Sanırım hep kilolu kalıcam yardım :(

CHETAN

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
276
76
623
Biliyosunuz sürekli bu sayfanın okuyucusuyum. ve artık zayıflamak istiyorum. üniversiteyi kazandım ve başarılı bir şekilde ilk senemi bitirdim ama hayla kilolarımla meşgulum :( 97 kiloyum 20 yaşına giricem ve 1.68 boyundayım bana yardım edin ramazanda az yemeğe alıştım zayıflaya bilirim yardımlarınıza motivasyonunuza ihtiyacım var :43:

ramazanda az yemege alismissin zaten cnm migden kücülmüsdür, ramazandan sonrada az yersin birazda spor yaparsin yavas yavas zayiflarsin diye düsnüyorum .. ha bide ramazandan sonra özellikle saat 18 den sonra pek fazla yemek yememege bak :)

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

zayıflayamasam ben zayıflayamazdım 5 kg doğmuşum ve çocukluğum boyuncada hep kilolu bi kız oldum. doğumdan sonra kilom tam 100 dü . şuan 70 kiloyum boyum 173cm spor yapıyorum kimse 70 kilo olduğuma inanmıyor. önce kararlı olman lazım. birde kesinlikle profösyenel bi yardım al. kontrol altında olunca daha iyi kilo veriliyor.

zayıflayamasam ben zayıflayamazdım 5 kg doğmuşum ve çocukluğum boyuncada hep kilolu bi kız oldum. doğumdan sonra kilom tam 100 dü . şuan 70 kiloyum boyum 173cm spor yapıyorum kimse 70 kilo olduğuma inanmıyor. önce kararlı olman lazım. birde kesinlikle profösyenel bi yardım al. kontrol altında olunca daha iyi kilo veriliyor.

Katılıyorum bende 18 yaşındayım ve şuan diyetisyen yardımıyla zayıfıyorum 6 ay oldu ve 15 kilo verdim şimdiye kadar :) Ramazanda yavaşladım biraz ama :1: Öncelikli olarak kendinden emin olman lazım kararlı olman lazım ve hep pozitif düşünmen lazım kendine güven herkes yapıyor biz neden yapamayalım ki? (:

UMUTSUZLUĞA KAPILMA.

Sen daha çok kilo verirsin, yani daha hızlı.

Güvenın tam olmalı, üni'de fıstık gibi olmalısın..

Az ve sık ye.. YAVAŞ ye, biraz hareket et.

Sağlıklı yemeye çalış, diyet değil sağlık.

DANS et, ya bildiğin dans et, eğlen!

Eğlenerek zayıfla!

Sana inancım tam bence kesin zayıflıcaksın, sadece dene.

Benım çok kilom yoktu boyum 1.58 kilom 56. Tabi kilom 56'ken boyum 154 falandı. Şimdi boyum 158 kilom 50 belki 49 bile olmuştur İNŞ :23:

Back
X