- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
İlaca devam edildiğinde kanamanın kesildiğini biliyorum ben hatta bu yöntemle adet geciktirme yapanlar var'korunmak için değilse Yen'i bi tablete başlamana gerek Yok Reglin bitene kadar bekle kalan ilaca devam et bence bir sonraki reglinde yenisine başlarsın geçmiş olsun.
İlaç adet düzenini bozmuş olabilir yada başka bişeyden kaynaklıdır bi doktora sor istersen.İlaç bittiği zaman adet olursun 28 tane oluyor diye hatırlıyorum bi ara kullanmıştım tam hatırlamıyorum'bu ay düzenin bozulmuş bir dahaki ay düzene girer bence zaten o ilaç düzene sokması için birazda'ilk kez kullandığın için vücut şaşırmıştır düzelir inşallah
Düzenimi anlamadin canim sana bi foto ekleyeyim
Bende vardi düzen
Bu arada canim cok miden bulaniyorsa doktoruna söyle degistirsin yan etki olmali
Canım yazıyor bak zaten ara kanama olabilir diye vücut alışana kadar normal bence unutmuşum resme bakınca hatırladım doğru 21 tane oluyor ilaç bittikten sonra bir kaç gün içinde regl olunuyordu sonra adetin 2. Yada 3.günü tekrar Yenisine başlıyorsun'bulantı bendede yapıyordu yan etkisi galiba.şimdi adet düzenin bozuldu mu bozulmadı mı ilaç bitene kadar kullan ve bekle ancak böyle anlarsın bi kaç güne olmazsan 1 haftaya mesela bi doktora git belki değiştirir çünkü kişiden kişeye fark edebilir etkileri.
Canim bence ilac sana yaramamis dokturunu ara birak derse birak yaniMide bulantim oluyor ilk gunlere gore daha az oluyo. Ama oldummuda tam oluyo. Ilk zamanlar bas donmesi de yapti yatak odasinda kac keere yere kapaklandim..
Canim bence ilac sana yaramamis dokturunu ara birak derse birak yani
Ayrica adet oldugun ilk gün alacaksin ilaci
Baslamgic olarak daha sonra ilac bitince yedi gün ara ver ve tekrar devam et tekrar bitince yedigün ara ve devamanladinmi canim eger istiyorsan ben sana takvim tutar hatirlatirim rahat ol ama bence doktoruna söylemeyi ihmal etme bu ilac sana iyi gelmiyor sanki ve kaclik aliyorsun ve kilon kac
Altmis kiloya kadr 20 lik yeter demisti doktorumKilom 56 ilacin kaclik oldugunu bilmiyorum kartonunu cope atmistim. 26.sinda birakicam ilaci 1 hafta aradan sonra geri basliyacagim. Ilaci birakmam soz konusu bile olamaz artik o kanamayi asla unutmayacagim. :) cok korktum
Altmis kiloya kadr 20 lik yeter demisti doktorum
E yapacak birsry yok o zaman devam et bakalim iyi olursun insallah canim gecmis olsun
Tek care doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?