Sanırım kandırıldım, psikolojim allak bullak oldu !

• Konu Sahibi Konu Sahibi puf42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

puf42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
164
213
18
36
Merhaba,

Bir arkadaşım sayesinde sizlerden haberdar oldum. Yardımcı olursanız sevineceğim.

Üc sene önce bir işe basladım. İş yerinde pozisyonum ve aldığım maaş da gayet iyi. Bekarım ve iş yerinde biriyle tanıştım o da bekardı. İşe baslamamdan bir ay sonra onun bana ilgisinin olduğunu benim de kendisine bos olmadığımı farkettim. Bir süre konustuk ama telefonda msjlasma seklinde. Herhangi bir aktivitede bulunmadık. Bu sekilde konusmamız iki ay kadar surdu.

Daha sonra baska bir arkadasımdan kendisinin biriyle nisanlanacağını ögrendim. O an ki durumumu hislerimi anlatamam. Ve arkadasıma ve diğer arkadaslara da nisanlanacagı haberini kimsenin ögrenmesini istemediğini söylemiş. Daha sonra ben kendisine dogru olup olmadıgını sordum. Dogru oldugunu bir sonraki ay olacagını söyledi. Ailesinin zoruyla oldugunu soyledi. Ben sonrasında kendisiyle iş haricindeki ilişkilerimi sınırlandırdım hatta bitirdim.

Evlendi aradan bir yıl gecti simdi cocugu var. Hememen de cocuk yaptı zaten.

Simdilerde benimle yıne ilgilenmeye basladı. Ben kesinlikle karsılık vermiyorum. Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum. Sürekli msj atıyor, odama herhangi bir sebepten geliyor konusmaya calısıyor.

İşimi cok seviyorum, bu yuzden ayrılmak da istemiyorum. Onunda cıkması söz konusu değil cunku o da yönetici konumda ve kolay kolay bırakıp gitmez. Herseyi bırakıp ayrılayım mı? Ya da baska yolu var mı bu durumdan kurtulmanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bir arkadaşım sayesinde sizlerden haberdar oldum. Yardımcı olursanız sevineceğim.

Üc sene önce bir işe basladım. İş yerinde pozisyonum ve aldığım maaş da gayet iyi. Bekarım ve iş yerinde biriyle tanıştım o da bekardı. İşe baslamamdan bir ay sonra onun bana ilgisinin olduğunu benim de kendisine bos olmadığımı farkettim. Bir süre konustuk ama telefonda msjlasma seklinde. Herhangi bir aktivitede bulunmadık. Bu sekilde konusmamız iki ay kadar surdu.

Daha sonra baska bir arkadasımdan kendisinin biriyle nisanlanacağını ögrendim. O an ki durumumu hislerimi anlatamam. Ve arkadasıma ve diğer arkadaslara da nisanlanacagı haberini kimsenin ögrenmesini istemediğini söylemiş. Daha sonra ben kendisine dogru olup olmadıgını sordum. Dogru oldugunu bir sonraki ay olacagını söyledi. Ailesinin zoruyla oldugunu soyledi. Ben sonrasında kendisiyle iş haricindeki ilişkilerimi sınırlandırdım hatta bitirdim.

Simdilerde benimle yıne ilgilenmeye basladı. Ben kesinlikle karsılık vermiyorum. Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum. Sürekli msj atıyor, odama herhangi bir sebepten geliyor konusmaya calısıyor.

İşimi cok seviyorum, bu yuzden ayrılmak da istemiyorum. Onunda cıkması söz konusu değil cunku o da yönetici konumda ve kolay kolay bırakıp gitmez. Herseyi bırakıp ayrılayım mı? Ya da baska yolu var mı bu durumdan kurtulmanın.

Konu başlığınızı, cümle yapınızı hatta tüm harfleri (büyük idi küçük yaptım) değiştirdim.

Bu şekilde konunuz daha anlaşılır halde oldu sanırım.

Başlığı da değiştirdim zira balıkta kandırıldım demişsiniz ama bu kişi sizi kandırmamış ? Saklamak kandırmak değildir.

Çok samimi olarak şunu merak ediyorum bu kişinin sizinle tanıtığı dönem bekar olduğuna emin misiniz ?

Konu başlığınızı, cümle yapınızı hatta tüm harfleri (büyük idi küçük yaptım) değiştirdim.

Bu şekilde konunuz daha anlaşılır halde oldu sanırım.

Başlığı da değiştirdim zira balıkta kandırıldım demişsiniz ama bu kişi sizi kandırmamış ? Saklamak kandırmak değildir.

Çok samimi olarak şunu merak ediyorum bu kişinin sizinle tanıtığı dönem bekar olduğuna emin misiniz ?
bekar olduğuna eminim. ama evlendiği kadın ile o donemde görüşüp görüşmediğini bilmiyorum. düğününe o donem şirketten giden arkadaslarım oldu.

Hepte öyle olur, koca koca , yönetici pozisyonunda ki adamlar aile zoruyla evlendirilir 🥴

İşten ayrılmayın, mesajlarına, konuşma çabalarına karşılık vermeyin, geri adım atacaktır.

Adam evlenmiş, çocuğu bile olmuş , aranızda yüzyüze birşeyler bile yaşanmamışken psikojinizi bozacak ne var ortada anlamış değilim ayrıca. Tavrınızı koyup işinize bakın.

Niye zavallı bir pislik için işinizden olasınız? Mesafe koymanız, gereksiz muhabbete girmemeniz gayet yeterli. Haddini aşarsa terslersiniz, abartırsa şikayet edersiniz. Ama işi bırakmayı düşünmeyin bence. Yüz bulamayınca ne yapabilir ki?

bekar olduğuna eminim. ama evlendiği kadın ile o donemde görüşüp görüşmediğini bilmiyorum. düğününe o donem şirketten giden arkadaslarım oldu.

Ok bekar, ama kişisel fikrim aynı anda sizinle de ilgilenmiş.

Onun bir üstü vardır gidip ona bunları anlatın ki o işinden olsun

Ailesinin zoruyla evlendiğini düşünmüyorum. Bu yaşta, bu devirde , yönetici poziyonunda çalışan, kendi ayakları üzerinde duran biri aile zoruyla evlenmez, sevgilisiymiş zaten ve evlenmişler.
Zaten aranızda bir şey olmamış, üzerinden baya zaman geçmiş, işten ayrılacak kadar önemli bir şey değil bence. Konuşmayın, muhatap olmayın iş harici.

Yol yapıyor şerefisiz.Yanına gelince tersle.Senden yüz bulamayınca bir daha yanaşamaz zaten
Her geldiğinde iş ile alaka
Hepte öyle olur, koca koca , yönetici pozisyonunda ki adamlar aile zoruyla evlendirilir 🥴

İşten ayrılmayın, mesajlarına, konuşma çabalarına karşılık vermeyin, geri adım atacaktır.

Adam evlenmiş, çocuğu bile olmuş , aranızda yüzyüze birşeyler bile yaşanmamışken psikojinizi bozacak ne var ortada anlamış değilim ayrıca. Tavrınızı koyup işinize bakın.
psikolojimi bozan sey, evli olduğu halde üstüme gelmesi. Yoksa ona karşı herhangi birsey hissetmem değil. tavrımı kesinlikle koyuyorum. umarım bu sekilde devam edince kendi kendine uzaklasır.

Niye zavallı bir pislik için işinizden olasınız? Mesafe koymanız, gereksiz muhabbete girmemeniz gayet yeterli. Haddini aşarsa terslersiniz, abartırsa şikayet edersiniz. Ama işi bırakmayı düşünmeyin bence. Yüz bulamayınca ne yapabilir ki?
haklısınız. tesekkürler

Ailesinin zoruyla evlendiğini düşünmüyorum. Bu yaşta, bu devirde , yönetici poziyonunda çalışan, kendi ayakları üzerinde duran biri aile zoruyla evlenmez, sevgilisiymiş zaten ve evlenmişler.
Zaten aranızda bir şey olmamış, üzerinden baya zaman geçmiş, işten ayrılacak kadar önemli bir şey değil bence. Konuşmayın, muhatap olmayın iş harici.
zaten ben de aile zoru ile evlendiğini sanmıyorum. Kendine karsı da hiçbirsey hissetmiyorum. sadece bu durumdan nasıl kurtula bilirım onu danısmak istedim. zaten konusmuyorum ve muhatap olmuyorum. msjlarını ve aramalarını da engelledim. ama genel olarak buradaki arkadaslar işinden olma sikayet et diyorlar. sanırım sikayet edeceğim. elimde attığı msjlar mevcut

Her geldiğinde iş ile alaka

psikolojimi bozan sey, evli olduğu halde üstüme gelmesi. Yoksa ona karşı herhangi birsey hissetmem değil. tavrımı kesinlikle koyuyorum. umarım bu sekilde devam edince kendi kendine uzaklasır.
Ahlaksız bir adamı psikojinizi bozacak kadar ciddiye almayın, şikayet edin, rahatsız etmeye devam ederse.

Çocuk yapıp yapmayacağını size danışacak değildi. Belli ki pisliğin teki. Eşine ve herkese söylemekle tehdit edin
cocuk yaparken bana danıssın istemedim zaten, merak etmeyin oyle bir talebim olmadı. siz bunu nereden cıkardınız onu da anlamıs değilim. yine de yorumunuz için tesekkür ederim

İşinizi bırakmayın.
İşe devam edin çok fazla yalnız kalmamaya özen gösterin ama şüphe duyduğunuzda ses kaydı açın.
Tabii eğer bu suç değilse tam bilgim yok ama kendinizi güvenceye almak için yapabilirsiniz bence ama yasalar ne der bilemem.
İş bulmak çok zor bu devirde bir erkek için işten çıkmak sizi daha fazla zora sokar.

cocuk yaparken bana danıssın istemedim zaten, merak etmeyin oyle bir talebim olmadı. siz bunu nereden cıkardınız onu da anlamıs değilim. yine de yorumunuz için tesekkür ederim
Şurdan dolayı demiştim. Neyse o önemli değil. Fakat mesajları vs silmeyin, tehdit edin bir kere eşine ve iş yerinde üst düzey yöneticilere söylemekle. Bir kere daha tekrarlarsa gerçekten dediğinizi yapın. Bi nane yemeyi göze alıyorsa işinden de olsun.

Derinlerde çok bilindik bir hikaye yatıyor.
Aile yapısına uygun, onların istediği kişiyle evlenen bir adam
(muhtemelen karısı çalışmıyor, evde duruyor ve o yüzden tercih ediliyor)
Ayakları yere basan ve iyi bir kariyeri, evliliği, çocuğu olan aynı adam
(Aklına, fikrine, zevkine, gönlüne vs. vs. daha hoş bulduğu sizinle ilişkisini kesmeyip tamamlanmaya çalışıyor.)
Olay ve yapılması gerekenler basit ama işin içinde duygular olunca oldukça zor.
Elinizden geliyorsa onunla iş görüşmelerinizi minimuma indirin.
Değilse işten çıkacak kadar büyük bir durum yok.

Derinlerde çok bilindik bir hikaye yatıyor.
Aile yapısına uygun, onların istediği kişiyle evlenen bir adam
(muhtemelen karısı çalışmıyor, evde duruyor ve o yüzden tercih ediliyor)
Ayakları yere basan ve iyi bir kariyeri, evliliği, çocuğu olan aynı adam
(Aklına, fikrine, zevkine, gönlüne vs. vs. daha hoş bulduğu sizinle ilişkisini kesmeyip tamamlanmaya çalışıyor.)
Olay ve yapılması gerekenler basit ama işin içinde duygular olunca oldukça zor.
Elinizden geliyorsa onunla iş görüşmelerinizi minimuma indirin.
Değilse işten çıkacak kadar büyük bir durum yok.
Merhaba, evet eşi çalışmıyor. Bir kez tesadüfi sekilde esi ile karşılastım. Güzel bir kadın. Ama eğitim durumu nedir, nasıl birisi olduğunu bilmiyorum. Her ne olursa olsun esinin bu sekilde davranmasını haketmiyor. onun adına da cok üzülüyorum. Bu arada duygular demissiniz ama inanın kendisine karsı hiçbirsey hissetmiyorum. Niyetinin kötü olduguna da eminim. Bazı arkadaslar esine söylemem gerektiğini soyluyor ama o kadına bunu nasıl yapabilirim? Zaten bir cocugu var. Onun yasayacagı tramvayı hayal edemiyorum. Sanırım bu konu biraz daha uzar ise yöneticilere konuyu tasımam gerekecek.

Back
X