Sanırım hata bende peki ne yapmam gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba kızlar uzun süredir bir değişim süreci içindeyim yani sevgilimi fazla darlayan biriydim tabi o da çok kalbimi kıran biriydi ben üstüme düşen değilimi gçaterdikçe o da hatasını anlayıp değişmeye başladı. Şimdi sorunum şu sevgilimin kuzeni evleniyor misafirleri geldi akrabaları yani onları gezdiriyorlar felan yok denecek kadar az konuşuyoruz ve akşam eve geldiğinde de hemen uyuyor. Ben bu durumu bendrn uzaklaşıyor olarak hissediyorum ve çok üzülüyorum. Ve sürekli gittiği her yerden bana haber vermesini attığı her adımı bilmeyi istiyorum. Nerde kimle ailwsiyle bile olsa söylemesi gerek diyorum kendi kendime. Sonra adamı darlama diyorum ama ben üzülüyorum. Mesela az önce mesajıma görüldü yaptı yazmadı bişey demek ki bir işi var diyorum bir yandan da çok üzülüyorum sinirleniyorum niyr yazmadı yazmak zorunda acaba ne haltlar karıştırıyor diyorum ağlıyorum. Bana bi akıl verin bu huyumdan nasıl vazgeçerim

Normal zamanda böyle davranmıyorsa
İlgisizlikten değil, gerçekten yoğunluktan ve yorgunluktan fazla görüşemiyorsunuzdur.

Düğünleri varmış.
Ev sahipliği yapıyor belli ki.

Güvenmediğiniz biriyle neden sevgilisiniz kusura bakmayın da?
Güveniyorum ama bende böyle bi huy var her şeyi haber versin izin alsın istiyorum eaki sevgililerime güvenmezdim ve böyl de yapmazdım sevmezdim de bu kadar onu çok seviyorum ama böyle davranıyorum anlam veremiyorum işte bende yaptığım şeye engel de olamıyorum

Normal zamanda böyle davranmıyorsa
İlgisizlikten değil, gerçekten yoğunluktan ve yorgunluktan fazla görüşemiyorsunuzdur.

Düğünleri varmış.
Ev sahipliği yapıyor belli ki.
Evet misafirleriyle ilgileniyorlar normalde görüşmedikleri halaları geldi kuzenleri geldi normalde bi tamam felan yazar bazen ama yazar bugün biliyorum gerçekten yoğun ama içimde bi sinir var bilmek istiyorum nerde ne yapıyor

Ve sürekli gittiği her yerden bana haber vermesini attığı her adımı bilmeyi istiyorum

adam sizin 5 yaşındaki kardeşiniz değil. ne izin alması?
temelli deri altına gps takın takip edin.

sizin gibi insanlar bence bu tip durumları aşmadan sevgili olmamalı.

bi de değişmeye başladım demişsiniz ben bi değişim göremiyorum.

Bu huyumdan vazgeçmeye çalışıyorum nasıl vazgeçerim diye sordum zaten burda. Evet şuan çok huzursuzum ama ona yansıtmamaya başladım kavga etmiyorum bi defa arıyorum meşgule atıyorsa üst üste aramıyorum

Katiliyorum. Bir insanin sorunları varsa başkalarınin hayatina katilmadan önce bunlardan kurtulmali. Karsi tarafa da yazık

e bizi meşgule aldıysa zaten üstüne aranmaz. olması gerekeni yapıyorsunuz diye ödül mü bekliyorsunuz.

sorununuzla kendiniz başedemiyorsanız doktor yardımı alın.

Karşı tarafa bişey yansıtmıyorum ki

Tabi ki yansıtıyorsunuzdur az cok. Yoksa hep mi umursamiyorum gibi davraniyorsunuz. Bütün bu "bana haber vermeli her adimini bilmek istiyorum" hem size zarar. Sizin bu kaybetme korkunuz ve güven eksikliğiniz (ya kendinize ya sevgilinize) nerden geliyor onu ilk çözmeniz lazım.

Bu abartılı durumu kendi başınıza aşamıyorsanız psikiyatrist veya psikoloğa gidin. Buradan yardım edebileceğimizi düşünmüyorum.

bu durum normal degil. hayatinizin merkezine koymak iyi degil.
sizin hayatiniz bir kisinin an an ne yaptigi mi??? kendi hobiniz baska günlük isleriniz yok mu?
müsait olunca arar, uygun oldugunda yazar.. aslında erkekler sıkboğaz edilmekten hoşlanmaz ve iliskiyi bozar bu davranisiniz...

B
Boğ adamı boğ. Sonra evlenince gözü dışarda biri olsun. Yaa Bi düşün şu heriflerin yakasından da sizi özlemeye fırsatları olsun

B

Boğ adamı boğ. Sonra evlenince gözü dışarda biri olsun. Yaa Bi düşün şu heriflerin yakasından da sizi özlemeye fırsatları olsun
Onu aramamak sormamak nerde ne yaptığını bilmemek mi özlemesini sağlar

Ben eşimi bunalmıyorum bu kadar nereye gittiğinden 'ne yediğine kadar bilmem gün içinde akşam gelince konuşuruz sevgiliykende yapmadım herkesin kendi hayatı var sorumluluğu sende olan bi çocuk değil karşındaki

Dünya' yi kurtarmiyor O da zahmet edip surdayim diye yazabilir.

Misafirlige gelenler bahanesi olmus.

Aglamak yerine haber vermesini ve merak ettiginizi söyleyin.

Sevgililikte bu olan bir durum. Sizde olmaması tuhaf geldi bana. Koca gün içinde neler olur neler.

Her adimimin bilgisini isteyen biri ile hayat gecirmem kendi adima. Bence sağlıklı bir iliskide olmaz. Bence darlamayin adami.

“Ne haltlar karıştırıyor” diye düşünüp ağlamak güvenmekse o da sizin bileceğiniz iş bişey diyemicem.

Bazen de benim de böyle yapıp kocamı darlayasım geliyor. Sırf kendi can sıkıntımdan o sıra biraz depresif olmamdan geliyor üstüme bu musibet hal. Sonra ulan adam beni habire arayıp nerdesin niye cevap vermiyorsun niye arkadaşlarını bırakıp mıç mıç benim yanımda durmuyorsun dese nefesim daralır aşırı sinirlenirim diye düşünüyorum ve bana yapılmasını istemediğim şeyi kocama da yapmıyorum. Kitap okuyorum eşimle dostumla buluşuyorum yürüyüş yapıyorum kocamdan başka ilgilenecek saracak işlerle ilgileniyorum. Siz de telefon başında bekleyeceğinize bir hobi bulun kafanızı dağıtın. Valla çok feci birşey yaptığınız karşınızdaki önce saygısını sonra sevgisini kaybeder net yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…