• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım kayınpederimin görüştüğü birisi var!!!!

sevfurkereym

profosyonel ev hanımı:)))
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
17
318
İzmir
bu akşam çocuklarımla eşimin dükkanına gitmeye karar verdik.havada güzeldi yürümek istedim.20-25 dk bi mesafede.dükkana yaklaşırken kayınpederimle karşılaştım.kp dedi nereye böle dedim eşimin yanına gidiyoruz gel beraber gidelim.kv aradı kp ben çocuklarla gidiyorumberaber geliriz eve dedi gittik.girdik dükkana kp sürekli tlf mesajlaştığını farkettim.abartısız 5 dk bir hem msj geliyo hem msj atıyo.güya bize çaktırmamaya çalışıyo ama benim baya baya dikkatimi çekti.sonra toparlandık eve gittik.evein sokağına gelince ben ineyim ekmek alıp geliyorum dedi kp indi arabadan.bende eşime söledim baban sürekli tlf msjlaşıyo ve buda bi erkek değil dedim.eşimde evet benimde dikkatimi çekti,zaten ben farkındaydım facede görüştüğü bi bayan var belkide odur dedi:44:sonra tam eve giriyorduk ki tlf konuşa konuşa geliyo.bu sıradada saat 11.evdede bi ara kayboldu sigara içicem bahaneysiyle yarım saate yakın yotu.kv sordum babam nerde die tlf konuşuyo dedi.:26::26:

böyle düşünmeme sebepte kp önceden bu konuda sabıkalı oluşu.eşim şuan 34 yaşında.eşim 14-15 yaşlarında kp başka birisiyle ilişki yaşamış ve ayrılma derecesine gelmişler.daha sonra ailelerin yardımıyla barışmışlar falan birleşmişler.hatta sevgilisinin adıda benim adımla aynıymış ve kv adımı duyunca görmeden bana gıcık kapmış:1::1::1:bunu bana daha sonraları kendi sölemişti.

eşimede söledim babana sorsakmı dedim sence doğruyu sölermi inkar eder dedi.bekar 27 yaşında erkek kardeşi var ona söleyelim bi süre gözlemlesin dedim oda dengesiz sormadan anlamadan olay çıkartır dedi vede doğru.bakalım bi süre biz gözlemleyelim bakalım böle devam edecekmi olmazsa beraber konuşuruz dedi.bu aradada ben kv face hesabını şifresini biliyorum.acaba giripte kontrol etsemmi mesajları.kv söleyemeyiz daha bizde bişe bilmiyoruz ama var bişiler onu biliyoruz.durduk yere sorun çıkartmak istemiyoruz.ne yapacağımızı şaşırdık sizce ne yapmalıyız?

Son düzenleme:
yaaa allahım ne dıyecegımı bılemedım.. ya amca yasını basını almısın.. evlatlarını buyutmusun aıle bıreylerıyle aran ıyı gıbı burda yazıldıgı kadarıyla.. ya sen ne arıyon nneeee ?? allah askına dede olmus yaa dede.. walla canım gır facesıne bak.. bune anlamadım kı. bu erkekler ne ıstıyor yanı.. 50 60 yasımıza gelınce bıle hala benı aldatabılır dıyemı dusunmek lazım.. soklardayım su an ınan. ama sen gelın olarak cok bıseye karısma derım kı sana kalır olay.. esıne sormadan hıcbırsey yapma bu konu hakkında..

Öncelikle validenize söylemeden önce durumunu en ince ayrıntısına kadar üşünun sonuçta kaç yaşında insan kendi geçimini sağlayacak gucu varmı,Ailesi böyle bır durumu nasıl karşılar yada öyle bır durumda siz validenize sonuna kadar kapınızı açabılırmısınız vs vs çünkü bir olayı bilmeden aynı adamla yaşamak ve bile bile yaşamak zorunda kalmak çok farklı hisler uyandırır.Sonra adam nasılsa biliyor ve burada benımle duruyor dıye valıdenızın gözunun ıcıne soka soka yapmasın kendiniz diyorsunuz adam vukuatlı zaten diye.

Kendi oğulları biliyorsa müdahale etmiyorlarsa sen hiç karışma. yarın birşey olur sen kötü olursun. KV yuvamı yıktın der. Bence sen hiç mi hiç karışma. Bırak oğulları halletsin.

yaaa allahım ne dıyecegımı bılemedım.. ya amca yasını basını almısın.. evlatlarını buyutmusun aıle bıreylerıyle aran ıyı gıbı burda yazıldıgı kadarıyla.. ya sen ne arıyon nneeee ?? allah askına dede olmus yaa dede.. walla canım gır facesıne bak.. bune anlamadım kı. bu erkekler ne ıstıyor yanı.. 50 60 yasımıza gelınce bıle hala benı aldatabılır dıyemı dusunmek lazım.. soklardayım su an ınan. ama sen gelın olarak cok bıseye karısma derım kı sana kalır olay.. esıne sormadan hıcbırsey yapma bu konu hakkında..

yalnız başına bi iş yapmam kesinlikle.eşimde saın girme facede die uyardı.kv kendini hiç yaşlı görmez.54 yaşında ama çok enerjik hareketli zevkli biridir.ama huylu huyundanda vazgeçmezmiş.kv adınada çok üzüldüm.uyarsam bi türlü uyarmasam bi.olay büyür bide bişe yoksa ozaman kötü diorum ama hislerimdede asla yanılmam.bende eşimde şoktayız yani.bakalım zaman ne gösterecek

yalnız başına bi iş yapmam kesinlikle.eşimde saın girme facede die uyardı.kv kendini hiç yaşlı görmez.54 yaşında ama çok enerjik hareketli zevkli biridir.ama huylu huyundanda vazgeçmezmiş.kv adınada çok üzüldüm.uyarsam bi türlü uyarmasam bi.olay büyür bide bişe yoksa ozaman kötü diorum ama hislerimdede asla yanılmam.bende eşimde şoktayız yani.bakalım zaman ne gösterecek

yaa canım bızde bı tabır wardır bılmeme sen bılırmısın.. kusura bakma ama boleerıne sütü bozuk denir... kendı oglu bıle suphelendıyse mutlaka vardır canım hıc yormaya gerek yok kafayı..ya ben erkeklerı anlamıyorum yaa walla..

Öncelikle validenize söylemeden önce durumunu en ince ayrıntısına kadar üşünun sonuçta kaç yaşında insan kendi geçimini sağlayacak gucu varmı,Ailesi böyle bır durumu nasıl karşılar yada öyle bır durumda siz validenize sonuna kadar kapınızı açabılırmısınız vs vs çünkü bir olayı bilmeden aynı adamla yaşamak ve bile bile yaşamak zorunda kalmak çok farklı hisler uyandırır.Sonra adam nasılsa biliyor ve burada benımle duruyor dıye valıdenızın gözunun ıcıne soka soka yapmasın kendiniz diyorsunuz adam vukuatlı zaten diye.

kayınvalidemle anlaşmam mümkün değil aynı evde uzaktan böle iyiyiz zaman zaman gerginlikler olsada ama aynı evde çok ama çok zor.kv anne baba yok hayatta bi yakınıda.2 tane bekar oğlu var zatende biri 27 biri 24 ikiside çalışıyo sonuçta.ama kp zannetmiyorum yuvasını yıksın ama bellide olmaz yani.sıkıntıdan bi heves peşindede olabilir yani..

Kendi oğulları biliyorsa müdahale etmiyorlarsa sen hiç karışma. yarın birşey olur sen kötü olursun. KV yuvamı yıktın der. Bence sen hiç mi hiç karışma. Bırak oğulları halletsin.

ben tek başına zaten müdahele etmem.ben eşime söledim zaten oda farkında direkt gidipte sölemem eşim olmadan.bekleyelim bakalım dedi bende tamam dedim.

yaa canım bızde bı tabır wardır bılmeme sen bılırmısın.. kusura bakma ama boleerıne sütü bozuk denir... kendı oglu bıle suphelendıyse mutlaka vardır canım hıc yormaya gerek yok kafayı..ya ben erkeklerı anlamıyorum yaa walla..

kp ailesi çok efendi insanlardır.heleki dede duysa ilk o paralar kp.zaten zamanındada anne ve babası haddini bildirmişler kp.bi ara msj geldiğinde tebessüm ettiğini bile gördüm yaaa.o an baba hayırdır ne iş diesim bile geldi sinirimden

Son düzenleme:
Emin olmadan suları bulandırmayın derim.
Bambaşka bir şey de çıkabilir altından.
Sonra siz zor duruma düşersiniz.
Ayrıca kayınperder için kv demişsiniz,
kayınvalide olarak anlaşılıyor okurken.

Bunu farketmen kötü olmuş.Keşke bilmeseydin.Ve kesinlikle face hesabına bakmamanı öneririm.
Konuşulması gerekiyorsa,eşin erkek erkeğe konuşsun,sen o konuşmada bulunma.
Eşin,bazı şeylerin farkında olduğunu ama yakışık almadığını,annesine saygısızlık olarak kabul ettiğini anlatsın.

Bahsettiğin eski olay,20 sene önce olmuş.O zaman kayınvaliden belki gidebilirdi.
Şimdi gidebilir mi ?
Bazı kararlar alırken,kar-zarar düşünmek gerekiyor.

bu akşam çocuklarımla eşimin dükkanına gitmeye karar verdik.havada güzeldi yürümek istedim.20-25 dk bi mesafede.dükkana yaklaşırken kayınpederimle karşılaştım.kp dedi nereye böle dedim eşimin yanına gidiyoruz gel beraber gidelim.kv aradı kp ben çocuklarla gidiyorumberaber geliriz eve dedi gittik.girdik dükkana kp sürekli tlf mesajlaştığını farkettim.abartısız 5 dk bir hem msj geliyo hem msj atıyo.güya bize çaktırmamaya çalışıyo ama benim baya baya dikkatimi çekti.sonra toparlandık eve gittik.evein sokağına gelince ben ineyim ekmek alıp geliyorum dedi kp indi arabadan.bende eşime söledim baban sürekli tlf msjlaşıyo ve buda bi erkek değil dedim.eşimde evet benimde dikkatimi çekti,zaten ben farkındaydım facede görüştüğü bi bayan var belkide odur dedi:44:sonra tam eve giriyorduk ki tlf konuşa konuşa geliyo.bu sıradada saat 11.evdede bi ara kayboldu sigara içicem bahaneysiyle yarım saate yakın yotu.kv sordum babam nerde die tlf konuşuyo dedi.:26::26:

böyle düşünmeme sebepte kp önceden bu konuda sabıkalı oluşu.eşim şuan 34 yaşında.eşim 14-15 yaşlarında kp başka birisiyle ilişki yaşamış ve ayrılma derecesine gelmişler.daha sonra ailelerin yardımıyla barışmışlar falan birleşmişler.hatta sevgilisinin adıda benim adımla aynıymış ve kv adımı duyunca görmeden bana gıcık kapmış:1::1::1:bunu bana daha sonraları kendi sölemişti.

eşimede söledim babana sorsakmı dedim sence doğruyu sölermi inkar eder dedi.bekar 27 yaşında erkek kardeşi var ona söleyelim bi süre gözlemlesin dedim oda dengesiz sormadan anlamadan olay çıkartır dedi vede doğru.bakalım bi süre biz gözlemleyelim bakalım böle devam edecekmi olmazsa beraber konuşuruz dedi.bu aradada ben kv face hesabını şifresini biliyorum.acaba giripte kontrol etsemmi mesajları.kv söleyemeyiz daha bizde bişe bilmiyoruz ama var bişiler onu biliyoruz.durduk yere sorun çıkartmak istemiyoruz.ne yapacağımızı şaşırdık sizce ne yapmalıyız?

40 ından sonra azanı teneşir paklar hiç bir şeyden utanmıyorsun torun torba sahibisin onlardan utan midem bulandı kusura bakma

bence kayınvaliden herşeyin farkındadır, ama kimse birbirinine çaktırmıyor...
valla eşinde babasının facede biriyle konuştugunu biliyor ve suan sessiz kalıyorsa hiç hoş değil, sonuçta annesi yaşıyor ve bazı şeyler dahada büyümeden eşinin olaya müdahale etmesi gerek... siz olabildigince kendinizi karıştırmatmayın bu olaya, sonuçta dış kapının mandalı gibi kalırsınız, onların bu ailevi sorunu çözmeleri gerek... ama ne annesi, ne kardeşi şuan gördüğüm tek kişi eşinizin halletmesi lazım...belki baba oğul arasına çok büyük küslük ve kırgınlıkta girebilir ama sonuçta annesi hayattayken babası bu işleri yapıyorsa herşeyi göze almış demektir.

Ortaya çıkarsa bu yaştan sonra kayınvalidenize böyle bir üzüntü yaşatmayın bence.Bu saatten sonra ne terkedebilir o kadın ne affedebilir.Eşiniz uygun bir dille babasıyla konuşsun.Ama huylu huyundan vazgeçmiyor malesef:50:

Öncelikle Allah kolaylık versin.. 40'ından sonra azanı teneşir paklar diye bir laf var...
Adam çocuğunu evlendirmiş barklandırmış, gelin - torun sahibi... yaptığı şeylere bak...
Hayır bekar olsa neyde diyeceğim de, erkeklerin malesef bu konuda zaafı büyük.. Kayınvalidene Allah kolaylık versin.

Bence eşin en doğrusunu söylemiş. Siz gözlemleyin, bir delil bulmaya çalışın. Durduk yere dediğin gibi sorun çıkartmayın.
İyilik yapmak istersiniz kötülük olur, bu sefer siz daha çok üzülürsünüz. Kayınpederinle hiç olmadık şekilde ters düşersiniz.
Bana en mantıklı yol bu gibi geliyor..

Bence bu konu sizi ilgilendirmez...
Kayınvalide hanım, olaydan haberdar ki, siz nerde dediğinizde "telde konuşuyor" diye cevap verdi...
Oğlu "evet bende farkındayım, belki faceteki kadındır" diyor...
Boşverin siz, sular zaten iyice bulanmış, bir de siz bulandırmayın...
Sonra herkes geri çekilir, konu üstünüze kalabilir...

Allah ıslah etsin bu erkek milletini hiç mi insan nefsine sahip çıkamaz yaaa:23:torun torba sahibi adamlar kudurmuş artık gençlere ne söylenebilir ki:19:canım sen karışma hiçbir şeyi gözlemleme de bırak kocan babasıyla konuşsun babasını izlesin kontrol etsin emin olunca da gereken uyarıyı yapsın ama sen hiç karışma kimseye birşey söyleme bence:50:sonra herşey üstün kalmasın

kırkından sonra sapıtanlara cok guluyorum .
yazık o ınsanlara ,karsısında kı bayanı herhalde
kara kasına kara gozune gelıyor sanıyorlar:1:
yazık valla ,paracıklara gıdecek :1:

hanımlar şüphelerim doğru çıktı.dün akşam avm de küçük olan kaynımla karşılaştım.ben yorgundum arabaya gittim o eşimle konuştu.eşim geldi dediki bababı bi kadınla dükkanda yakalamış:47::47:bende ne durumdalarmış lamba ve kapı kapalıymış artık napıyolarsa dedi fazzlaa detayaa inmedi.bide geçen hafta 2 kaynım birden yine yakalamışlar.çocuklar babaya düşman oldular ama daha öncede yakalandığına göre takmamış herhalde.eşim konuşucam dedi ama anlayacağını sanmıyorum.ben kv anlaşamıyorum bazı konularda ama.evine bağlı bakımlı evini temiz tutat titizdir.hergün bıkmadan usanmadan gece yarılarına kadar yemeklerini yapar koyar hepsi aynı anda evde olmuyor çalışma saatlerinden dolayı.kp eve gelene kadar yemek yemez beraber yiyelim die.okadar yoluğuna katlanıyor mukafatına bak.evi zor geçindiriyor o kadın ne arıyor bilmiyorum.kadının adını soyadını biliyoruz faceden.bi bela çıkmasından korkuyorum kaynımlar ve eşim çok sinirli.bu sebepten eşim gergin.kv herşeyden habersiz sölesen bi türlü sölemesen bi napacağımı şaşırdım

Siz bu olayın kesinlikle dısında kalın, bırakın cocukları karar versin annelerine söyleyip söylememeye de. Sizin yapabileceğiniz tek şey, baktınız eşinizin siniri tehlikeli hale geliyor, ancak onu sakinleştirmek olabilir. Onun dısında karışmayın...

Siz bu olayın kesinlikle dısında kalın, bırakın cocukları karar versin annelerine söyleyip söylememeye de. Sizin yapabileceğiniz tek şey, baktınız eşinizin siniri tehlikeli hale geliyor, ancak onu sakinleştirmek olabilir. Onun dısında karışmayın...

evet bende şuan karışmıyorum karışmakta istemiyorum.sadece eşim için üzülüyorum.bu durumu yaşadığı için hem mutsuz hemde benden utanıyor babası yüzünden.kv öğrense hiç iyi şeylerde olmaz.çünkü çok asabi ve sürekli söylenir kp sürekli laf sokuşturur.adamın gitmeyeceği varsa bile gider yani.eşim babasını aramış konuşmuşlar inkar etmiş yok öle bişey demiş.yarın yüzyüze konuşacaklarmış.eşim ve kaynımlarda hem fikir ortada aşk falan yok kv gönül eğlendiriyor macera peşinde.gözümden çok düştü severdim kayınpederimi ama görmek bile istemiyorum artık onu.allah ıslah etsin

Back
X