- 20 Ocak 2017
- 193
- 131
- 103
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Tepkisizim ama çok mutsuzum ve bu her halimden belli oluyor. Zaten beni sadece gece eve gelince 1 saat görüyor.Bence tepki vermeyin ama bir müddet aramayın veya bikaç günlüğüne aileniz yanına gidin. Yani tepki koymak için değil nabız ölçmek için bakalım özleyecek mi ne yapacak
Ben aynı şeyi yapsaydım eminim kıyameti koparırdı. Evet belki coktan unuttu eski sevgilisini beni seviyor ama yine de yaptığı yanlış beni çok kırdı.Yoğun çalışıyomuş belli ki çok yoruluyo işteyken ilgilenememesinin sebebi budur büyük ihtimalle. Diğer konuya gelince de bence o eve bakması onu unutamamış olduğunu göstermez. Ben kötü bi niyet hissetmedim nedense.
İşte onu da bi göremesin sesinizi de bi duyamasın da bakalım gözleri eski sevgilisinin evine mi kayıyor yoksa bomboş evin içinde sizi mi arıyorTepkisizim ama çok mutsuzum ve bu her halimden belli oluyor. Zaten beni sadece gece eve gelince 1 saat görüyor.
Konuştum ama saçmaliyormuşum. Tabiki de beni cok seviyormus. Onu unutalı yıllar olmuş...Refleks olarak bakmış olabilir evet bence çok takılma ona sen diyorsun yoğun çalışma hayatı var diye ne yapsın yazık adamcağızada en azından çıkıp dolaşabiliyorsunuz bak çok sıkma canını böyle şeylere alıp karşına da konuşmayı deneyebilirsin
Çok mu inceledi ki bu kadar kırıldınız ben anlık bakıp geçmiştir diye düşündüm de. Siz yine de çok hatırlatmayın bence yoksa da aklına düşürmeyin.Ben aynı şeyi yapsaydım eminim kıyameti koparırdı. Evet belki coktan unuttu eski sevgilisini beni seviyor ama yine de yaptığı yanlış beni çok kırdı.
Haklısınız bence de.. Değer bilmeyene lazım böylesi.İşte onu da bi göremesin sesinizi de bi duyamasın da bakalım gözleri eski sevgilisinin evine mi kayıyor yoksa bomboş evin içinde sizi mi arıyor
2 kere üstüste baktı. Sanki ilkinde göremedim ikincisinde görürüm der gibiÇok mu inceledi ki bu kadar kırıldınız ben anlık bakıp geçmiştir diye düşündüm de. Siz yine de çok hatırlatmayın bence yoksa da aklına düşürmeyin.
Konuştum ama saçmaliyormuşum. Tabiki de beni cok seviyormus. Onu unutalı yıllar olmuş...
Konuştum ama saçmaliyormuşum. Tabiki de beni cok seviyormus. Onu unutalı yıllar olmuş...
Derkennn ? Rahatlamaya mı ihtiyacı var?Bence adama bi masaj yapsan herşey düzelecek..
Eskiden cok emindim beni sevdiğinden. Bakışından gülüsünden anlıyordum. Artık bunları hissedemiyorum. Söylüyorum abartıyorsun diyor. Konuyu kendince kapatıyorElbette seni çok seviyordur siz hayat arkadaşısınız o geçmiş gitmiş bir şey erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar ne yazık ki kötü bir niyetle bakmamıştır emin ol
Hem o rahatlar..hem birbirinize enerjiniz gecer..Derkennn ? Rahatlamaya mı ihtiyacı var?
Onun dokunmayla ilgili problemi yokki . Gùndùz tartışıyoruz gece sarılıp yatıyor.Hem o rahatlar..hem birbirinize enerjiniz gecer..
Birbirinize dokunun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?