Sanırım Hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse sizin uzerinizde bir baski kurmadi bebek yapin diye herkesi boyle tersliyeceginize bence korunmayi bilseydinizzz ha diyorsaniz korunmadim aldirmak istiyorum o zaman herkesin yorumunada acik olun lutfen sen ister kabul et ister etme cana kiymak gunahtr gonlun ferahlasin diye gunah degil diyemeyiz

afedersin,banane kimin hamile kalıp kalmadığından?cinayet olması için doğması gerekir.burdan düzgün bir öneri almazsam diğer yöntemlerle düşüreceğim zaten bebeği
Kardrsim kimmmm sana hangi dinimizi bilmezzzz dogmadan cinayettt olmuyor dediiiii ?????

Muhtemelen 16-17 yaşında bir tip. Kürtaj olmaktan korktuğuna göre reşit olduğuna inanmıyorum. Cahil seni.

Umarım bir gün ileride hamile kalmak istediğinizde Rabbim size nasip etmez .. sadece bunu demek istiyorum .

Ha doğduğunda ölüme terk etmissin ha aldirmissin. İlişkiye girmeyeceksin o zaman. Korunmayi bileceksin

sen benim prezervatif kullanmadığımı ne biliyosun da boş boş sik sik cevaplar veriyosun
Cahillik yapma duzgunnn konus yahuuu milletten akil almak icinn yaziyorsun millet fikir verince kotu oluyor kufur isitiyor demekki prezervatif kullanmayi bilmiyormussunuz ki hamilesin akil almiycaksan millete kufur etme ne b*k yersen ye ALLAH"in cezasi ya canimizi skmaya yazmissssss nasil dusurcem bizz ne bilelimmmm kocamizdan hamile kaliyoruz dusurmek gibi bir derdimiz olmuyor ayni ayarda degiliz zoruna gidiyor laflarimiz suna yazmayin kendini birsey saniyor fikir verip gunahina ortakmi olalim benim canimi daha fazla skma millete kufr edip durma duzgun olsan zaten gizli hamile kalip dusurmk icn ugrazmasn

farkım şu bebek henüz oluşmadı bile ve doğmadı da yargılamak sana düşmez yol al orospu
İnşallah hamile felan değildindir de Allah sana o mertebeyi bahşetmez senin için en iyi dileğim bu :)

Buraya yazarken böyle tepkiler alacağını bilip ye yazmam gerek millet sana ooo iyi yaptın şöyle yaparsan bebek düşer diyecek hali yok sanki sorduğun çok normalmiş gibi bide yazanlara laf ediyorsun bi bebeğin hayatına son vermek istemek emin ol eleştirilmek Tem çok çok daha berbat bişey inşallah hamile degilsindir

Hay ağzına eline sağlık ya

farkım şu bebek henüz oluşmadı bile ve doğmadı da yargılamak sana düşmez yol al orospu
Ya sen nasıl terbiyesiz bir insansın zaten bu zihniyetle dünyaya çocuk getirme vereceğin terbiye kendine yetmiyor baksana sana senin dilinden konuşmak vardı da seviyene düşemem Allah hidayet versin akıl fikir versin hakkımı da sana haram ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…