Sanırım kaçmamak gerekmiş :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
O kadar kötüyümki ben bugün bugün aslında anladımki olan hiçbirşeyden kaçmamak gerekmiş sevdiğim adam evlenmişti evlendikten sonra hep karşilaşmamak için yüzünü asla görmemek için kaçtım hep aylarca kaçtım kendi içimde defalarca sorguladım öldüm öldüm dirildim sanki. ilk defa bugün kaçmadım kaçmadım derken onu göreyim diye bi çaba sarfetmedim sadece aynı yerde yer almak zorunda kaldık sabit kaldım kaçmaktan yoroldum çünkü direkt gözüme çarpan parmağindaki o kocaman alyansti sanki yeniden darmaduman oldum yek bildiğim içim çok acıyor arkadaşlarıyla dakikalarca kahkaha attılar peki ben kendime bakıyorum sıfıra sıfır elde var sıfır olan bana oldu yine başkasıyla madem evlencekti niye bana umut verdi giden gitti beni sevmedi evet bunları düşünmek bana hiçbirsey katmiyor aksine daha berbat oluyorum bu acı geçmiyor ya bide dibimde dibimde kahkahalarla gezmesi daha aci bana herkes elbetteki her görüştüğüyle evlenmez mevzu bu değil ki içimde geçmeyen bana aniden ben evlendim demesiydi atlatamıyorum bu şoku bu kadar kötü insanlarin mutlu olmasini anlamiyorum artık bi iç dökmesiydi işte karışık yazdiysam kusura bakmayın

Bence artık onu unutmalı önüne bakmalısın..
Allah büyük elbet sende mutlu olacaksın.
Baskasının kocası o artık ve bence sen bu kadar üzülmeyi haketmiyorsun.

yani hayat böyle ne yazıkki bunu bir tecrübe olarak kabul et ve tasiyem hayat cesurlara torpil geçer kitabını al ve oku inan iyi gelecek

Adam evlenmissss...
Sallasana birak bosver.Onune bak sende bul dengini seni seveni onunu kapama bunu kafana sokup.Dusunup dusunup sen kendjni yersin o surer sefasini karisiyla seni gormuyor bile.Yeni insanlar tani hayatin tadjni cikar şükret her gunune guzelligine sagligina ailenin yaninda olmasina ve herseyi geride birakip yeni insanlarla dene tanis konus kendinden odun vermeden bir bakmissin sende o nikah masasinda ewet diyosun sevdigin adamla yeterki iste dua et.Ama evde oturup biblo gibi seni gelip bulmasini bekleme kimsenin ki oyle bisey yok İnsan icine cik suslen puslen kendine zaman ayir onune cikan kisileri degerlendir

Ev ve iş dışında hiçbir hayatim yokki gitmek istiyorum başka şehire zaten köy gini yerdeyim ama nereye gideceğimi bilmiyorum o kadar çaresizimki anlatamam keşke yazdiģiniz gibi hersey kolay olsa olmuyo işte etrafimdada bi tane bile sevebileceğim adam yok malesef karşima çikanlarda hep farkli niyetliler

Ev ve iş dışında hiçbir hayatim yokki gitmek istiyorum başka şehire zaten köy gini yerdeyim ama nereye gideceğimi bilmiyorum o kadar çaresizimki anlatamam keşke yazdiģiniz gibi hersey kolay olsa olmuyo işte etrafimdada bi tane bile sevebileceğim adam yok malesef karşima çikanlarda hep farkli niyetliler

Eski eşinmiydi adam ? Valla ne desem allah kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor

Artık onu affetmelisin ve kendini de tabi, sana zarardan başka bir şey getirmeyecek. Sen affedersen kendini ve onu özgurleseceksin emin ol.
Sizce insan bu durumu nasil affeder? Size katiliyorum ben bunu hep derim affedilirse çözülür ama yapilanlari düşününce hayır ya diyorum bu affedilmemeli

Her vazgeçiş yeni bir tercihe merhabadır ilerde Kabul olmayan duaların için şükredeceksin çünkü iyi bir insan inşallah karşına çıkacak ve bugüne gülüp geçeceksin.

Hayır sevdiğimdi sevgilimdi bazen onuda düşünüyorum sonra diyorumki ee ahim çikinca nolcakki herşey affedilcekmi asla
Ben seni anlıyorum.Sevdiğim adam karşımda arkadaşlarıyla sohbet ederken parıl parıl parlayan alyansı sanki boğazıma geçmiş bir halat gibiydi.Çok acıdı canım.Af isteyen var mı ki ben de affetme büyüklüğünde bulunayım mantığındayım ben.Affetmiyorum.Asla da affetmeyeceğim.Unutmak başka şey affetmek çok başka.

Simdi bak ben 24 yasimdayim evliym ama su yasimda bekar olsam istersem tek ewede cikarim isede girer calisir kendi hayatima bakarim koy gibi bir yerden kurtulman lazim ilk olarak zaten

Bi zaman sonra karsina biri cikiyo diyorsun ki ben bunu arasam bulamam.Dua ve zaman her seyin ilaci.Tabiki uzuleceksin aglayacaksin yavas yavas toparlarsin.

hmyraa_ İşte affetmemenin sana bir yararı yok o yüzden affet diyorum sana sadece acı veriyor.

Benim çocukluğumda yaşadığım bir cinsel istismar var ( 7 yaş ) asla ve asla affetmek istemedim inan, 33 yasima kadar hep pesimden geldi bu acı, kendimi zavallı çaresiz bir insan olarak görmeye devam ettim sonra affetmem gerektiğini anladım bunun için bir çalışma yaptırdım o insanı affettim ve inan çok rahatladım.

Evet senin durum da acı ama benim yaşadığım duruma bak ve benden daha büyük acılar yaşayanlara, onlar affetmis sen de affet, o özgür olsun diye değil sen özgür ol diye. ....

Allah zaten hesabını sorar ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…