- 10 Kasım 2017
- 121
- 38
- 98
- Konu Sahibi Selam4i28e7
-
Olmayacak is her halukarda. Eski sevgilim ile arkadastilar ayni sinifta.Ondan hoşlanmaktan korktuğunuza göre, onun size ilgisi olmadıgını düşünüyorsunuz sanirim
Kendimi kaptirmamak icin profiline sık sık bakıyorum çünküNiye sileceksiniz tam olarak?
Ben kafamda kurmuş olabilirim. Gerçekten hoslanmis olsa acilirdi zaten bi erkek olarakAdamın birini eklemesi çok normal. Silmeniz saçma bir tepki olur. Siz de hoşlandınız madem o yönde bir adım atın. Yüksek lisans yapmış insansınız platonik aşk sizin yaş grubunuza göre bir olay değil bence
Ben kafamda kurmuş olabilirim. Gerçekten hoslanmis olsa acilirdi zaten bi erkek olarak
Siz daha önce bir erkekle yakınlaştınız flört ettiniz mi? Yaşınız 25 üstü ama düşünce ve davranışlarınız 15-16 sanki.Kendimi kaptirmamak icin profiline sık sık bakıyorum çünkü
Karşılaşma durumunuz olmayacaksa sil gitsin , ama karsilasirsaniz neden sildin diye sorarsa ne diyeceksinOlmayacak is her halukarda. Eski sevgilim ile arkadastilar ayni sinifta.
Ben kafamda kurmuş olabilirim. Gerçekten hoslanms olsa acilirdi zaten bi erkek olarakAdamın birini eklemesi çok normal. Silmeniz saçma bir tepki olur. Siz de hoşlandınız madem o yönde bir adım atın. Yüksek lisans yapmış insansınız platonik aşk sizin yaş grubunuza göre bir olay değil bence
Evet silmeme karari aldim. Takip ve takipci sayilari az zaten ee bende kontrol ettiğim icin hemen anlaşılabiliyorsilmeye gerek yok
neden sildin diye sorarsa ne açıklama yapacaksın ?
bi de son takip ettiği kişileri nasıl görebiliyorsunuz ya bende hep karışık gözüküyor o liste
hani ben baktım mesela şimdi arkadaşın profilinde deneyim dedim eskiden takip edilenler falan üst sıralarda gözüküyor
yeni takip edilen eski takip edilen ayrımını ben yapamıyorum mesela bakınca
hangi hesabı yeni takibe almış hangisinini eskiden de takip ediyormuş filan
nerden bakıyorsunuz ona ?
Bu yorumuna da maalesef olan olmus diyecegim. Zaten uzak durmayada calisiyorum. Kendisi eski sevgilimle ayni siniftalardi. Hos su an gorusmuyorlar.E siz hiçbir şey yapmadan adam gelip ilanı aşk mı etsin? Olan olmuş diyeceğinize iyi olurdu görüşürdük yazsaydın keşke falan deseydiniz bari. Karşı taraf hamle yapıyor siz kapı duvar. Anca dizilerde olur hiç ışık görmeden erkeğin gidip açılması.
Gayette ettim ne var bunda?Siz daha önce bir erkekle yakınlaştınız flört ettiniz mi? Yaşınız 25 üstü ama düşünce ve davranışlarınız 15-16 sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?