Sanırım kocam artık beni sevmiyor :(

ADI MASAL OLSUN

Niyet önemli azizimmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
193
131
103
Kızlar merhaba.. cok mutsuzum bu günlerde ve sizinle paylaşmak istedim.
Eşim artık bana karşı çok ilgisiz. Yoğun bir çalışma hayatı var sabah gidiyor gece geliyor. Gün içinde onu arıyorum. Benden bıkmış gibi konusuyor. Dün evdeydi. Biraz dolastık. Kendi evimize gidiyorduk.(bizim eve giden yolun girisinde eski sevgilisinin evi var.) Dòndù resmen eski sevgilisinin evine baktı. Hicbirsey sòylemedim ilk basta ama sonra eve gidince dayanamadım sòyledim. Refleks olarak baktım diyor . Seni çok seviyorum herseyimsin benim. Ben onu unuttum diyor ama baktı sonuçta ve ben çok üzüldüm. Hem gùn içinde cok soguk konusuyor hem de dun gece bòyle bir olay yaşandı.

Bence tepki vermeyin ama bir müddet aramayın veya bikaç günlüğüne aileniz yanına gidin. Yani tepki koymak için değil nabız ölçmek için bakalım özleyecek mi ne yapacak

Yoğun çalışıyomuş belli ki çok yoruluyo işteyken ilgilenememesinin sebebi budur büyük ihtimalle. Diğer konuya gelince de bence o eve bakması onu unutamamış olduğunu göstermez. Ben kötü bi niyet hissetmedim nedense.

Bence tepki vermeyin ama bir müddet aramayın veya bikaç günlüğüne aileniz yanına gidin. Yani tepki koymak için değil nabız ölçmek için bakalım özleyecek mi ne yapacak
Tepkisizim ama çok mutsuzum ve bu her halimden belli oluyor. Zaten beni sadece gece eve gelince 1 saat görüyor.

Ben aynı şeyi yapsaydım eminim kıyameti koparırdı. Evet belki coktan unuttu eski sevgilisini beni seviyor ama yine de yaptığı yanlış beni çok kırdı.

Tepkisizim ama çok mutsuzum ve bu her halimden belli oluyor. Zaten beni sadece gece eve gelince 1 saat görüyor.
İşte onu da bi göremesin sesinizi de bi duyamasın da bakalım gözleri eski sevgilisinin evine mi kayıyor yoksa bomboş evin içinde sizi mi arıyor

Refleks olarak bakmış olabilir evet bence çok takılma ona sen diyorsun yoğun çalışma hayatı var diye ne yapsın yazık adamcağızada en azından çıkıp dolaşabiliyorsunuz bak çok sıkma canını böyle şeylere alıp karşına da konuşmayı deneyebilirsin

Konuştum ama saçmaliyormuşum. Tabiki de beni cok seviyormus. Onu unutalı yıllar olmuş...

Ben aynı şeyi yapsaydım eminim kıyameti koparırdı. Evet belki coktan unuttu eski sevgilisini beni seviyor ama yine de yaptığı yanlış beni çok kırdı.
Çok mu inceledi ki bu kadar kırıldınız ben anlık bakıp geçmiştir diye düşündüm de. Siz yine de çok hatırlatmayın bence yoksa da aklına düşürmeyin.

Elbette seni çok seviyordur siz hayat arkadaşısınız o geçmiş gitmiş bir şey erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar ne yazık ki kötü bir niyetle bakmamıştır emin ol
Eskiden cok emindim beni sevdiğinden. Bakışından gülüsünden anlıyordum. Artık bunları hissedemiyorum. Söylüyorum abartıyorsun diyor. Konuyu kendince kapatıyor

Biraz abartmıyor musunuz?
Eğer anlattığınız kadarı ise eşinie öncesinden bir güvensizliğiniz yoksa, biraz rahatlayın...
Adam yoğun çalışıyormuş, gerçekten kafası dolu ise canım,cicim muhabbetine vakit yoktur...
Ayrıca gayri ihtiyari bakmış olabilir eski sevgilisinin evine..
Eşimin eski sevgilisi kayınvalideme yakın oturuyor/ hala orada mı yaşıyor bilmiyorum, bazen evinin önünden geçerken benim bile gözüm takılır.
Bir şey olmaz böyle şeylerden dert edinmeyin kendinize.

Eşiniz monoton hayattan sıkılmış bunalmış olabılır sızı sevmedıgını düşünmüyorum arada herkese bı bıkmışlık gelıyor farklı seyler yapın onun ilgısını cekicek bence ama uzerıne gıtmeden

Sanirim benim esimde artik beni sevmiyor.bisey isteyince yapmiyor ya da zorla yapiyor.benim aldigim seylerde cimrilik yapiyor.beni sevmiyosun dedigimdede sevmiyorum diyor.Daha bir yil oldu evleneli 1 cocugumuz oldu ama ben hic degerli olamadim.Onceden beni kirmamak icin ugrasirdi simdi aglasam bayilsam bile umrunda degilim ne yapicam ben o kadar mutsusuzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…