- 13 Eylül 2014
- 33
- 2
- 18
- 31
Sevgilim genç yaşında yönetici konumunda ve bir sürü bayan ile çalışıyor. Çok güzel bayanlar da var aralarında. İş seyahatine gidecekler bayan-erkek karışık. Kızlardan 2 tanesi bekar. Beni tanıyorlar, benimle hiç bir kötü durumları söz konusu değil. Ben de onlardan negatif elektrik almadım ama nedense durumdan çok rahatsızım. Sevgilime bu durumla ilgili bir soru sordum. Ben bu kızları tanıyorum Allah var kötü bir elektrik almadım bizi de çok yakıştırdıklarını söylüyorlar. Genel muhabbet te ediyoruz. Ancak kadın milleti sana karşı garip hareketleri var mı dedim. Vay efendim sen misin bunu soran. Önce bana sakince sen bu kızlara iyi kızlar diyordun yanlış bir şey mi gördün dedi. Bende hayır ama sonuçta iş seyahati bu dedim. Daha önce yapılanları biliyoruz dedim. ( Başkaları hakkında duyduklarımızdan bahsediyorum.) Bu sefer sinirlendi. Sen ne düşünüyorsun orda yiyip içip kızlarla aramda bi şey geçeceğini mi. Ben seninle evlenmeyi düşünüyorum tarih belirliyoruz senin şu sorduğuna bak. Benim gözüm senden başkasını ne zaman görmüş te şimdi görecek. İyice saçmalıyosun diye bir sürü söylendi. Sonra bu sabah yine konuştuk. Beni çok sevdiğini falan söyledi günaydın mesajı ile. Bu arada bizim aramız gerçekten iyi. Neden bilmiyorum tuhaf düşüncelere kapılıyorum. Sizce abartıyor muyum? Ne yapmalı bu durumu atlatmak için?