber bu hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün şimdiden

sağ ol sibelim sürpriz oldu inanki hani bi çalışma yoktu ama düşünmüyodukta bu kasdar sevinicemizi düşünmezdik :118: Allah isteyen herkese versin....

hayırlı olsun cnm bende 5 haftalık iken gördüm keseyi. bugünde beslenme kesenini ve kendini gördük birde minicik atan kalp atışlarını.

canım herşeyin normal mi bulantı falan varmı folik asit verdi sende içiyomusun Allah'ım inş. bizde duyarız kalp atışlarını off çok heyecan verice ya bayram sonu gidicez..:118:

canım herşeyin normal mi bulantı falan varmı folik asit verdi sende içiyomusun Allah'ım inş. bizde duyarız kalp atışlarını off çok heyecan verice ya bayram sonu gidicez..:118:

folik asit verdi canım kullanıyorum. henüz yok bulantı uyku hali var bende bir de kasık ağrısı bel ağrısı. bir de sık idrara çıkma konusu

folik asit verdi canım kullanıyorum. henüz yok bulantı uyku hali var bende bir de kasık ağrısı bel ağrısı. bir de sık idrara çıkma konusu

günde bi tanemi içiyon aç tok fark ediyo mu canım halsizlik yoktu bugün senini dediğin gibiyim ya evime gitmek istiyorum bide hep yatasım var kasık ağrısı dersen adet olucakmış gibi su bile istemiyo canım wc yede gitmiyom o yüzden....

Tatlm bgun gidip lan tahlili yptrdm 2204 ckti 5 hftalkms :))) ♥

tebrikler canım hayırlı olsun Allah"ım kucaklarımıza aldığımızı göstersin dimiiii ayyy bakalım kim önce doğurucak yada aynı anda doğururmuşuz

günde 1 adet tok karnına içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…