sanırım sevgilimle küsüz :(((

suna5000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
3.457
1.252
248
Arkadaşlar selam
Yılbaşına evde ailem ve akrabalarımla girdim, sevgilim de 1 ocak’ta dahi çalıştığı için herhangi bir yere gidemedi evde tek başınaydı. Aslında yılbaşına aşırı önem veren bi insan da değildir, yılın herhangi bir günü olarak görüyor yani hatfaiçi diğer günler gibi tek başına geçirdi evde. Ben de daha öncesinde yılbaşına msn de beraber girelim kamerada kutlayalım filan demiştim tamam demişti. Neyse yılbaşı gecesi 10 gibi telde konuştuk, 11 gibi de msn de biraz konuştuk ben de içeri salona geçtim. Tam 12 de ailemle salonda birbirmizi kutladık sonra da müzikle oyun oynadık. Tam 12 de hem msn den hem telefondan msj atmış mutlu yıllar diye, ben de birkaç dakika sonra, sana da, ben şu an oyun oynuyorum bizimkilerle yazdım. Ondan sonra yılbaşında beni unuttun. Yazdı. Bende cevap olarak seni nasıl unutabilirim, ailemi hemen bırakıp içeri geçemedim misafirlere ayıp olur diye filan cvp yazdım sonra içeri geçtim 2 kere aradım cvp vermedi msn i de kapatmış. Dün de aradım akşam msj attım. Bugün de sabah msj attım üzüldüğümü söyleyen mesajlar,
2 gündür hiçbir şekilde geri dönmüyor hiç böyle yapmazdı. Çok üzülüyorum dün hiç uyuyamadım ağladım, bugün de işyerinde bir şey yapasım gelmiyor ne yapayım ben şimdi. nasıl düzeltebilirim ki aramızı. Evet o an hatalı davrandım aslında ama gerçekten misafirleri hemen bırakıp gidemediğim içindi. O da kendi ailesi ile olduğu zamanlarda bana çok vakit ayıramayabiliyor anlayışla karşılıyorum bunlar zaman zaman üzülsem de. Yılbaşını da çok önemsemediği için ben çok etkilenmez diye düşündüm. sanırım hem benim için bekledi hem de umursamadığımı düşündüğü için çok sinirlendi ama umursamamak değil asla..
Şimdi ayrılacak mıyız bunları düşündükçe kötü oluyorum ne yapmalıyım arkadaşlar:( Maalesef bende küs kalma duygusu yok küs kalamıyorum. O da kolay kolay sinirlenmez ama bir kere kızdığında çok kin tutuyor :(

Bu sebepten ayrılacağını sanmıyorum sevgilinin. Bence biraz anlayışlı olması lazımdı yılbaşında ailenle birliktesin tabiki o an onlara sarılıp onlarla ilgileneceksin.. Gereksiz hemde çok gereksiz alınganlık yapmış 2 gündür telefonlarına çıkmayarak. Bence artık arama o sana geri dönene kadar bir şey yapma. O kadar da şımartma. Sonra tepene biner :)

Arkadaşlar selam
Yılbaşına evde ailem ve akrabalarımla girdim, sevgilim de 1 ocak’ta dahi çalıştığı için herhangi bir yere gidemedi evde tek başınaydı. Aslında yılbaşına aşırı önem veren bi insan da değildir, yılın herhangi bir günü olarak görüyor yani hatfaiçi diğer günler gibi tek başına geçirdi evde. Ben de daha öncesinde yılbaşına msn de beraber girelim kamerada kutlayalım filan demiştim tamam demişti. Neyse yılbaşı gecesi 10 gibi telde konuştuk, 11 gibi de msn de biraz konuştuk ben de içeri salona geçtim. Tam 12 de ailemle salonda birbirmizi kutladık sonra da müzikle oyun oynadık. Tam 12 de hem msn den hem telefondan msj atmış mutlu yıllar diye, ben de birkaç dakika sonra, sana da, ben şu an oyun oynuyorum bizimkilerle yazdım. Ondan sonra yılbaşında beni unuttun. Yazdı. Bende cevap olarak seni nasıl unutabilirim, ailemi hemen bırakıp içeri geçemedim misafirlere ayıp olur diye filan cvp yazdım sonra içeri geçtim 2 kere aradım cvp vermedi msn i de kapatmış. Dün de aradım akşam msj attım. Bugün de sabah msj attım üzüldüğümü söyleyen mesajlar,
2 gündür hiçbir şekilde geri dönmüyor hiç böyle yapmazdı. Çok üzülüyorum dün hiç uyuyamadım ağladım, bugün de işyerinde bir şey yapasım gelmiyor ne yapayım ben şimdi. nasıl düzeltebilirim ki aramızı. Evet o an hatalı davrandım aslında ama gerçekten misafirleri hemen bırakıp gidemediğim içindi. O da kendi ailesi ile olduğu zamanlarda bana çok vakit ayıramayabiliyor anlayışla karşılıyorum bunlar zaman zaman üzülsem de. Yılbaşını da çok önemsemediği için ben çok etkilenmez diye düşündüm. sanırım hem benim için bekledi hem de umursamadığımı düşündüğü için çok sinirlendi ama umursamamak değil asla..
Şimdi ayrılacak mıyız bunları düşündükçe kötü oluyorum ne yapmalıyım arkadaşlar:( Maalesef bende küs kalma duygusu yok küs kalamıyorum. O da kolay kolay sinirlenmez ama bir kere kızdığında çok kin tutuyor :(

tamam sana kırılabilir fakat böyle 2 gün boyunca tepkisiz kalması çok saçma. yanına git ozaman anlarsın zaten tepkisini

tamam sana kırılabilir fakat böyle 2 gün boyunca tepkisiz kalması çok saçma. yanına git ozaman anlarsın zaten tepkisini

aynı şehirde yaşamıyoruzki . haftasonu buraya geliyor akrabaları var burda o arada biz de görüşüyoruz ama haftasonuna kadar geri dönüş yapmazsa zaten de görüşemeyiz.

evet işte huyu öyle çoğu şeye sinirlenmiyor ama bi sinirlenince patlama yaşıyor şu anda içinde ne var blmiyorum bile iletişim kurmuyor:( hiç böyle yapmamıştı daha önce

Kaç yaşında erkek arkadaşın Allah aşkına böyle birşeye küsüyor alınıyor misafirin varmış ailenlesin ne yapabilirsin ki biraz arama sen arama biraz üstüne gitme o seni arar nazı bitince :ssz:

Son düzenleme:
Bu sebepten ayrılacağını sanmıyorum sevgilinin. Bence biraz anlayışlı olması lazımdı yılbaşında ailenle birliktesin tabiki o an onlara sarılıp onlarla ilgileneceksin.. Gereksiz hemde çok gereksiz alınganlık yapmış 2 gündür telefonlarına çıkmayarak. Bence artık arama o sana geri dönene kadar bir şey yapma. O kadar da şımartma. Sonra tepene biner :)

msn de konuşalım dedim sonra da onu beklettiğim için sinirlendi diye tahmin ediyorum, bu konuyu konuşsak umursamıyosun verdiğin sözü tutmuyosun filan diyecek konu derin yerlere bile gidebilir korkum ondan, aslında umursuyorum ama ona göre umursuyorum demek değil bunu göstermek gerekiyomuş.

evet birşey yapmamam lazım ben eskiden bu kadar korkak değildim paranoyak oldum hep kötü olcak diye

Kaç yaşında erkek arkadaşın Allah aşkına böyle birşeye küsüyor alınıyor misafirin varmış ailenlesin ne yapabilirsin ki biraz arama sen arama biraz üstüne gitme o seni arar nazı bitince :ssz:

ben belirsizliklerden çok korkuyorum mesela kızgınım dese felan ok ama hiçbişi yapmıyo adam yaa..

bana göre de saçma geliyor ben küs kalamıyorum o da bi sinirlenince gözü hiçbişi görmüyo:( neyse bekliyim artık napim

Son düzenleme:
Canım eğer üzüldüğünü belli eden mesajlar atarsan kendini daha çok naza çeker yerinde olsam yaptığı davranışın yersiz olduğunu konuşarak halledilebilceğni anlam veremediğimi söylerdim.

Arama, ilgilenme.
Eğer ararsan üstüne gidersen,
Onun haklılığını kabul ediyormuş gibi olacaksın.
Ortada bu kadar büyütülecek bir mesele yok.
Bırak sevgilin gelip "Tamam tepkim fazlaydı" desin :34:

ben belirsizliklerden çok korkuyorum mesela kızgınım dese felan ok ama hiçbişi yapmıyo adam yaa..

bana göre de saçma geliyor ben küs kalamıyorum o da bi sinirlenince gözü hiçbişi görmüyo:( neyse bekliyim artık napim

Canım naz yapıyor işte üzülme bu sebepten dolayı ayrılmaz erkeğinde naz yapanı çekilmiyor he yapınca tam yapıyorlar çünkü sen şimdi üstüne düştükçe o kendini haklı sanacak biraz bekle bakalım o zaman o seni merak edip arar zaten , bazı erkekler cidden çocuk gibi oluyor ya sürekli ilgi istiyorlar falan :52: düzelir canım takma kafana

Yaşlarınız küçük sanırım
Bunda bu kadar bozulacak birşey yok çünkü
Hem zaten sıradan birgün gibi görüyorken bu kadar alınması daha çelişkili

Hep mi böyle ? en ufak birşeyde 3 gün küsüp aramalarını cevapsız mı bırakır ?
Öyleyse sana Allah kolaylık versin, çekilir gibi değil :19:

Canım naz yapıyor işte üzülme bu sebepten dolayı ayrılmaz erkeğinde naz yapanı çekilmiyor he yapınca tam yapıyorlar çünkü sen şimdi üstüne düştükçe o kendini haklı sanacak biraz bekle bakalım o zaman o seni merak edip arar zaten , bazı erkekler cidden çocuk gibi oluyor ya sürekli ilgi istiyorlar falan :52: düzelir canım takma kafana

sürekli ilgi göstermeye çalışıyorum ama ortasını tutturmak o kadar zor ki.. hem ilgi göster, hem ilgi bekle ama baskı yapma, hem onun beklentisini boşa çıkarma. o beni aramasa böyle bişi olsa ben kırgınlığımı söylerim çok da uzatmam, bişey söylesem zaten kapris olur bilmemne olur.. üzüntüm bundan gerçekten verici olduğumu düşünüyorum zor günlerinde yanında olayım filan, bunlrı da içimden gelerek yapıyorum çok sevdigim için, aynı derecede karşılık da beklemeden kendim için yapıyorum ama böyle bir olayda bu aşırı tepkiyi hak etmiyorum :( haklısınız çok üstüne düşmemem lazım zaten

Yaşlarınız küçük sanırım
Bunda bu kadar bozulacak birşey yok çünkü
Hem zaten sıradan birgün gibi görüyorken bu kadar alınması daha çelişkili

Hep mi böyle ? en ufak birşeyde 3 gün küsüp aramalarını cevapsız mı bırakır ?
Öyleyse sana Allah kolaylık versin, çekilir gibi değil :19:

hiç küçük değil ya komik gelecek size 27 ve 30 yaşlarımız, daha ciddi evlilikle ilgili düşüncelerimiz varken ve önümüzdeki durumları çözmeye çalışıyoken böyle şeylerden problem çıkınca çok üzülüyorum ,

normalde asla böyle bişi yapmaz hatta telefon açılması konusunda 2 mizde çok hassasız, bariz trip yapıyor ama işte korktuğum böyle bişeyde acaba kafasında ayrılık fikri mi oluştu neden böyle oldu :((((

tüm yorumcular haklısınız şuan mantıklı düşünemiyorum ağlamak geliyo içimden

bi korku var gitmiyor

hiç küçük değil ya komik gelecek size 27 ve 30 yaşlarımız, daha ciddi evlilikle ilgili düşüncelerimiz varken ve önümüzdeki durumları çözmeye çalışıyoken böyle şeylerden problem çıkınca çok üzülüyorum ,

normalde asla böyle bişi yapmaz hatta telefon açılması konusunda 2 mizde çok hassasız, bariz trip yapıyor ama işte korktuğum böyle bişeyde acaba kafasında ayrılık fikri mi oluştu neden böyle oldu :((((

bi korku var gitmiyor

Yaşlarınıza şaşırdım
Merak etme evlilik düşünen biri bu kadarcık bi sebepten ayrılmaz
Ama ayrılık fikri varsa bu değilse bile başka şeyi bahane ederdi

Sen üzüldüğünü ve açıklamanı yapmışsın
Daha fazla üstüne düşme bence
Çok büyük bi hata yapmamışsın Allah'tan yoksa ne yapardı senin ki bilemiyorum

tekrar mesaj at ama bunun son mesajın olduğunu yaz...
anında döner merak etme...

bi korku var gitmiyor

ben sizi diğer konunuzdan biliyorum zaten.. erkek arkadaşınız çok anneciydi ayrı ev konusunda fikir almıştınız.. konu dışı ama ne oldu becerebildiniz mi evlenince ayrı eve çıkma konusunu? bence bu kadar alttan almayın ağırlığınızı gösterin.. evlenince ezilen taraf olursunuz.. birazda o korksun ayrılıktan zira ayrı ev konusu önemli dediğinizi yaptırın..

Evet yaşlarımız küçük değil ki ve normalde tam tersi bi karakteri var. hep sakin ve uyumlu ama birşeye sinirlenince tam sinir yapıyor. Daha önce bana denk gelmemişti.

Akandeniz rest çekmem gerçekten benim de sabrımın tükendiği anda ve gözümün hiçbirşeyi görmediği bir anda yapabileceğim bir durum. Öyle bir durum yaşanmaz inşallah. Şuan öyle yapsam bitmeyeceği varsa da direk biter ki.

Danzeed;
Hayır
görüşe varamamıştık daha sonra annesinin ciddi bir hastalığı ortaya çıktı şuan uzun bir tedavi sürecinde. kurtulursa da tamamen iyileşmeyecek hep bakıma muhtaç olacak. O yüzden ayrı ev konusu kendiliğinden kapandı… zaten öncesinde de yapıcı bir yere gitmiyordu :) inşallah iyileşir ne diyim, her şeyden önemlisi sağlık..

Kızlar hala aramadı ama bu belirsizlik de beni olduruyor neden ya anlamiyorum :(:(

Back
X