İnşallah canm teşekkür ederim ama hiç inanamiyorum sanki mutlu olmak istedikçe daha zor şeylerle imtihan oluyorumBence artık onu unutmalı önüne bakmalısın..
Allah büyük elbet sende mutlu olacaksın.
Baskasının kocası o artık ve bence sen bu kadar üzülmeyi haketmiyorsun.
Ev ve iş dışında hiçbir hayatim yokki gitmek istiyorum başka şehire zaten köy gini yerdeyim ama nereye gideceğimi bilmiyorum o kadar çaresizimki anlatamam keşke yazdiģiniz gibi hersey kolay olsa olmuyo işte etrafimdada bi tane bile sevebileceğim adam yok malesef karşima çikanlarda hep farkli niyetlilerAdam evlenmissss...
Sallasana birak bosver.Onune bak sende bul dengini seni seveni onunu kapama bunu kafana sokup.Dusunup dusunup sen kendjni yersin o surer sefasini karisiyla seni gormuyor bile.Yeni insanlar tani hayatin tadjni cikar şükret her gunune guzelligine sagligina ailenin yaninda olmasina ve herseyi geride birakip yeni insanlarla dene tanis konus kendinden odun vermeden bir bakmissin sende o nikah masasinda ewet diyosun sevdigin adamla yeterki iste dua et.Ama evde oturup biblo gibi seni gelip bulmasini bekleme kimsenin ki oyle bisey yokİnsan icine cik suslen puslen kendine zaman ayir onune cikan kisileri degerlendir
Ev ve iş dışında hiçbir hayatim yokki gitmek istiyorum başka şehire zaten köy gini yerdeyim ama nereye gideceğimi bilmiyorum o kadar çaresizimki anlatamam keşke yazdiģiniz gibi hersey kolay olsa olmuyo işte etrafimdada bi tane bile sevebileceğim adam yok malesef karşima çikanlarda hep farkli niyetlilerAdam evlenmissss...
Sallasana birak bosver.Onune bak sende bul dengini seni seveni onunu kapama bunu kafana sokup.Dusunup dusunup sen kendjni yersin o surer sefasini karisiyla seni gormuyor bile.Yeni insanlar tani hayatin tadjni cikar şükret her gunune guzelligine sagligina ailenin yaninda olmasina ve herseyi geride birakip yeni insanlarla dene tanis konus kendinden odun vermeden bir bakmissin sende o nikah masasinda ewet diyosun sevdigin adamla yeterki iste dua et.Ama evde oturup biblo gibi seni gelip bulmasini bekleme kimsenin ki oyle bisey yokİnsan icine cik suslen puslen kendine zaman ayir onune cikan kisileri degerlendir
Sizce insan bu durumu nasil affeder? Size katiliyorum ben bunu hep derim affedilirse çözülür ama yapilanlari düşününce hayır ya diyorum bu affedilmemeliArtık onu affetmelisin ve kendini de tabi, sana zarardan başka bir şey getirmeyecek. Sen affedersen kendini ve onu özgurleseceksin emin ol.
Hayır sevdiğimdi sevgilimdiEski eşinmiydi adam ? Valla ne desem allah kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor
İnşallah ne güzel yazdınız teşekkür ederimHer vazgeçiş yeni bir tercihe merhabadır ilerde Kabul olmayan duaların için şükredeceksin çünkü iyi bir insan inşallah karşına çıkacak ve bugüne gülüp geçeceksin.
Ben seni anlıyorum.Sevdiğim adam karşımda arkadaşlarıyla sohbet ederken parıl parıl parlayan alyansı sanki boğazıma geçmiş bir halat gibiydi.Çok acıdı canım.Af isteyen var mı ki ben de affetme büyüklüğünde bulunayım mantığındayım ben.Affetmiyorum.Asla da affetmeyeceğim.Unutmak başka şey affetmek çok başka.Hayır sevdiğimdi sevgilimdibazen onuda düşünüyorum sonra diyorumki ee ahim çikinca nolcakki herşey affedilcekmi asla
Hayır aslında karşıma belki başka başka fırsatların çikmamasindandirTakıntı yapıyor olabilir misin?
Simdi bak ben 24 yasimdayim evliym ama su yasimda bekar olsam istersem tek ewede cikarim isede girer calisir kendi hayatima bakarim koy gibi bir yerden kurtulman lazim ilk olarak zatenEv ve iş dışında hiçbir hayatim yokki gitmek istiyorum başka şehire zaten köy gini yerdeyim ama nereye gideceğimi bilmiyorum o kadar çaresizimki anlatamam keşke yazdiģiniz gibi hersey kolay olsa olmuyo işte etrafimdada bi tane bile sevebileceğim adam yok malesef karşima çikanlarda hep farkli niyetliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?