• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hayatımın Hatasını Yaptım

Bn olsam bnde kaybolurdum heralde :KK14: cok agir gelmis . Insallah bosanalm demez. Biraz birak kafayi toplasin..

Ben de onu diyorum işte tatile denk gelmiş. Bu konu fake, ilk kez böyle kesin konuşuyorum aksini iddia edemez kimse. geçen gün annemle tartıştım, sinirle evden çıktı ve saat gündüz 2 sulariydi, telefonunu almadan çıkmış hem de. Saat 4 oldu gelmedi beni bu panik sardı, elim ayağım titredi böyle konu açmayı falan bırak, teyzemi ararken ellerim titredi ya bi şey olduysa diye. O an aklimdan geçenleri anlatsam roman olur. Ulaşana kadar yerimde duramadım ev bana dar geldi.

Velhasıl kelam, ihanet konusu geçince ölümden bahseden bi koca, iki gündür evde yok ve sen burada bize gülücüklü cümlelerle falan laf yetiştiriyorsun? Kocanı sevmiyor olsan hadi bi derece, e çok da seviyorsun?

Yönetim de bir şey yapmaz böyle durumlara. Neyse arada böyle reyting yükseltecek cinsten konular açılır kızlar, normal böyle şeyler. Neyse çok konusmayayim ben:ıslık:

ben yapım geregı evhamlı bı ınsanım degıl ıkı saat telefnunu evde bıraktıgını anlayınca bıle ortalıgı ayaga kaldırırım babama ulasamadım dıye polısı aramıslıgım var :D (babam farklı bı sehırde calısıyrdu) ama her ınsanın bır yapısı var herkes aynı tepkıyı gstermez kaldı kı kadın caresız polısı arayıl oturmus napsın kı baska ? ben olsam mobeslere bakatdım mahallemden baslayıp hastanelere gıderdım heralde ama bu benım tınıyetımle alakalı bır durum ben knuya ınandım bence gercek olma ıhtımalı uzerınden yrum yapın gercekse brde sız uzmus olursunuz, knu fakeyse onun vıcdanı meselesı ne dıyelım

Konunun sahte olduğunu düşünüyorsanız yönetime bildirir sonucunu beklersiniz. Hadi tutamadınız kendinizi bi iki kelam etmezsem çatlarım dediniz bi mesajla sahte olduğunu düşündüğünüzü söylersiniz. Tamam bitti. Orda duracaksın artık.
Daha önce defalarca sahte konular açıldı eyvallah ama defalarca da konu sahte deil diye derdini unutup gerçek olduğunu ispatlamakla helak olup küsüp giden üye oldu. İki ihtimal de her zaman var. Yılların üyesi olupta fake çıkan üyeleri de gördü bu gözler.

Bizim de basimiza bunun gibi birsey gelmisti.evimize tasindigimizda esimin esyalarinin icinde eski sevgilisinin yazdigi mektubu gördüm. Kiz resmen üsenmemis oturup 5 sayfa yazmis. Tam gördüm elime aldim esim farketti ve alip yirtti. Kavga ettik haliyle , ne isi var hala diye. Ben bir hafta falan cok üzülmüstüm ama onu unutamamis falan diye degil de, ne bileyim insan üzülüyor iste... takma sen de zaman ver ona

Tam da haftasonu kaybolmuş ilginç. Çünkü hafta içi olsaydı hepimiz is yerine baktin mi diye soracaktık. Ve bu sakinlik normal değil, üzgünüm. Konu ilk gün açılsa tamam da üzerinden iki gün geçmiş, gerçekten böyle bir şey yaşayan biri şu an buraya konu açmak yerine yana yakıla kocasını arıyor olurdu.
Ilk gun konu acsa bu seferde polisi aramak yerine burda konumu aciyosun derdiniz?!?!

Saglik durumundan haberiniz olsun ama kendince trip yapiyorbence size. cocukluktan gelme ici buruk bi gecmise sahip kisi. Genel de birine baglandiginda sevdiginde onu kusursuz gormeyi ister.

Bana abartı geldi yanlış anlamayın ama.
Durabilir,anıdır.İyi kötü bitmiş bir anısı kalmıştır.

Bence eski sevgilinin anısı hiç bir şekilde duramaz. Ben olsam çıldırırdım unutamadın mı arada bakıp iç mi geçiriyorsun falan diye krizlere girerdm her konuda rahat ama bu konularda deliren bi tipim :(

G gkk1 lütfen yardımcı olur musun
Ah kuzum ahh.. Öncelikle çok şanslı olduğunu söylemek istiyorum çünkü seni bu kadar önemseyen değer veren bir eşin varmış ki o resimleri görünce yıkılmış.. Ve çok duygusal bir koca her kadına nasip olmaz bunu da bil ve eşinin peşini asla bırakma. Ki bu adam sana öküz gibi bağırıp çağırıp hesap sorabilir yada şiddet uygulayabilirdi. Böyle bir durum da yok anladığım kadarıyla. Bu da güzel..

Ben evlenmeden önce bütün eşyalarımı kontrol etmiştim valla kitaplarımın arasına kadar bakmıştım eski bişey kalmasın diye bulduklarımı da çöpe atmıştım.

Şimdi bence senin yapman gereken şey tatlım tüm evi iyice kontrol edip eski resim filan ne varsa hepsini imha etmek.
Eşini hiç bir yerde bulamamışsın, bu adamın işi filan yok mu elbet işe gidecektir diye düşünüyorum.
İşe gidiş saatini de bilirsin yani erkenden git kapısının önünde bekle akşam çıkışı bekleme.
Seni dinlemek istemeyebilir ama çok ısrarcı ol ve ona anlat durumu. Telefonu kapalı ama illaki arada açar bakar.
Güzel bir mesaj döşe durumu anlatan sonuna da güzel sözler yaz onu sevdiğine dair.
Muhakkak görecektir.. Gelişmelerden haberdar et bizi tatlım. Sen de bu süreçte çok kendini yıpratmama bak. Hayat bu herşey olabilir. Herşey insanlar için. Ve her şey geçer bir gün unutma bu da senin imtihanın bol bol dua et namaz kıl. Eşin dönünce barışınca da şükür namazı kıl muhakkak. Çok öpüyorum. :KK200:

Bence bu kadari da fazla.Kimse kimseyi bu kadar merakta birakmaya hakki yok.Dondugunde bu defa ben avaz avaz bagirir kesinlikle konusmazdim kendisiyle.Kendi ailesi bisey demiyor mu?Oglumuz surda ya da burda diye.

Eşin gerçekten çok duygusalmış . Eskiden kalmış olabilir , hayır saklayabilirsin de eşin çok büyük tepkide vermiş . Sanki seni yatakta başka biriyle yakaladı tövbe tövbe ... Allah yardımcın olsun ... Polise haber verin 2 gün olmuş .

Bir de fake deyip destan yazanlar fake se fake ; vaktinizi baska baslikta harcayin.Sikayet te ettiniz.Uygun gorulurse konu kapanir bu kadar.Aylarca,yillarca actigi konularla kandirilmisligimiz var.Bu mu koyacak? Oyleyse de bu da fakemis der konuyu kapatiriz.

Bu konunun neredeyse aynısını dün okudum. O da yeni üye tarafından yazılmıştı. Onda da konu sahibinin hiçbir suçu yoktu, konu eski sevgiliydi. Onda da koca arabasının anahtarını ve telefonunu almadan evden çıkmıştı.

O konuyu siz yazmadıysanız o konuya da bakın. Siz yazdıysanız sorun olur, IP'den bulurlar, ban yersiniz, gelip derdinizi yazamazsınız, haberiniz olsun.
CAnım o konuyu açan benim ya ve inan çok alakasız insanlarız :)

Mune Mune bir bakar misin konu sahte gibi uyelik birden fazla
Yahu yok artık arkadaşlar, kadın burda derdini anlatmış siz çok farklı şeyler peşindesiniz. Gerçekten kadının derdiyle ilgilenmek yerine suçlama yapmanız çok üzücü kırıcı olmuş. Mune Mune hanım bir bakın da tüm arkadaşların içi rahat etsin. Yazık yahu..

Ayrıntıları bile aynı, yazım tarzı aynı.
Aynı şeyi iki kadın yaşayacak ve benzer ifadelerle yakın zamanda buraya konu açacak.
Kesinlikle aynı konu.
Ahahah hanımefendi bence siz çok değişik filmler izliyorsunuz. Neyse bu bana çok benzeyen arkadaşı tanımak isterdim doğrusu güzel dertleşilirdi. Şuan bunları okudukça ben şok yani :KK49:

Arkadaşlar, konuyu açan arkadaşımız bazı arkadaşların suçlamalarına maruz kalmış konuya beni de etiketledi bakmam için bende başta benzer sıkıntılar yaşadığımız için benden yardım istiyor zannedip konuyu okuyup arkadaşa tavsiye verdim.

Sonra diğer yorumlara bir bakayım insanlar ne demiş diye dedim aman yarabbim ne göreyim kadını suçlamalar yok efendim fakeymiş aynı konuymuş bilmem neymiş.. Kadın beni fikir almak için değil onun fake olmadığını kanıtlamam için etiketlemiş meğersem farkettim.

Kadını küstürüp kaçıran arkadaşlara aferin.. Ona gerçekten destek olanlara ise gerçekten teşekkür etmek istiyorum.

Benzerlik gördüyseniz şikayet edin arkadaşım. Hep birden kadının üstüne çullanmışsınız ayıptır yazıktır günahtır yahu..

Back
X