- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi MsPortatif
Bn olsam bnde kaybolurdum heralde
cok agir gelmis . Insallah bosanalm demez. Biraz birak kafayi toplasin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu diyorum işte tatile denk gelmiş. Bu konu fake, ilk kez böyle kesin konuşuyorum aksini iddia edemez kimse. geçen gün annemle tartıştım, sinirle evden çıktı ve saat gündüz 2 sulariydi, telefonunu almadan çıkmış hem de. Saat 4 oldu gelmedi beni bu panik sardı, elim ayağım titredi böyle konu açmayı falan bırak, teyzemi ararken ellerim titredi ya bi şey olduysa diye. O an aklimdan geçenleri anlatsam roman olur. Ulaşana kadar yerimde duramadım ev bana dar geldi.
Velhasıl kelam, ihanet konusu geçince ölümden bahseden bi koca, iki gündür evde yok ve sen burada bize gülücüklü cümlelerle falan laf yetiştiriyorsun? Kocanı sevmiyor olsan hadi bi derece, e çok da seviyorsun?
Yönetim de bir şey yapmaz böyle durumlara. Neyse arada böyle reyting yükseltecek cinsten konular açılır kızlar, normal böyle şeyler. Neyse çok konusmayayim ben![]()
Ilk gun konu acsa bu seferde polisi aramak yerine burda konumu aciyosun derdiniz?!?!Tam da haftasonu kaybolmuş ilginç. Çünkü hafta içi olsaydı hepimiz is yerine baktin mi diye soracaktık. Ve bu sakinlik normal değil, üzgünüm. Konu ilk gün açılsa tamam da üzerinden iki gün geçmiş, gerçekten böyle bir şey yaşayan biri şu an buraya konu açmak yerine yana yakıla kocasını arıyor olurdu.
Bana abartı geldi yanlış anlamayın ama.
Durabilir,anıdır.İyi kötü bitmiş bir anısı kalmıştır.
Ah kuzum ahh.. Öncelikle çok şanslı olduğunu söylemek istiyorum çünkü seni bu kadar önemseyen değer veren bir eşin varmış ki o resimleri görünce yıkılmış.. Ve çok duygusal bir koca her kadına nasip olmaz bunu da bil ve eşinin peşini asla bırakma. Ki bu adam sana öküz gibi bağırıp çağırıp hesap sorabilir yada şiddet uygulayabilirdi. Böyle bir durum da yok anladığım kadarıyla. Bu da güzel..
CAnım o konuyu açan benim ya ve inan çok alakasız insanlarız :)Bu konunun neredeyse aynısını dün okudum. O da yeni üye tarafından yazılmıştı. Onda da konu sahibinin hiçbir suçu yoktu, konu eski sevgiliydi. Onda da koca arabasının anahtarını ve telefonunu almadan evden çıkmıştı.
O konuyu siz yazmadıysanız o konuya da bakın. Siz yazdıysanız sorun olur, IP'den bulurlar, ban yersiniz, gelip derdinizi yazamazsınız, haberiniz olsun.
Yahu yok artık arkadaşlar, kadın burda derdini anlatmış siz çok farklı şeyler peşindesiniz. Gerçekten kadının derdiyle ilgilenmek yerine suçlama yapmanız çok üzücü kırıcı olmuş.Mune bir bakar misin konu sahte gibi uyelik birden fazla
Yemin ederim şu yorumları şaşkınlıkla okuyorum ya gerçekten. Konuyu açan kadına yazık üzüldüm o neyin peşinde siz neyin peşindesiniz yazık gerçekten. Hey Allah'ım ya. Şu konular ıp ler bi incelense de rahata erseniz topluca.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kocam-evi-terketti.1026968/
Bu konunun aynısı değil mi bu?
Orda neden başkasının telefonunda görmüş diye direttiniz?
Ağzın bal yesin.Bu konu sahibinin eski konuları da var ama bu kadar organize olabilir mi , önceden de araları bozuktu vs. , birde döndü onun eşi, ona yorum yazmıştım cevap yazdı bana .
bence bunlar aynı konular değil, ama yönetim bakar tabi
Ahahah hanımefendi bence siz çok değişik filmler izliyorsunuz. Neyse bu bana çok benzeyen arkadaşı tanımak isterdim doğrusu güzel dertleşilirdi. Şuan bunları okudukça ben şok yaniAyrıntıları bile aynı, yazım tarzı aynı.
Aynı şeyi iki kadın yaşayacak ve benzer ifadelerle yakın zamanda buraya konu açacak.
Kesinlikle aynı konu.