Sanirim kafayi yiyecegim yardim (dkh)

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Adetimin 2.gunu yasmine basladim. 2-3 kullandim asiri mide bulantisi yapmişti 3 gun içmedim. 4.gun bidaha adet oldum ben ilaci unuttum diye ara kanama yasiyorum sanip ilaca devam ettim halbukki adet kanamasi sayiliyormuş bu... Resmen şok oldum agrilarim da var birturlu kesilmedi kanamam.

Ilaca devam ettmekle iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum biri yardim ederse sevinirim

Birde bu ilaci biraktigimda yinemi adet olacagim ???
30 agustosta baslamistim 21 gun sayip birakicaktim... simdi kafam karisti.

Not. Ufak kistlerim icin kullanmaya baslamistim ilk defa kullaniyorum. Korunmak icin degil tedavi icin yani

Son düzenleme:
İlaca devam edildiğinde kanamanın kesildiğini biliyorum ben hatta bu yöntemle adet geciktirme yapanlar var'korunmak için değilse Yen'i bi tablete başlamana gerek Yok Reglin bitene kadar bekle kalan ilaca devam et bence bir sonraki reglinde yenisine başlarsın geçmiş olsun.

Kanama basladiktan 2 gun sonra tekrar tablet alimina basladim ben ara kanama saniyordum ama ciddi ciddi adet oldum yaklasik 1 hafta surdu. Ilaca da devam ediyorum. Yanliz ufak sorunlarim var ilaci ne zaman birakmam gerektigni bilmiyorum.. 24 eylulde , 4 ekimde ve 1 kasimda adet olmamam gerekir bunu nasil ayarlayabilirim ?

İlaç adet düzenini bozmuş olabilir yada başka bişeyden kaynaklıdır bi doktora sor istersen.İlaç bittiği zaman adet olursun 28 tane oluyor diye hatırlıyorum bi ara kullanmıştım tam hatırlamıyorum'bu ay düzenin bozulmuş bir dahaki ay düzene girer bence zaten o ilaç düzene sokması için birazda'ilk kez kullandığın için vücut şaşırmıştır düzelir inşallah

Canım yazıyor bak zaten ara kanama olabilir diye vücut alışana kadar normal bence unutmuşum resme bakınca hatırladım doğru 21 tane oluyor ilaç bittikten sonra bir kaç gün içinde regl olunuyordu sonra adetin 2. Yada 3.günü tekrar Yenisine başlıyorsun'bulantı bendede yapıyordu yan etkisi galiba.şimdi adet düzenin bozuldu mu bozulmadı mı ilaç bitene kadar kullan ve bekle ancak böyle anlarsın bi kaç güne olmazsan 1 haftaya mesela bi doktora git belki değiştirir çünkü kişiden kişeye fark edebilir etkileri.

Evet fena yapti 1 ay kullanicaktim simdi iki ay kullanmam gerekicek. Birde fena adet sancisi cekiyorum 6.sinda oldum en son bu ayin

Düzenimi anlamadin canim sana bi foto ekleyeyim
Bende vardi düzen

Canim ben 3 senedir bebis istiyorum olmadi 2 ay hem fiziken hem psikolojik dinleneyim dedim hani korunurumda aklimdan cikaririm bebek meselesini diye biide bu iki ay ekim sonuna kadar cok stresli zamanlar yasayacagim dedim bide bebek stresi yasamayayim. Hani ben saniyorm ki sadece korunma amacli kullananlarda ilac unutumu tehlikeli. Ama halbuki duzeni bozuyormuş. 30 agustosta adet oldum 2.gunu ilaca basladim 3 gun kullandim sonra unuttum 6 eylylde tekrar adetim basladi 2.gunu basladim hala kullaniyorum. 26 eylulde birakacagim. Adetimin 5.gunu baslayip 23 ekimde birakicam umarim hormonlari duzelteyim derken daha da beerbat etmem

Dedigim gbi kullanicam canim baska yolu yok. Adetlerim zaten cok ama cok sancili geciyo o gunlere denk gelmesini sansa birakamam.

Ayrica ara kanama yasamadigimi dusunuyorum bildiginiz adet sancisi baasladi geceden sabaha kadar surdu sabahta adet oldum kanamam ayni adet gibiydi 1 hafta surdu ve agrimda cok oldu ara kanama olsa az kanama hic agri olurdu ve 1 hafta surmezdi diiye dusunyyorum.

Mide bulantim oluyor ilk gunlere gore daha az oluyo. Ama oldummuda tam oluyo. Ilk zamanlar bas donmesi de yapti yatak odasinda kac keere yere kapaklandim..
Canim bence ilac sana yaramamis dokturunu ara birak derse birak yani
Ayrica adet oldugun ilk gün alacaksin ilaci
Baslamgic olarak daha sonra ilac bitince yedi gün ara ver ve tekrar devam et tekrar bitince yedigün ara ve devam anladinmi canim eger istiyorsan ben sana takvim tutar hatirlatirim rahat ol ama bence doktoruna söylemeyi ihmal etme bu ilac sana iyi gelmiyor sanki ve kaclik aliyorsun ve kilon kac

Kilom 56 ilacin kaclik oldugunu bilmiyorum kartonunu cope atmistim. 26.sinda birakicam ilaci 1 hafta aradan sonra geri basliyacagim. Ilaci birakmam soz konusu bile olamaz artik o kanamayi asla unutmayacagim. :) cok korktum

Kilom 56 ilacin kaclik oldugunu bilmiyorum kartonunu cope atmistim. 26.sinda birakicam ilaci 1 hafta aradan sonra geri basliyacagim. Ilaci birakmam soz konusu bile olamaz artik o kanamayi asla unutmayacagim. :) cok korktum
Altmis kiloya kadr 20 lik yeter demisti doktorum
E yapacak birsry yok o zaman devam et bakalim iyi olursun insallah canim gecmis olsun

Altmis kiloya kadr 20 lik yeter demisti doktorum
E yapacak birsry yok o zaman devam et bakalim iyi olursun insallah canim gecmis olsun

Ilaci kullanmama ragmen feci adet sancisi cekiyorum. Koku hassasiyetimde cok var..

Ama bugun yillardir kokusuna alisik oldugum birsey bana istifra ettirdi
Bu bana hic normal gelmedi cunku ben istifra edemem etmek istesemde edemem yani bu beni cok sasirtti bayadirda kullaniyorum acaba baska bisey mi var. Ilk zamanlarda bile kullandigimda boyle olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…