Sanirim Paget hastaligina yakalandim :(

LoVe_GuL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
523
1
96
İsveç
kizlar sanirim paget hastaligina yakalandim belirtileri aynisenağlama
meme uclarimda kasinti ve sizi sag gögusumun altinda ise yara var.
bugun doktora gittim sag gögusumde kist saptandi doktor dedi tam emin olmak icin mammograffi cekilecek yarin:1no2:
dua edin benim icin umarim öyle bisey yokttur simdiden cok korkmaya basladim...:Saruboceq:senağlama

Çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değildir.. Canını sıkmamaya özen göster..

Çok çok geçmiş olsun. İnşaallah kötü bir şey yoktur canım :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değildir.. Canını sıkmamaya özen göster..

sagol, canim simdilik guclu durmaya calisiyorum, yarin nasil olurum onu bilmiyorum:1no2: bu yaz nisanim oldu, seneye Allahim kismet ederse dugunum olacak:çok üzgünüm: kendimi deyilde sevdigim insani, ailemi cok dusunuyorum heleki annem icin onun uzulmesinii hic istemiyorum...:Saruboceq:

Allah korusun kötü düşünme bak gör düşündüğün gibi olmayacak bence :))

saol canim ya insallah öyledir offf dusunmesi bile beynimi durduruyosenağlama
Dualarin icin sagol Allah razi olsun senden...

Tatlım üzme kendini... Herşey bizler için, inşaallah olumsuz bir şey yoktur. Hayırlı, güzel haberlerini beklicez canım benim.

Tatlım üzme kendini... Herşey bizler için, inşaallah olumsuz bir şey yoktur. Hayırlı, güzel haberlerini beklicez canım benim.

Sagol canim haklisin hersey bizler icin, bu cani verende alanda Allah...
insallah tatlim peki canim yarin ilk isim buraya yazmak olacak tahillerin sonucu cikarsa yazarim... Yorumun, icin tsk ler bi nebze olsa guc aldim:1rolleyes:

Gecmis olsu, iyi dusunun iyi olsun..

saol canim haklisin iyi dusunumki, iyi olsun...
Bundan 4hafta önce bi ruya görmusttum ruyamda iki gögusumde, cok yaralar cikmis....
ruyadan 3 hafta sonrada gögusumun sag alt kisminda kucuk bi yara ciktti... O an istte ruyam geldi aklima ondan o kadar cok korkuyorum bilmiyorumsenağlama

kizlar ne olursa olsun ufak bi sikayetiniz, varsa hemen doktorunuza basvurunuz...
bu ufak dedigimiz sey belki, cok buyuk bi problem olabilir....
asla ihmal etmeyin kendinizi, her ay elinizle gögusunuzu kontrol ediniz....
ve senede bi mammografi cekiniz....

hayırlı haberle gelirsin inşallah cnm bnm......dualarımız seninle.

kizlar bugun gittim doktora mammografi cektti,hafta belli olacakmis....
Pek bisey demedi doktor haftaya sonuclar eve gelecek....
Icim o kadar rahat ki bugun korku falan yok belkide, bisey yokttur diye dusunuyorum...
Ilk kez rahatim göguslerimde agri falan yok simdilika.s

çok geçmiş olsun
iyi şeyler düşün sonucu almadan korkma hemen
inşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…