Sanırım kaçmamak gerekmiş :(

Yaşadiğiniza çok üzüldüm peki bunu deniycem kendi özgürlüğüm için çok sağolun

Simdi bak ben 24 yasimdayim evliym ama su yasimda bekar olsam istersem tek ewede cikarim isede girer calisir kendi hayatima bakarim koy gibi bir yerden kurtulman lazim ilk olarak zaten
Zaten gidicem ama şuan nereyi hangi ili seçiceğimi bilmiyorum üzgünüm ya çok üzgünüm gençliğim burda geçti gitti geldim 31 yaşına şu yaşta nasl hayat olur bilmiyorum

Kesinlikle kendin için diyorum yoksa o tip mikroplar affedilmez de senin için, özgür ol ve yeniden adam gibi bir adama aşık ol diye ayaklarını yerden kessin ve evlenip mutlu olun.
hmyraa_

Ben de dün akşam benzer sebeple üzüldüm.

Ama benimki anlıktı
Seninki de öyle, sanmıyorum hayatının devamını etkiledi bu ayrılık, nefessiz onu düşünüp kahroluyorsun, duygu yoğunluğu olan döneme denk gelmiş.

Ben terk ettiğim halde, üzüldüm çünkü çok güzel bir ilişkim vardı, ilişkimi unutmadım, asla unutmam hayatımın 3,5 senesini niye unutayım?
Adını ve yüzünü unuttum, ki hatırlatan etmen olmayınca aklıma gelmiyor. Güzel ilişkimi hatırlayıp hüzünleniyorum hepsi bu.

Sen de böylesin, hiç öyle arabeske bağlama,
Özlediğin o değil, onunla tattığın mutluluk
Sana o mutluluğu yaşatacak çok ilişki var,
Üzülme bea :)

Bosver uzme kendini, çok sevdigim bir söz wardir, Allah Kimsenin Aglayarak Kaybettiğini, Kimseye Gülerek Kazandırmıyor

Sevgiliyken mi evlendi? Kendi iyiliğin için bazı şeyleri halletmen lazım. Mesela şöyle düşün yol yakınken kişiliği ortaya çıkmış. Evlendikten sonra da seni aldatabilirdi.

İnşallah canm teşekkür ederim ama hiç inanamiyorum sanki mutlu olmak istedikçe daha zor şeylerle imtihan oluyorum
İşin sırrını çözmüşsünüz işte. İnsan içinde olduğu durumu kabullenip şükretmedikçe hep daha ağırı gelir. Başınızı geleni kabul edip halinize şükredin ki gelecek hayırlı güzel günlere yer açın hayatınızda. Sabır ve dua tek ilacınız

Belkide çok haklısınız birazda durumu kabul edememe diyelim benimkisi o kadar inanin zorduki hala zor bazi dönemler iyce duygu yoğunluğum artıyor malesef

Sabrım hiç kalmadiki benim

Belkide çok haklısınız birazda durumu kabul edememe diyelim benimkisi o kadar inanin zorduki hala zor bazi dönemler iyce duygu yoğunluğum artıyor malesef
Unutturacak acı vermesin derler ya :)

Çok doğru, sağlık afiyet dilerim :)

Bosver uzme kendini, çok sevdigim bir söz wardir, Allah Kimsenin Aglayarak Kaybettiğini, Kimseye Gülerek Kazandırmıyor
Umarımda
Sevgiliyken mi evlendi? Kendi iyiliğin için bazı şeyleri halletmen lazım. Mesela şöyle düşün yol yakınken kişiliği ortaya çıkmış. Evlendikten sonra da seni aldatabilirdi.
Evet sevgiliyken inanın hiç mantikli düşünemiyorum ben onla olabilseymişim çok mutlu olsaymisiz keşke ama ben hayatımda zaten iki gün mutluysam 3. Gün mutlaka sanki hayat onu pişman edercesine o kadardan fazlasida ağladim

Sabrım hiç kalmadiki benim
Sorun burada işte bakın. İmtihan ne için var? Sabrı sınamak için.tamam şimdiye kadar dayanamayıp güçsüz düştünüz diyelim ama zararın neresinden dönülse kardır . Bugünü milat sayın ve yeni bir hayata başlayın. Özü; sabır, dua ve tevekkül olsun. Nasıl kışın baharı, gecenin sabahı varsa, sizin için de hazırlanmış güzel günler var inşaallah

Basliga istinaden kactigimiz sey bizim pesimizden daha hizli kosuyor ve yakaliyor hayatin kurali gibi bir sey.

Bence kendinizi üzmeyin, unutmaya calisin ve hayatiniza devam edin.
Muhakkak yarasi kalsada acisi gecer ve yeniden seversiniz.
Kimse vazgecilmez degil.
Baskasinin kocasi olmasindan mütevellit onun aklinizda bulunmasi bile o kadina haksizlik bence.
Hakkinizi yediyse zaten bir gün ödeyecek rahatligi ile hayainiza devam edin.
eterki hak yiyen siz olmayin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Zaten gidicem ama şuan nereyi hangi ili seçiceğimi bilmiyorum üzgünüm ya çok üzgünüm gençliğim burda geçti gitti geldim 31 yaşına şu yaşta nasl hayat olur bilmiyorum
ne isle mesgulseniz onun uzerine dusunun gitceniz yeri... ben oyle yapardim sahsen.oylede bir guzel olur ki.Yeni hayat yeni cewre yeni arkadasliklar yeni is ortami birikmisiniz varsa size en uygun yeri dusunup hayalinizi gerceklestirebilirsiniz.hic birsey icin gec deil

Başlığı okuduğumda "yine ailesine sırt çevirip pişman olan biri" diye düşünmüştüm.
Vallahi ne yalan söyleyeyim, öyle bir hata yapmadığınıza o kadar mutlu oldum ki!
Emin olun hayatınızda çok güzel gelişmeler olacak. Ve bir zamanlar "bu acı beni öldürecek!" dediğiniz ne varsa sizin için basit badireler olacak.
Torunlarınıza falan anlatıp eğlenirsiniz belki. Inanın başka bir işe yaramayacaklar
Ya çok teşekkür ederim.
O zannettiğim hatayı yapmadığınız ve ailenizi bırakmadığınız için gerçekten teşekkür ederim.
Ne diyeceğimi nasıl toparlayacağımı da bilmiyorum. Konu nasıl buralara ben şimdi buraya neden yazdım hiçbir fikrim yok

Ben olayı tam anlamadim adamla bir iliski yasadın mi yoksa sadece sen mi sevdin benzede unut başka çaren yok zaten

Teşekkür ederim çok .Çok sevimli yazmişsiniz :)

Òyle olcak sonunda sanırım bi şekilde bi yer bulmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…