Sanırım Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

crysimmer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
6
-29
1
25
Merhaba adetim gecikti 1 gün ben 1 hafta önce test yaptım negatif çıktı ama şuan adet olmadım hamile kalmamam gerek eğer hamileysem kürtaj olmadan nasıl düşürebilirim bebeği en etkili ve kısa sürelileri nedir?çok acil

Bebek istemek zorunda değilsiniz ama şu yazdığınız o kadar acımasızca ki sizi linçleme zahmetinde bile bulunmayacağım.

size kalan değil beni yargılamak.doğurmak zorunda veya bebek sahibi olmak zorunda değilim hem doğurup bebeği köşeye atanlara laf edersiniz hemde o duruma düşmemek için doğurmadan bebeği düşürmek isteyenlere çene yaparsınız.siz kim oluyosunuz da milleti bu kadar eleştirme hakkına sahip görüyosunuz kendinizi?

Buraya yazmakta senin hatan o zaman kimse sana olumlu bişey yazmaz böyle bi konuda gidip kendin karar ver hamileysen eğer inşallah değilsindir tabi

Biz kim oluyoruz canım biliyor musun ''Nasıl düşürebilirim?'' diye akıl almak için danıştığın insanlarız :))) Bizden akıl almak laf dinlemek istemiyor olabilirsin ki bu çok normal o zaman doktora gidip normal bir şekilde sonlandırabilirsin gebeliğini :))) Yapmadan önce tedbirini iyi alsaydın şuan böyle laf dinlemek zorunda kalmazdın bu da aklında bulunsun.

Korunma yöntemlerinden bihaber birini yargılama hakkına gayet de sahibiz.
Partnerinin penisinin keyfi bozulmasın diye takmayacak kondom ve bu bi bebeğin canına sahip olacak. Sonra da yargılamayacak mıyız? Yok öyle bi dünya.

Peki senin o doğurup kenara atanlardan ne farkın var Allah sana bir can vermişse bile günahına girme büyük ihtimal evli değilsin ki bu kadar telaş içindesin ilişkiye girerken aklin nerdeydi? Bu kadar kolay mı ya hamile kalıp düşürmek için çare aramak??

Size 100 de 100 katılıyorum bir halt yiyolar düşünmeden sonrada dusurucem günah ya günah evlat hasreti ile yanan milyonlarca insan var biraz bilinçli olun lütfen ya birseyin yapmayın yada bir zevk uğruna birşey yapıyorsanız masum meleklere kıymayın bunun vebalinin altından kalkamazsın

artisligin luzumu yok bence elestiri kaldiramuyor iseniz boyle formlara yazmazdiniz olur biter。 bilerek olan bebegi dusurmek cinayetten farki yok iken suca ortak mi ariyosunuz yol gostermesini isteyerek。 kimse size yontem soylemez ayrica bebek tutunmak istiyor ise naparsan yap dusmuyo。 ben hamile oldugumu bilmeden ne isler yaptim tutundu sukur。 digerini de aman dusmesin diye yatarak dusurdum bosuna yontem arama deerim

Hamile kalmamanız gerekiyorsa korunma yöntemlerini kullanmanız lazım. Ben dahil birsürü bayan burada hamile kalmak için uğraşıyor ümit ediyo. Sizin bu dediğiniz cinayet varsa düşürmek için size nasıl bi yöntem söylememizi istiyorsunuz. Vebaline nasıl gireceksiniz varsa eğer sizin iki dakikalık zevkiniz için Bi cana mı kıyacaksınız. Umarım hamile değilsinizdir!

Yaa burada bir konu üzerine kürtaj videosu izledim. Bebeği almşlar ve canlıydı yavrucak hareket ediyordu başka videoda da parçalayarak alıyordular. Yüreğim dayanmadı o minick canlara.. Kıyacaksanz bir cana lütfen önlemini tedbirini alın. Korunun. 2li, 3lü korunma yapn ama korunun lütfen

afedersin,banane kimin hamile kalıp kalmadığından?cinayet olması için doğması gerekir.burdan düzgün bir öneri almazsam diğer yöntemlerle düşüreceğim zaten bebeği

sen benim prezervatif kullanmadığımı ne biliyosun da boş boş sik sik cevaplar veriyosun

farkım şu bebek henüz oluşmadı bile ve doğmadı da yargılamak sana düşmez yol al orospu

Korunma yöntemlerinden bihaber birini yargılama hakkına gayet de sahibiz.
Partnerinin penisinin keyfi bozulmasın diye takmayacak kondom ve bu bi bebeğin canına sahip olacak. Sonra da yargıl

sen benim korunma yöntemlerini kullanmadığımı ne bilerek boş boş sallıyıp benim moralimi bozuyosun ki sizin gibi dert edinenler muhtemelen kocasındna yarrak bile yemeyenler oluyor

Yargılanmak istemiyorsan eleştiriye açık ortamda böyle canice bir paylaşım yapmayacaksın arkadaşım.
Kimse bebek istemek, anne olmak zorunda değil evet.
Ama hani 2021 deyiz korunma denilen bir şey var hani?
Hani yiyorsun bir nane ertesi gün hapı var hiç duydun mu?
Modern tıp mantıksız geliyorsa kocakarı ilaçları kullan o mantıksızlığınıza daha uygun olur.

sen benim korunma yöntemlerini kullanmadığımı ne bilerek boş boş sallıyıp benim moralimi bozuyosun ki sizin gibi dert edinenler muhtemelen kocasındna yarrak bile yemeyenler oluyor
Edepsizliğinizle buradaki hiçbir hanım yarışamaz.
Siz umumi olarak yemeye çok alışmışsınız
Kocası olanlar tek eşli takılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…