Sanırım psikolojim bozuk

Bu gerçekten bende huzur bırakmadı gerçekten böyle olmak istemiyorum ama kendime hakim olamıyorum .

Yanı demekkı yeterınce canına tak etmemıs ınsan bu durumdan o kadar bıkıyr yılıurkı agzını acası gelmıyr kavga edesı gelmıyr ıste o zmn brakysun bu huyu bırdee benm sana demek ıstedgm gercekten bunları yasamak ıcın fazla gencsın ya delı gıbı asıksın yada aldatılma fobın falan var bunu kendı kendıne yenmen lazım

Erkek arkadaşınız güveninizi sarsmış olsa gerek. Sarsmadıysa daha önceki tecrübelerinizden dolayı böyle olabilirsiniz. Tüm yorumları okuyamadım geçmişte yaşadığınız birtakım önemli olaylar oldu mu güven üzerine?
Geçmişte birtakım olaylar yaşadım eski sevgilimle. Belki de içten içe bunun tekrarı olmasından korkuyorumdur

Yani durum vahim
Biraz kendimi gördüm.
Yani bende cok kislancimdir. Ama guzel bi bayan gördüğümde ben gosteririm.bazen esime aa nekadar guzelmis ama sen bakma derim :)
ALLAH yardimciniz olsun zor bir durum. Kendimden biliyorum. O kiskancligimi askiya aliyorum ama heran hortluyor. Esimimde canını sıkıyorum kendiminde.

Bende bu durumu anlamyrum kardes ne demek kcama guzel bı kadın grdugumde gsterıyrum yanlıs anlama amacım polemık olustrmak degıl ama ck sacma ya

Ne alakası var ?
Ben beni pohpohlayın aman bu dert değil doğru yapıyorsun denmesini mi bekledim.
Belki benim gibi olan ama kendini bir şekilde düzeltmiş ilişkisini düzgün devam ettirebilen biri yapacak yorum yada psikolojik eğitim almış biri yardım edecek.Herkes sizin gibi negatif yorum yapıp acımasız olacak değil.
Ayrıca lütfen objektif olup kendinizi değerlendirin. Erkek arkadaşın bıkar seni ortada bırakır demekte ne fayda gördünüz de böyle bir yorum yaptınız
Ya ben fikrimi değiştirdim senle münakaşa edemiycem saçmalamaya başladın
Sensin iyisin böyle git çok güzel devam et

Merhaba konu sahibi. Yalniz ben boyle degilmisim demek ki dedigim bir baslik oldu. Tavsiyem surekli olarak sevdigine guveninin oldugunu kendi kendine soyle. O oyle biri degildir diyoruz, o halde neden guveni tam anlamiyla hissetsek bile karsi tarafa yansitamiyoruz? Seni cok iyi anliyorum. Sevgilin sen oldugun icin yaninda,seni sen oldugun icin sevip kiymet verdikce, sizde de bu ask oldukca kendini de sevdiginide bos yere uzme. Yillar sonra yaniniza iyi anlariniz kalsin insallah gulup eglenebileceginiz. En guzel yaslari da hic ugruna heba etme. Benim sirrim bir anlik ofkeyle sonra duzelecek durumlarin pismanligini yasamamak icim az dilimi tutup dusuncelerime hakim olmak. Ne o bilsin dusuncelerini ne sen kendi hayatina yansit. Gul gibi gecinin insallah:)

Ya ben fikrimi değiştirdim senle münakaşa edemiycem saçmalamaya başladın
Sensin iyisin böyle git çok güzel devam et
Bence tam olarak saçmalayan sizsiniz. Haksız olduğunuzu anladınız sizinle münakaşa edemeyeceğim diyorsunuz. Valla yazmayın yorum işime gelir. En azından yardımcı olabilecek insanlar olur konumda.
Baaaaay

Bence tam olarak saçmalayan sizsiniz. Haksız olduğunuzu anladınız sizinle münakaşa edemeyeceğim diyorsunuz. Valla yazmayın yorum işime gelir. En azından yardımcı olabilecek insanlar olur konumda.
Baaaaay
Yani onu diyorum bende anlamayan birine laf anlatmakla saçmaladığımı farkettim anlatabildim mi:KK66:

Bende bu durumu anlamyrum kardes ne demek kcama guzel bı kadın grdugumde gsterıyrum yanlıs anlama amacım polemık olustrmak degıl ama ck sacma ya
Ya oyle degil. Disarda degil tabiki. Mesela ben dizi yada filim izlerken hic sessiz izleyemem. Kendi kendime yorumlar yaparim. Su kiz guzelmis su kizin nesini begeniyorlar. Dizi filimde bakarken oyle yorum yaptigimda kocamda olur. Baksana guzel degilmi filan oyle laf arasinda. Yoksa sokakta gecen kizlari degil tabi.

Yani onu diyorum bende anlamayan birine laf anlatmakla saçmaladığımı farkettim anlatabildim mi:KK66:
Bende size ufacık bir yardımda bulunayım o göz kırpma ifadesini koyunca laf sokmuş olmuyorsunuz.
Ben gayet anlayabilen biriyim ama siz kendinizi yüceltmek için başkasının potansiyelini küçümseme çalışıyorsunuz

Geçmişte birtakım olaylar yaşadım eski sevgilimle. Belki de içten içe bunun tekrarı olmasından korkuyorumdur
Kesinlikle.. Fakat böyle yaparak iki taraf da yıpranır. Sevgilinizi böyle yaparak kendinizden uzaklaştırırsınız. Akışına bırakın herşeyi. Tabiki görebilir önemli olan ne düşündüğüdür ve gerçekten sizi seviyorsa size yanlışı olmaz bu konuda. İlişkinizi yıpratmamak adına eğer böyle düşünceler geliyorsa aklınıza başka şeyler düşünmenizi aklınıza gelen o kötü düşünceye karşılık ben güveniyorum demeniz gerekir fikrimce :KK64:

Ya oyle degil. Disarda degil tabiki. Mesela ben dizi yada filim izlerken hic sessiz izleyemem. Kendi kendime yorumlar yaparim. Su kiz guzelmis su kizin nesini begeniyorlar. Dizi filimde bakarken oyle yorum yaptigimda kocamda olur. Baksana guzel degilmi filan oyle laf arasinda. Yoksa sokakta gecen kizlari degil tabi.

Anladım bende bır an sasrdım yanı :) bende cok konsurum tv ızlerken haberlerde bıle bagırırım resmen bızımkı alıstıda pek muhattap almaz ck abartrsam sakın ol sampıyn der hıc bakmaz bu kadın kıme dıyr ne dyr dye gomulur oyun konsoluna :D

kesinlikle bir uzmandan yardım alin .

Back
X