Sanırım kandırıldım, psikolojim allak bullak oldu !

• Konu Sahibi Konu Sahibi puf42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aklınız çelinecekse, zayıf karakterliyseniz işi bırakın. Yok sağlam dururum bi güzelde haddini bildiririm diyorsanız çalışmaya devam...

Bir daha mesaj atarsa, rahatsız ederse eşine ve ailesine durumu anlatmakla tehdit edin

Merhaba,

Bir arkadaşım sayesinde sizlerden haberdar oldum. Yardımcı olursanız sevineceğim.

Üc sene önce bir işe basladım. İş yerinde pozisyonum ve aldığım maaş da gayet iyi. Bekarım ve iş yerinde biriyle tanıştım o da bekardı. İşe baslamamdan bir ay sonra onun bana ilgisinin olduğunu benim de kendisine bos olmadığımı farkettim. Bir süre konustuk ama telefonda msjlasma seklinde. Herhangi bir aktivitede bulunmadık. Bu sekilde konusmamız iki ay kadar surdu.

Daha sonra baska bir arkadasımdan kendisinin biriyle nisanlanacağını ögrendim. O an ki durumumu hislerimi anlatamam. Ve arkadasıma ve diğer arkadaslara da nisanlanacagı haberini kimsenin ögrenmesini istemediğini söylemiş. Daha sonra ben kendisine dogru olup olmadıgını sordum. Dogru oldugunu bir sonraki ay olacagını söyledi. Ailesinin zoruyla oldugunu soyledi. Ben sonrasında kendisiyle iş haricindeki ilişkilerimi sınırlandırdım hatta bitirdim.

Evlendi aradan bir yıl gecti simdi cocugu var. Hememen de cocuk yaptı zaten.

Simdilerde benimle yıne ilgilenmeye basladı. Ben kesinlikle karsılık vermiyorum. Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum. Sürekli msj atıyor, odama herhangi bir sebepten geliyor konusmaya calısıyor.

İşimi cok seviyorum, bu yuzden ayrılmak da istemiyorum. Onunda cıkması söz konusu değil cunku o da yönetici konumda ve kolay kolay bırakıp gitmez. Herseyi bırakıp ayrılayım mı? Ya da baska yolu var mı bu durumdan kurtulmanın.
Benim de işyerimde var buna benzer biri ilk çok asıldı ben olmıyacağını söyleyince gitti başka biriyle evlendi ondan boşandı yine geldi ben yine red ettim bu yaz ben evleniyorum kendiside 2.ci evliliğini yapacak tüm bunlara rağmen benim yanıma gelince yüzüğünü çıkartıyor ya da ben aniden masasına gidince işle ilgili kaşla göz arasında o yüzüğü çıkarıyor yani hala umudu var gerizekalının bu erkekler böyle görmezden gelip önüne bakıcaksın ne hali varsa görsün sevgilin olduğundan bahset yoksa bile varmış gibi hareket et bence

Doğru yoldasınız kesinlikle yüz vermeyin karşılık vermeyin ışık yakmayın.
Malesef toplumunuzun %70 %80 erkeğinin karateri bu şekil de allah onları ıslah etsin..(Dayanamadım)
“Eşin ve çocuğunun haberi olmaması adına benimle iletişimini sadece iş için kurmanı rica ederim” diye bir cümle kursan o karakter yoksununa yeter ve bir daha mesaj atmaya vs cesaret edemez diye düşünüyorum.

Aklınız çelinecekse, zayıf karakterliyseniz işi bırakın. Yok sağlam dururum bi güzelde haddini bildiririm diyorsanız çalışmaya devam...
Merhaba, cok sükür aklımın celineceğini düşünmüyorum. Çünkü kendisine karsı birsey hissetmiyorum, hissetmem de böyle birine karsı birsey. Hatta iyiki diyorum. İyiki nisanlanmıs, hayatında biri varmıs ve ben bunu erkenden farketmişim. Belki eşinin yasadıklarını ilişkimiz ilerleseydi ben yasayacaktım.

Derinlerde çok bilindik bir hikaye yatıyor.
Aile yapısına uygun, onların istediği kişiyle evlenen bir adam
(muhtemelen karısı çalışmıyor, evde duruyor ve o yüzden tercih ediliyor)
Ayakları yere basan ve iyi bir kariyeri, evliliği, çocuğu olan aynı adam
(Aklına, fikrine, zevkine, gönlüne vs. vs. daha hoş bulduğu sizinle ilişkisini kesmeyip tamamlanmaya çalışıyor.)
Olay ve yapılması gerekenler basit ama işin içinde duygular olunca oldukça zor.
Elinizden geliyorsa onunla iş görüşmelerinizi minimuma indirin.
Değilse işten çıkacak kadar büyük bir durum yok.
Bana bu hikaye ikinci kadınların avuntusu gibi geliyor, zira gözlemlediğim bir çok olayda gerçekten aşıksa ve kadına değer veriyorsa asla onu metres ya da ikinci kadın durumuna düşürmüyor sizin değiminizle ayakları yere basan kariyerli adamlar onlar ilişkisini sahiplenip evliliğini ya da nişan ilişkisini bitiriyor. Ama tek kadınla yetinmeyen bedensel zevklerin peşinde olan adamlar bir yandan evlenip, bir yandan başka kadınlarla yemedik halt bırakmıyor. İkinci kadınlarda sizin yazdığınız gibi aslında bana aşık ama ailesi zorlamış diye kendini avutuyor sadece. ( Not: sözüm size değil konu sahibi, bu olayda gayet aklı başında davranmışsınız, öyle devam edin, bir kadın kendine evli bir erkeğin gönül eğlencesi olmayı reva görmemeli kesinlikle,adam size gerçekten değer verse şuan sizinle evli olurdu ama sizi bir tercih olarak bile görmemiş, sadece monotonlaşan hayatında bir eğlence arıyor. İş yerinde cinsel taciz ciddi bir durumdur ve iş yerini cidden sıkıntıya sokar, işyeri size şikayet halinde baskı yaparsa da geri adım atmayın, delillerinizi saklayın ve yedekleyin ve hakkınızı sonuna kadar arayın. Kimsenin ahlaksızlığının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Bana bu hikaye ikinci kadınların avuntusu gibi geliyor, zira gözlemlediğim bir çok olayda gerçekten aşıksa ve kadına değer veriyorsa asla onu metres ya da ikinci kadın durumuna düşürmüyor sizin değiminizle ayakları yere basan kariyerli adamlar onlar ilişkisini sahiplenip evliliğini ya da nişan ilişkisini bitiriyor. Ama tek kadınla yetinmeyen bedensel zevklerin peşinde olan adamlar bir yandan evlenip, bir yandan başka kadınlarla yemedik halt bırakmıyor. İkinci kadınlarda sizin yazdığınız gibi aslında bana aşık ama ailesi zorlamış diye kendini avutuyor sadece. ( Not: sözüm size değil konu sahibi, bu olayda gayet aklı başında davranmışsınız, öyle devam edin, bir kadın kendine evli bir erkeğin gönül eğlencesi olmayı reva görmemeli kesinlikle,adam size gerçekten değer verse şuan sizinle evli olurdu ama sizi bir tercih olarak bile görmemiş, sadece monotonlaşan hayatında bir eğlence arıyor. İş yerinde cinsel taciz ciddi bir durumdur ve iş yerini cidden sıkıntıya sokar, işyeri size şikayet halinde baskı yaparsa da geri adım atmayın, delillerinizi saklayın ve yedekleyin ve hakkınızı sonuna kadar arayın. Kimsenin ahlaksızlığının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.
kesinlikle aynı seyleri düşünüyoruz. dediğinizi yapacağım. tesekkür ederim

Böyle adamların sevmediği, beğenmediği kadınlarla evlenebileceğini inanan lütfen kadınlar artık kalmasın. Herkesten akıllıdırlar, her şeyi onlar bilir ve hep onlar haklı ve kurbandırlar. Önüne sevmediği yemeği koysan üç gün aç kalsa yemeyecek adamlar aileyi bahane eder, aslında çevreyi tarayıp kime lafı geçecekse, evde susturmak ve her şeyini göz kapaması için özel, güzel kadın bulup eve kapatırlar- eşi yaparlar. Sonra da cinsel ve seconder istekleri için mevkisi, işi olan kadınların ilgisini istemeye devam ederler.
Size önerim suratsız ve ciddi bir ifade olsun, sizli bizli konuşun, asla kişisel sohbetlere veya geçmişe yönelik tavır sergilemeyin, sanki hiç bir şey aranızda geçmemiş gibi size geriye yönelik konu açmalarına cevap vermeyin, diğer ofis çalışanlarından en ufak bir fark yaratmayın ki adam onun üzerinden yol yapacaktır. Odanıza geldiyse lütfen kapıyı açık bırakın, girerken dersiniz, başka bir şeyle meşgulüm, gelmenize gerek yok, mail atar mısınız dersiniz, size cep telefonunuzdan mesaj atar, ararsa cevap vermeyin “ ... bey lütfen iş telefonumdan arayın veya mail atın” dersiniz bir süre sonra cesaret bulamazsa bırakır. Size en ufak başka yönde meyilli bir davranışı olursa davranışını özetleyip mail yazın, ... bey bugün bunları bunları söylediniz, lütfen iş harici sizinle her hangi bir diyaloğa girmek istemiyorum, iş ahlakına ve hukukuna aykırı, siz de zarar görmek istemezsiniz dersiniz ve mesaj varsa adamdan, ekran görüntüsünü alıp eklersiniz. Lütfen odama gelmeyin, mail atın cevap için dersiniz. Bu arada iş mailiniz bir problem halinde silinebilir, bu yüzden maili yazdıktan sonra yazıcıdan çıktısını alın ve saklayın.
Adam en ufak sıkıntı yaratırsa maili forwardlarsınız en üstteki adama kadar.

Konu sahibi ben değilim mesajımdan alıntı yapmışsınız valla bana mı laf söylediniz yoksa genelleme mi yaptınız inanın aklım karıştı.:KK53:
Eğitimli olup kendini eğitmeyi unutmuş insanlar oldukça fazla.
Demek istediğimi konu sahibi anlamış ikinci kadın avuntusuna değinmek bu konuda gereksiz çünkü konu sahibi bu yüzden işten çıkmayı düşünmüş. Ne yapacağı konusunda aklı karışmış ve yapması gerekenleri öngörememiş. Birçok sese kulak vermek adına burada yazmış.
Umarım yaşadığı stres son bulur.:KK55:

Konu sahibi ben değilim mesajımdan alıntı yapmışsınız valla bana mı laf söylediniz yoksa genelleme mi yaptınız inanın aklım karıştı.:KK53:
Eğitimli olup kendini eğitmeyi unutmuş insanlar oldukça fazla.
Demek istediğimi konu sahibi anlamış ikinci kadın avuntusuna değinmek bu konuda gereksiz çünkü konu sahibi bu yüzden işten çıkmayı düşünmüş. Ne yapacağı konusunda aklı karışmış ve yapması gerekenleri öngörememiş. Birçok sese kulak vermek adına burada yazmış.
Umarım yaşadığı stres son bulur.:KK55:
Ne siz ne konu sahibi için yazmadım. Konu sahibi ile ilgili olmadığını da açıkça yorumumda belirttim. Sadece çıkarımınızı eleştirme maksadı ile yazdım. Zira burada gün geçmiyor ki bir üye tarafından evli bir adam peşimde temalı bir konu açılmasın. Siz burada zavallı ayakları yere sağlam basan kariyerli erkekler , ailelerinin zoruyla sevmedikleri aciz, vasıfsız kızlarla evleniyorlar, sonrada akıllı kariyerli kızlara aşık olup peşinde koşuyorlar derseniz çok yanlış bir algı oluşturursunuz. Zira ikinci kadınların en büyük savunması da hayatındaki adamın eşiyle ailesinin zoruyla evlendiği, aslında kendine aşık olduğu saçmalığıdır. Ancak konu sahibinin peşindeki gibi tinetsiz adamların aşk sevgi gibi bir dertleri yoktur. Gerçek aşk ve sevgi sevdiğini kutsallaştırmaktır. Kimse gerçekten aşık olduğu kadını insanların gözünde ikinci kadın metres konumuna düşürmez. Kaldı ki aklı başında eğitimli kariyerli ve karakterli bir kadında kendini bu konuma sokacak bir ilişki içine girmez.

Ne siz ne konu sahibi için yazmadım. Konu sahibi ile ilgili olmadığını da açıkça yorumumda belirttim. Sadece çıkarımınızı eleştirme maksadı ile yazdım. Zira burada gün geçmiyor ki bir üye tarafından evli bir adam peşimde temalı bir konu açılmasın. Siz burada zavallı ayakları yere sağlam basan kariyerli erkekler , ailelerinin zoruyla sevmedikleri aciz, vasıfsız kızlarla evleniyorlar, sonrada akıllı kariyerli kızlara aşık olup peşinde koşuyorlar derseniz çok yanlış bir algı oluşturursunuz. Zira ikinci kadınların en büyük savunması da hayatındaki adamın eşiyle ailesinin zoruyla evlendiği, aslında kendine aşık olduğu saçmalığıdır. Ancak konu sahibinin peşindeki gibi tinetsiz adamların aşk sevgi gibi bir dertleri yoktur. Gerçek aşk ve sevgi sevdiğini kutsallaştırmaktır. Kimse gerçekten aşık olduğu kadını insanların gözünde ikinci kadın metres konumuna düşürmez. Kaldı ki aklı başında eğitimli kariyerli ve karakterli bir kadında kendini bu konuma sokacak bir ilişki içine girmez.
Yazdıklarımı oldukça başka yönlere çekmişsiniz.
Evlendiği kişi için aciz, vasıfsız gibi bir algı oluşturduğumu düşünmüyorum.
Dikkat ederseniz muhtemelen çalışmıyor dedim. Vasıfsızlığını ya da acizliğini vurgulamadım. Çünkü bu kişiyi tanımıyorum.
Her çalışmayan kadın aciz ve vasıfsız mı?
Kaldı ki adamın ayağı yere sağlam basmasıyla ilgili her eğitimli kendini eğitemiyor demişim.
Ortada bir ilişki varken ister aciz ister vasıfsız olsun hiçbiri sadakatsizliğin, ihanetin gerekçesi değil.
İçinizde biriktirdiklerinizi hakkı olan çıkarımlara yapın benim yazdıklarıma değil

Merhaba,

Bir arkadaşım sayesinde sizlerden haberdar oldum. Yardımcı olursanız sevineceğim.

Üc sene önce bir işe basladım. İş yerinde pozisyonum ve aldığım maaş da gayet iyi. Bekarım ve iş yerinde biriyle tanıştım o da bekardı. İşe baslamamdan bir ay sonra onun bana ilgisinin olduğunu benim de kendisine bos olmadığımı farkettim. Bir süre konustuk ama telefonda msjlasma seklinde. Herhangi bir aktivitede bulunmadık. Bu sekilde konusmamız iki ay kadar surdu.

Daha sonra baska bir arkadasımdan kendisinin biriyle nisanlanacağını ögrendim. O an ki durumumu hislerimi anlatamam. Ve arkadasıma ve diğer arkadaslara da nisanlanacagı haberini kimsenin ögrenmesini istemediğini söylemiş. Daha sonra ben kendisine dogru olup olmadıgını sordum. Dogru oldugunu bir sonraki ay olacagını söyledi. Ailesinin zoruyla oldugunu soyledi. Ben sonrasında kendisiyle iş haricindeki ilişkilerimi sınırlandırdım hatta bitirdim.

Simdilerde benimle yıne ilgilenmeye basladı. Ben kesinlikle karsılık vermiyorum. Kötü niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum. Sürekli msj atıyor, odama herhangi bir sebepten geliyor konusmaya calısıyor.

İşimi cok seviyorum, bu yuzden ayrılmak da istemiyorum. Onunda cıkması söz konusu değil cunku o da yönetici konumda ve kolay kolay bırakıp gitmez. Herseyi bırakıp ayrılayım mı? Ya da baska yolu var mı bu durumdan kurtulmanın.
O ne ya oyle. O kım kı bana ılgı duyuyor dıye cıkıcam hidicem falan.oyle bı haffını bıldırırım kı golhemı gorse yolunu degistirir. Siz de yol mu yapıyosunuz anlamadım kı. Nasıl sizle konusabılıyot yanı. Hayatınızın ıplerını elınıxe alın bı zahmet. İstedı mı haya
Tıma girsin istedi ni cıksın kandırsın bır sey olmamıs gibi gelsın yakınlasmaya calıssın. Ben neyım ? Eşşek mıyım ben. Akısına bırakıvam konusucam falan.benı bı kere asagılamıs. Benleyken hop nısanlanmıs. Odüllendirir gibi bir de konusuyorsunuz tanı.pes. cıksam gitsem mi dıyorsunuz. Vu kadar zayıf olmayın.

Seni gerçekten sevseydi başkasıyla evlenmezdi. Şimdide canı sıkılmış eğlence arıyor. Ne cürretle sana yazıyor anlamıyorum. Baktın peşini bırakmıyor şikayet et gitsin. Elin delisi yüzünden de işini bırakma. O defolsun gitsin.

İyi de iki ay boyunca sadece mesajlaşmaya nasıl sabrettin ben de buna şaşırdım. Aynı Okuldan meslektaşımla mesajlaşacaz öyle de beni 15 gün sonra dışarı davet etmeyecek... “hayırdır utanıyor musun benden ne bu gizli saklı liseliler gibi “ derdim yani...🤯

Adiniz cikarsa bile isine son verilen sen olursun bu hep boyle malesef bu isten cikmadan bir baska is aramaya basla belliki is yerinde huzur bulamicaksin

1 hayatimda biri var diye bilirsin 2 evli barkli adamsın çocuğun var karın mi duysun istiyorsun benim alanima iş dışında girme de diye bilirsin eğer saplantılı bir adam değil ise çözüm bu ve kolay ha! Saplantılı biri diyorsan 3. Olarakta savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz

Karaktersiz biri yüzünden işten ayrılmanın gerekmiyor. Güzel bir mesafe koy alırsınız ki anlasın.

Hiç konuşulmamış hiç birşeyler hissedilmemiş şekilde hareket etmelisiniz. O kişi de iş konuşmaktan öteye gitmediği (yani eylemleri ne olursa olsun söylemiyorsa herhangi birşey) müddetçe bence olumlu yada olumsuz tepki vermeyin.

Ayrıca O söylemeden siz birşey söylerseniz size patlar bu iş bu hep böyle olmuştur. Kendi kendine gelin güvey oluyorsun derler adama.

Merhaba,

iş değiştirmek çözüm değil bu tarz insanlar her yerde var . O nedenle yapabilecek tek şey kendinizi korumak , inanmayın. karşınızdaki adam nişanlısını karısını çocuğunu aldatan yalancı bir adam bunu asla unutmayın.

Back
X