Güveniyorum ama bende böyle bi huy var her şeyi haber versin izin alsın istiyorum eaki sevgililerime güvenmezdim ve böyl de yapmazdım sevmezdim de bu kadar onu çok seviyorum ama böyle davranıyorum anlam veremiyorum işte bende yaptığım şeye engel de olamıyorumGüvenmediğiniz biriyle neden sevgilisiniz kusura bakmayın da?
Evet misafirleriyle ilgileniyorlar normalde görüşmedikleri halaları geldi kuzenleri geldi normalde bi tamam felan yazar bazen ama yazar bugün biliyorum gerçekten yoğun ama içimde bi sinir var bilmek istiyorum nerde ne yapıyorNormal zamanda böyle davranmıyorsa
İlgisizlikten değil, gerçekten yoğunluktan ve yorgunluktan fazla görüşemiyorsunuzdur.
Düğünleri varmış.
Ev sahipliği yapıyor belli ki.
Ve sürekli gittiği her yerden bana haber vermesini attığı her adımı bilmeyi istiyorum
Güveniyorum ama bende böyle bi huy var her şeyi haber versin izin alsın istiyorum eaki sevgililerime güvenmezdim ve böyl de yapmazdım sevmezdim de bu kadar onu çok seviyorum ama böyle davranıyorum anlam veremiyorum işte bende yaptığım şeye engel de olamıyorum
Bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum nasıl vazgeçerim diye sordum zaten burda. Evet şuan çok huzursuzum ama ona yansıtmamaya başladım kavga etmiyorum bi defa arıyorum meşgule atıyorsa üst üste aramıyorumadam sizin 5 yaşındaki kardeşiniz değil. ne izin alması?
temelli deri altına gps takın takip edin.
sizin gibi insanlar bence bu tip durumları aşmadan sevgili olmamalı.
bi de değişmeye başladım demişsiniz ben bi değişim göremiyorum.
adam sizin 5 yaşındaki kardeşiniz değil. ne izin alması?
temelli deri altına gps takın takip edin.
sizin gibi insanlar bence bu tip durumları aşmadan sevgili olmamalı.
bi de değişmeye başladım demişsiniz ben bi değişim göremiyorum.
Bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum nasıl vazgeçerim diye sordum zaten burda. Evet şuan çok huzursuzum ama ona yansıtmamaya başladım kavga etmiyorum bi defa arıyorum meşgule atıyorsa üst üste aramıyorum
Karşı tarafa bişey yansıtmıyorum kiKatiliyorum. Bir insanin sorunları varsa başkalarınin hayatina katilmadan önce bunlardan kurtulmali. Karsi tarafa da yazık
Karşı tarafa bişey yansıtmıyorum ki
bu durum normal degil. hayatinizin merkezine koymak iyi degil.Merhaba kızlar uzun süredir bir değişim süreci içindeyim yani sevgilimi fazla darlayan biriydim tabi o da çok kalbimi kıran biriydi ben üstüme düşen değilimi gçaterdikçe o da hatasını anlayıp değişmeye başladı. Şimdi sorunum şu sevgilimin kuzeni evleniyor misafirleri geldi akrabaları yani onları gezdiriyorlar felan yok denecek kadar az konuşuyoruz ve akşam eve geldiğinde de hemen uyuyor. Ben bu durumu bendrn uzaklaşıyor olarak hissediyorum ve çok üzülüyorum. Ve sürekli gittiği her yerden bana haber vermesini attığı her adımı bilmeyi istiyorum. Nerde kimle ailwsiyle bile olsa söylemesi gerek diyorum kendi kendime. Sonra adamı darlama diyorum ama ben üzülüyorum. Mesela az önce mesajıma görüldü yaptı yazmadı bişey demek ki bir işi var diyorum bir yandan da çok üzülüyorum sinirleniyorum niyr yazmadı yazmak zorunda acaba ne haltlar karıştırıyor diyorum ağlıyorum. Bana bi akıl verin bu huyumdan nasıl vazgeçerim
Boğ adamı boğ. Sonra evlenince gözü dışarda biri olsun. Yaa Bi düşün şu heriflerin yakasından da sizi özlemeye fırsatları olsunGüveniyorum ama bende böyle bi huy var her şeyi haber versin izin alsın istiyorum eaki sevgililerime güvenmezdim ve böyl de yapmazdım sevmezdim de bu kadar onu çok seviyorum ama böyle davranıyorum anlam veremiyorum işte bende yaptığım şeye engel de olamıyorum
Onu aramamak sormamak nerde ne yaptığını bilmemek mi özlemesini sağlarB
Boğ adamı boğ. Sonra evlenince gözü dışarda biri olsun. Yaa Bi düşün şu heriflerin yakasından da sizi özlemeye fırsatları olsun
“Ne haltlar karıştırıyor” diye düşünüp ağlamak güvenmekse o da sizin bileceğiniz iş bişey diyemicem.Güveniyorum ama bende böyle bi huy var her şeyi haber versin izin alsın istiyorum eaki sevgililerime güvenmezdim ve böyl de yapmazdım sevmezdim de bu kadar onu çok seviyorum ama böyle davranıyorum anlam veremiyorum işte bende yaptığım şeye engel de olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?