S Selam4i28e7 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 121 Emoji Skoru 38 Puanlar 98 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selam4i28e7 #21 poncikanne .!.: Karşılaşma durumunuz olmayacaksa sil gitsin , ama karsilasirsaniz neden sildin diye sorarsa ne diyeceksin Genişletmek için tıkla... Karar verdim silmeye gerek yok. Kendi kendime boyle mi acaba demicem zaten bi hissi olsa acilirdi.
poncikanne .!.: Karşılaşma durumunuz olmayacaksa sil gitsin , ama karsilasirsaniz neden sildin diye sorarsa ne diyeceksin Genişletmek için tıkla... Karar verdim silmeye gerek yok. Kendi kendime boyle mi acaba demicem zaten bi hissi olsa acilirdi.
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 45.434 Emoji Skoru 284.545 Puanlar 598 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selam4i28e7 #22 Lebiss34 .!.: Gayette ettim ne var bunda? Genişletmek için tıkla... E yazdım ya düşünce ve davranışlarınız hayatına birileri girmiş çıkmış tecrübeli bir genç kadından ziyade 14-15 yaşında kız çocuğu gibi diye.
Lebiss34 .!.: Gayette ettim ne var bunda? Genişletmek için tıkla... E yazdım ya düşünce ve davranışlarınız hayatına birileri girmiş çıkmış tecrübeli bir genç kadından ziyade 14-15 yaşında kız çocuğu gibi diye.
Pinkflambe Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 10.341 Emoji Skoru 49.974 Puanlar 798 16 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selam4i28e7 #23 Lebiss34 .!.: Bu yorumuna da maalesef olan olmus diyecegim. Zaten uzak durmayada calisiyorum. Kendisi eski sevgilimle ayni siniftalardi. Hos su an gorusmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani? Ne oluyor eski sevgilinizle aynı sınıfta olunca? Kusura bakmayın ama ilişki düşünceleriniz hiç yaşınıza uygun değil. Bu yönden biraz geliştirmeye çalışın kendinizi sonrasında sıkıntı yaşamamak için
Lebiss34 .!.: Bu yorumuna da maalesef olan olmus diyecegim. Zaten uzak durmayada calisiyorum. Kendisi eski sevgilimle ayni siniftalardi. Hos su an gorusmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Yani? Ne oluyor eski sevgilinizle aynı sınıfta olunca? Kusura bakmayın ama ilişki düşünceleriniz hiç yaşınıza uygun değil. Bu yönden biraz geliştirmeye çalışın kendinizi sonrasında sıkıntı yaşamamak için