Sanırım problemlerim var :/

Marin93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
33
2
18
31
Sevgilim genç yaşında yönetici konumunda ve bir sürü bayan ile çalışıyor. Çok güzel bayanlar da var aralarında. İş seyahatine gidecekler bayan-erkek karışık. Kızlardan 2 tanesi bekar. Beni tanıyorlar, benimle hiç bir kötü durumları söz konusu değil. Ben de onlardan negatif elektrik almadım ama nedense durumdan çok rahatsızım. Sevgilime bu durumla ilgili bir soru sordum. Ben bu kızları tanıyorum Allah var kötü bir elektrik almadım bizi de çok yakıştırdıklarını söylüyorlar. Genel muhabbet te ediyoruz. Ancak kadın milleti sana karşı garip hareketleri var mı dedim. Vay efendim sen misin bunu soran. Önce bana sakince sen bu kızlara iyi kızlar diyordun yanlış bir şey mi gördün dedi. Bende hayır ama sonuçta iş seyahati bu dedim. Daha önce yapılanları biliyoruz dedim. ( Başkaları hakkında duyduklarımızdan bahsediyorum.) Bu sefer sinirlendi. Sen ne düşünüyorsun orda yiyip içip kızlarla aramda bi şey geçeceğini mi. Ben seninle evlenmeyi düşünüyorum tarih belirliyoruz senin şu sorduğuna bak. Benim gözüm senden başkasını ne zaman görmüş te şimdi görecek. İyice saçmalıyosun diye bir sürü söylendi. Sonra bu sabah yine konuştuk. Beni çok sevdiğini falan söyledi günaydın mesajı ile. Bu arada bizim aramız gerçekten iyi. Neden bilmiyorum tuhaf düşüncelere kapılıyorum. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalı bu durumu atlatmak için?

İnsanız sonuçta ufak tefek kıskançlıklar hissedebiliriz. Önemli olan bunu büyütmemek. Üzerinde daha fazla durmayın bence.

Adam zaten güvenilmez bir tipse
Size kızların asıldığını neden söylesin ki
Güveniyorsanız da sıkıntı yok bence
Kızlara değil sevgilinize bakın

kıskanclı işte gayet insani bi duygu ... sormuşsun cevabını da almışsın uzatmanın ve bunlara takılıp buyutmenın alemı yok bundan bı tık fazlası ıyı degıl bogarsın, bı tı aşagısı da ıyı degıl ... tam kararındayken dızgınle kıskanclıgını bacım kafanı dagıt başka şeylerle ugraş aklına ktu senaryolr getırıp kendını kurma :)

Çalışıyor musunuz? Insan boş kalınca herseyi kötüye yoruyor maalesef

Ikiskinizi sarsmayin. Sevgilinize güvenin derim. Meslek konum farketmez. Yapacak olan her yerde yapar fırsatını bulur. Kişi kendine yakistirmasin yeter ki.

Çok ayıp etmişsiniz hem kızlara hem de sevgilinize karşı. Ne yapsın o kızlar, çalışmasınlar mı? İş hayatı böyle kıskançlıklara bakmıyor Allahtan, gayet profesyonel düşünmüş erkek arkadaşınız. İş seyahati bu, gitmesi gerekiyorsa gidecek elbette. Çok yersiz kıskançlık etmişisniz. Aldatacak olan adamın iki tane güzel kadınla seyahate gitmesine gerek yok, her türlü aldatır. İş hayatında bir sürü hem güzel hem başarılı, hem de bekar, kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlarımız var bence art niyetli düşünmek yerine bu durumla gurur duymalıyız, gelişiyoruz diye. İlkel düşüncelerle ilişkinizi mahvetmemelisiniz.

Ohoooo epey kıskançsınız ve bence bu yazdığınız gibi sorun şimdi olmasa da ilerde olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…