- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Aferin.afedersin,banane kimin hamile kalıp kalmadığından?cinayet olması için doğması gerekir.burdan düzgün bir öneri almazsam diğer yöntemlerle düşüreceğim zaten bebeği
Kimse sizin uzerinizde bir baski kurmadi bebek yapin diye herkesi boyle tersliyeceginize bence korunmayi bilseydinizzz ha diyorsaniz korunmadim aldirmak istiyorum o zaman herkesin yorumunada acik olun lutfen sen ister kabul et ister etme cana kiymak gunahtr gonlun ferahlasin diye gunah degil diyemeyizsize kalan değil beni yargılamak.doğurmak zorunda veya bebek sahibi olmak zorunda değilim hem doğurup bebeği köşeye atanlara laf edersiniz heeemde o duruma düşmemek için doğurmadan bebeği düşürmek isteyenlere çene yaparsınız.siz kim oluyosunuz da milleti bu kadar eleştirme hakkına sahip görüyosunuz kendinizi?
Kardrsim kimmmm sana hangi dinimizi bilmezzzz dogmadan cinayettt olmuyor dediiiii ?????afedersin,banane kimin hamile kalıp kalmadığından?cinayet olması için doğması gerekir.burdan düzgün bir öneri almazsam diğer yöntemlerle düşüreceğim zaten bebeği
6 hafta kalbi atıyor o miniklerin yaKardrsim kimmmm sana hangi dinimizi bilmezzzz dogmadan cinayettt olmuyor dediiiii ?????
Cahillik yapma duzgunnn konus yahuuu milletten akil almak icinn yaziyorsun millet fikir verince kotu oluyor kufur isitiyor demekki prezervatif kullanmayi bilmiyormussunuz ki hamilesin akil almiycaksan millete kufur etme ne b*k yersen ye ALLAH"in cezasi ya canimizi skmaya yazmissssss nasil dusurcem bizz ne bilelimmmm kocamizdan hamile kaliyoruz dusurmek gibi bir derdimiz olmuyor ayni ayarda degiliz zoruna gidiyor laflarimiz suna yazmayin kendini birsey saniyor fikir verip gunahina ortakmi olalim benim canimi daha fazla skma millete kufr edip durma duzgun olsan zaten gizli hamile kalip dusurmk icn ugrazmasnsen benim prezervatif kullanmadığımı ne biliyosun da boş boş sik sik cevaplar veriyosun
Bırak bayanı insan olduğunun bile ispatlanması lazımIğrenç yorumların ile senin bir bayan olduğunu bile düşünmüyorum inşallah bir bayansan ve böyle bir durum var ise allah sana hidayet versin terbiyesiz
Kullansaydın şuan bu başlıkta tutuşa tutuşa çözüm aramazdın yavrumsen benim prezervatif kullanmadığımı ne biliyosun da boş boş sik sik cevaplar veriyosun
İnşallah hamile felan değildindir de Allah sana o mertebeyi bahşetmez senin için en iyi dileğim bu :)farkım şu bebek henüz oluşmadı bile ve doğmadı da yargılamak sana düşmez yol al orospu
Buraya yazarken böyle tepkiler alacağını bilip ye yazmam gerek millet sana ooo iyi yaptın şöyle yaparsan bebek düşer diyecek hali yok sanki sorduğun çok normalmiş gibi bide yazanlara laf ediyorsun bi bebeğin hayatına son vermek istemek emin ol eleştirilmek Tem çok çok daha berbat bişey inşallah hamile degilsindirsize kalan değil beni yargılamak.doğurmak zorunda veya bebek sahibi olmak zorunda değilim hem doğurup bebeği köşeye atanlara laf edersiniz hemde o duruma düşmemek için doğurmadan bebeği düşürmek isteyenlere çene yaparsınız.siz kim oluyosunuz da milleti bu kadar eleştirme hakkına sahip görüyosunuz kendinizi?
Hay ağzına eline sağlık yaBurda herkes evli . Nikah altında çocuk sahibi yada olmaya çalışıyor. Orospu dediğin kime denir çok iyi bilirsin. Kişi kendinden bilir işi demişler. İnsallah rabbim senin gibi karaktersiz birine evlat nasip etmemiştir ..
Ya sen nasıl terbiyesiz bir insansın zaten bu zihniyetle dünyaya çocuk getirme vereceğin terbiye kendine yetmiyor baksana sana senin dilinden konuşmak vardı da seviyene düşemem Allah hidayet versin akıl fikir versin hakkımı da sana haram ediyorumfarkım şu bebek henüz oluşmadı bile ve doğmadı da yargılamak sana düşmez yol al orospu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?