- Konu Sahibi sevfurkereym
bu akşam çocuklarımla eşimin dükkanına gitmeye karar verdik.havada güzeldi yürümek istedim.20-25 dk bi mesafede.dükkana yaklaşırken kayınpederimle karşılaştım.kp dedi nereye böle dedim eşimin yanına gidiyoruz gel beraber gidelim.kv aradı kp ben çocuklarla gidiyorumberaber geliriz eve dedi gittik.girdik dükkana kp sürekli tlf mesajlaştığını farkettim.abartısız 5 dk bir hem msj geliyo hem msj atıyo.güya bize çaktırmamaya çalışıyo ama benim baya baya dikkatimi çekti.sonra toparlandık eve gittik.evein sokağına gelince ben ineyim ekmek alıp geliyorum dedi kp indi arabadan.bende eşime söledim baban sürekli tlf msjlaşıyo ve buda bi erkek değil dedim.eşimde evet benimde dikkatimi çekti,zaten ben farkındaydım facede görüştüğü bi bayan var belkide odur dedi:44:sonra tam eve giriyorduk ki tlf konuşa konuşa geliyo.bu sıradada saat 11.evdede bi ara kayboldu sigara içicem bahaneysiyle yarım saate yakın yotu.kv sordum babam nerde die tlf konuşuyo dedi.:26::26:
böyle düşünmeme sebepte kp önceden bu konuda sabıkalı oluşu.eşim şuan 34 yaşında.eşim 14-15 yaşlarında kp başka birisiyle ilişki yaşamış ve ayrılma derecesine gelmişler.daha sonra ailelerin yardımıyla barışmışlar falan birleşmişler.hatta sevgilisinin adıda benim adımla aynıymış ve kv adımı duyunca görmeden bana gıcık kapmış

bunu bana daha sonraları kendi sölemişti.
eşimede söledim babana sorsakmı dedim sence doğruyu sölermi inkar eder dedi.bekar 27 yaşında erkek kardeşi var ona söleyelim bi süre gözlemlesin dedim oda dengesiz sormadan anlamadan olay çıkartır dedi vede doğru.bakalım bi süre biz gözlemleyelim bakalım böle devam edecekmi olmazsa beraber konuşuruz dedi.bu aradada ben kv face hesabını şifresini biliyorum.acaba giripte kontrol etsemmi mesajları.kv söleyemeyiz daha bizde bişe bilmiyoruz ama var bişiler onu biliyoruz.durduk yere sorun çıkartmak istemiyoruz.ne yapacağımızı şaşırdık sizce ne yapmalıyız?
böyle düşünmeme sebepte kp önceden bu konuda sabıkalı oluşu.eşim şuan 34 yaşında.eşim 14-15 yaşlarında kp başka birisiyle ilişki yaşamış ve ayrılma derecesine gelmişler.daha sonra ailelerin yardımıyla barışmışlar falan birleşmişler.hatta sevgilisinin adıda benim adımla aynıymış ve kv adımı duyunca görmeden bana gıcık kapmış

eşimede söledim babana sorsakmı dedim sence doğruyu sölermi inkar eder dedi.bekar 27 yaşında erkek kardeşi var ona söleyelim bi süre gözlemlesin dedim oda dengesiz sormadan anlamadan olay çıkartır dedi vede doğru.bakalım bi süre biz gözlemleyelim bakalım böle devam edecekmi olmazsa beraber konuşuruz dedi.bu aradada ben kv face hesabını şifresini biliyorum.acaba giripte kontrol etsemmi mesajları.kv söleyemeyiz daha bizde bişe bilmiyoruz ama var bişiler onu biliyoruz.durduk yere sorun çıkartmak istemiyoruz.ne yapacağımızı şaşırdık sizce ne yapmalıyız?
Son düzenleme: