Sanirim Paget hastaligina yakalandim :(

hayırlı haberle gelirsin inşallah cnm bnm......dualarımız seninle.

tsk ederim canim suan icim rahat doktor pek bisey söylemedi ama haftaya sonuclar gelecek... temiz cikacak biliyorum yoksa icim bu kadar rahat olmazdi...a.s ayrica benim icin dua ettigin icin Allah senden razi olsun tatlim....

aceba dedim biseymi yazdin da bos geldi....

Henüz sonuç bekleme aşamasında olduğun için
herhangi birşey yazamadım, hastalığın çıkıp, çıkmadığı da belirsiz şu an,
ama inşallah korktuğunuz sonucu rabbim karşınıza çıkarmaz.

Geçmiş olsun dilemek istedim sadece.
Yazım mi sana görünmüyor,
yoksa gördün de geçmiş olsun dileğimin içeriği mi sana boş geldi hala anlamadım ben.

Neyse artık, ben konunu okuyunca geçmiş olsun demeden geçmek istemedim,
yazımı boş-dolu görüşün sana kalmış artık.

tsk ederim canim suan icim rahat doktor pek bisey söylemedi ama haftaya sonuclar gelecek... temiz cikacak biliyorum yoksa icim bu kadar rahat olmazdi...a.s ayrica benim icin dua ettigin icin Allah senden razi olsun tatlim....

:teselli: bişey çıkmıycak allahın izniyle..

Son düzenleme:

öncelikle tsk ederim neyse evt, yaziniz bana bos geldi yani göruntusu bosttu bisey yazmiyordu... ayrica hastaligimin sonucunu haftaya alacam insallah korkttugum basima gelmez:1no2:

öncelikle tsk ederim neyse evt, yaziniz bana bos geldi yani göruntusu bosttu bisey yazmiyordu... ayrica hastaligimin sonucunu haftaya alacam insallah korkttugum basima gelmez:1no2:

İnşaallah canım inşaallah sonuçlar temiz gelir.
Dua edelim bol bol.
Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerle gel inşaallah :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun. Üzülme inş. kötü birşey çıkmayacak.
benimde her iki gösümde (sağda 2 solda 1) fibro adenom var. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Doktor istersem amaliyatla alabileceklerini söylediler ama bende tam cesaret edemiyorum. Son 3 haftadır şiddetli ağrılarım oluyor..Böyle bıcak saplanır gibi..İşlerin yoğunlu derken sağlığımıza zaaman ayıramıyoruz. Doktora gidebilmek iiçin Ekim ayının bitmesini bekledim.
Pzt randevu aldım bakalım son durum nedir. Çoğalacaklar diye korkuyorum:çok üzgünüm:

saol,canim sanada cok gecmis olsun....
insallah tatlim ya uzmemeye calisiyorum, hatta gecen hastanede mammografi cekerken icim o kadar rahatti ki, hissettim o an kötu bisey olmayacagini....
ahhh canim ya bak siddetli agrilarin varsa bi an önce aldir derim....
Insallah canim cogalmazlar uzulme sen bi an önce önlemini al ameliyat iyi sonuc verecekseyerimseniben canim cok sagol konumla ilgilendigin icin iyi haberlerini bekliyorum tamamolumunekankayizsmile

kizlar haber vermek istedim sonuclari bugun aldim....
tahillerim temiz cikmis hersey normal mis yani.....
öyle mutluyum ki Allahim herkesi korusun bu hastalikttan...
yanliz sadece sag gögusumun altinda sert bisi varmis doktor istersen aldiralim dedi....
aldirmayi dusunuyorum ben cunku cok agriyor orasi.....
kizlar dualariniz desteginiz icin binlerle tsk lerimi sunuyorum herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…