Sanırım hata bende peki ne yapmam gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl oluyor bilmiyorum ama bende de karşı tarafın mesajlarını okumadığım halde gönderen kişi görüldü şeklinde bilgi alıyor, ekran kilitli değilken mesaj gelirse oluyor sanırım emin değilim

Nasıl oluyor bilmiyorum ama bende de karşı tarafın mesajlarını okumadığım halde gönderen kişi görüldü şeklinde bilgi alıyor, ekran kilitli değilken mesaj gelirse oluyor sanırım emin değilim
Evet böyle problemler oluyor bende de çevrimiçi görünmw sorunu oluyor girmediğim halde

Evet aynen bende de canım sıkıldığında ya da depresif olduğumda daha çok oluyor elime alıp telefonu onun yazmasını bekliyorum. Okul açılınca geçer umarım bu halim

“Ne haltlar karıştırıyor” diye düşünüp ağlamak güvenmekse o da sizin bileceğiniz iş bişey diyemicem.
Bu sözüm beni aldatıyor mu acaba manasında değil nereye gitti acaba ne yapıyor acaba yanında kim var yani biliyorum ailesiyle ama nereye gittiler ne yapıyorlar o ortamda kimler var bilmek istiyorum

Vall ben görüldü olayına sinirlenirdim. Tamam yoğundur ama 2 saniyesi de mi yok cevap yazmak için. Ya da şurdayım demek çok mu zor

O nedenle mesajlarımı okudu ama cevap yazmadı diye düşünmeyin
Onda olmuyor ama böyle bir sorun o giriyor yaznıyor okudum çıktum yabımda biri vardı mesajlarımı okur diye uzatmadım der genelde biri dediği de ya babası ya akrabası herkes beni biliyor ama neden çekiniyor anlamış değilim

Bütün cevaplarınızı okudum size aynısı yapılsa hoşunuza gidermi karşınızdaki insan sevgiliniz uşagnız değil ve bu iyilşeme haliniz öylemi sizin acil dr yardımı almanız şart normal davranışlar sergilemiyorsunuz

Bana aynısını yapsa sorun etmem aslında

Nerde kimle ne yapıyor söylemek zorunda mantığı bana çok saçma geliyor. Sevgilisimisiniz ,sahibimi ?

Nerde kimle ne yapıyor söylemek zorunda mantığı bana çok saçma geliyor. Sevgilisimisiniz ,sahibimi ?
Ama bir ilişkide bilmek gerekmez mi ?? Ben sevgilimin hayatında neler olup bittiğini nerde kimlerle neler yaptığını nerde oturduğunu bilmek isterim banadaha huzurlu geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…