Sanırım sinirlerim iyice bozuldu.

iyi bildin...paylaşıyorum ...derdim üzüntüm de oluyor ama o insanları düşünüp şımarıklık yaptığımı düşnüyor ve vazgeçiyorum..allah başka bir dert verir diye korkuyorum..
O zaman aynı şekilde devam et. Başarabilirsen ne mutlu sana. Gelip beni burada iğnelemeye çalışacağına o kadar düşündüğün o insanların iyiliği için çalış. Çünkü beni tanımıyorsun. Yaşadığım psikolojiyle yaşamıyorsun. O yüzden nasıl bi şeyin içinde olduğumu bilemezsin.
Bende oldukça merhametli bi insanımdır. Gelip burada şunu yapıyorum bunu yapıyorum şöyle ihtiyacı olan insanlar var böylesi var demek yerine yalnızca elimden geldiğince bi şeyler yapmaya çalışıyorum.
Allahın başka dert vermesinden korkacak kadar inançlıysan " sağ elin verdiğini sol elin görmesin. " bunuda bilmelisin.
Senin yaptığın sadece gösteriş. Bunu sakın unutma.. Burada herkes derdini tasasını anlatıyor. Kvsinden yakınanlar kpinden yakınanlar. Görümce elti.. Aile meseleleri kocası bilmem nesi..
Hepsine aynı yorumumu yapıştırıyorsun ?
Yapma Allah aşkına ya.

ilaçsız tedavi de olabilir belki .. bence sana hersey sunulmus ve senın bu hayatta bi hedefin olmadıgından bu kadar mutsuzsun. alısverişe gitmeyi istemem, arabayı degıstırıcem ama ondan da vazgecicem falan dertsiz basına dert acıyosun bence.. sınavı kazanmamak bu kadar dertse ailen özelde de okutabilir bu kadar kolay bı araba degıstırebılıyosan. ha özeli de kazanamayacak kapasitedeysen sınav yukunu tasıyıp durma baban kursun bi iş keyfine bak...

ilaçsız tedavi de olabilir belki .. bence sana hersey sunulmus ve senın bu hayatta bi hedefin olmadıgından bu kadar mutsuzsun. alısverişe gitmeyi istemem, arabayı degıstırıcem ama ondan da vazgecicem falan dertsiz basına dert acıyosun bence.. sınavı kazanmamak bu kadar dertse ailen özelde de okutabilir bu kadar kolay bı araba degıstırebılıyosan. ha özeli de kazanamayacak kapasitedeysen sınav yukunu tasıyıp durma baban kursun bi iş keyfine bak...
Aslına bakarsan okul konusunda bi hedefim var. O yüzden girmedim şimdiye kadar diyebiliriz. İşin o kısmı uzun biraz. Anlatıp sıkmayayım.
Başka sorunlarda var.
Diyorum ya. Üst üste gelen çok fazla şey var.

Aslına bakarsan okul konusunda bi hedefim var. O yüzden girmedim şimdiye kadar diyebiliriz. İşin o kısmı uzun biraz. Anlatıp sıkmayayım.
Başka sorunlarda var.
Diyorum ya. Üst üste gelen çok fazla şey var.

hedefin olmuyosa hedefıne yakın bişeyler de secebilirsin bunu her sene sınava hazırlanıp piskolojik bunalım haline getirmemelisin . bazen herseyın hayırlısı buymus deyıp geri çekilmek gerek. benım de hedefım tıp tı 2 kere ugrastım cok da yıprandım cok da yaklaşmıstım gelmedı puanım yanmasın dıye bil. muh. yazdırdı ailem o zamn cok kızmıstım ama okulumu ıyı bı sekılde bitirdim ve suan mutlu oldugum bi işim var .. hedefler bazen olmaz ama daha guzel secenekler sunar hayat bıze. ayrıca sıkmayayım demişssin burda herkes derdini rahatca paylaşsın diye bdv var...

valla kardeş,

annem ölümcül bir hastalığın pençesinde iyileşmediği gibi her gün kötüye gidiyor.
babamla anlaşamıyoruz
eşimin iş yerinde büyük sorun var
benim işim sıkıntıda şu an boğuluyorum iş yüzünden
maddi durumumuzu düzeltemiyoruz borç içindeyiz

bazı günler tabiki bunalıyorum, iç sıkıntısı oluyor.
ama sokağa çıkıp bir nefes alıyorum ohhh diyorum iyi ki hayatta ve sağlıklıyım.
güneşli bir güne uyanmak bile beni o kadar mutlu ediyor ki.
içim huzurla dolu. hayatta her şey başıma gelebilir ama ben hayatta ve sağlıklı olduğum sürece hepsinin üstünden gelebilmeliyim. hep olumlu yönlerine bakıyorum, hep gülümsüyorum :) gülmekten 25 yaşında kırışıklarım oluşmaya başladı hatta. :D gülümse, iyi gelecek.

biraz kendine güç ver. kendine telkinde bulun.
gençsin ve umut dolu olmalısın. ;)

valla kardeş,

annem ölümcül bir hastalığın pençesinde iyileşmediği gibi her gün kötüye gidiyor.
babamla anlaşamıyoruz
eşimin iş yerinde büyük sorun var
benim işim sıkıntıda şu an boğuluyorum iş yüzünden
maddi durumumuzu düzeltemiyoruz borç içindeyiz

bazı günler tabiki bunalıyorum, iç sıkıntısı oluyor.
ama sokağa çıkıp bir nefes alıyorum ohhh diyorum iyi ki hayatta ve sağlıklıyım.
güneşli bir güne uyanmak bile beni o kadar mutlu ediyor ki.
içim huzurla dolu. hayatta her şey başıma gelebilir ama ben hayatta ve sağlıklı olduğum sürece hepsinin üstünden gelebilmeliyim. hep olumlu yönlerine bakıyorum, hep gülümsüyorum :) gülmekten 25 yaşında kırışıklarım oluşmaya başladı hatta. :KK70: gülümse, iyi gelecek.

biraz kendine güç ver. kendine telkinde bulun.
gençsin ve umut dolu olmalısın. :KK66:
Allah annene sağlık sizede bolluk bereket versin inşallah.
Haklısın galiba.. Bi şekilde ayağa kalkmak zorundayım..

lütfen mesajları dikkatli okuyalım bu bir.ben yaptığımı anlatmadım.insanları anlattım.sen yardım et diyince zaten ediyorum dedim.yani bunu bana sen söylettin.ikincisi sana merhametsiz demedim.sorunlarını fazla büyütüyorsun yaşamda dünyada çok daha önemli sorunları olan insanlar var dedim.bunlara bakınca belki kendi sorunlarının pek de ağır olmadığını anlarsın diye düşündüm.şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye birşeyden iki mesajımda da bahsetmedim...amacım iğnelemek değil..ben böyle düşünüyorum..buraya konu açtığın zaman her zaman senin hoşuna gidecek şeylerin yazılmayacağını baştan kabul etmen gerekir.hakaret içermediği sürece eleştirilere açık olmak senin sandığının aksine sana başka kapılar açar..hatta sorunlarını bile çözmene yardım edebilir..

haklı çıkabilmek adına yapmadığım birşeyi bile yaptığımı iddia edebiliyorsun...senin amacın burada hoşuna gidecek şeyler duymak değil sorununu çözmede işe yarar birşeyler okuyabilmek olmalı.ben benim yazdığım mesaj gibi bir mesaj okusaydım haklı olabilir mi bir sürü sorunu olan insan var diye düşünürdüm...

Gerçekten böyle yorumlar yapan insanlar yok mu.. Heh işte onların durumları yerde yatan insanlardanda depresyondakilerdende daha beter.
Evladını kaybedenlerede girelim o zaman. Hastanelerden çıkamayan insanlarda var. Anası babası ölenler. Tecavüze uğrayanlar.
Sen bunları düşünüp dört dörtlük yaşanayı beceriyorsan ne ala.
Gelde sinirlenme şimdi.
Git bana yorum yapacağına yerde yatanlarla ekmeğini paylaş o zaman. Burada bu yorumu yapıştırarak bi yardımın dokunmuyor onlara.
Benim derdim budur. Var mı bi sorun bayan klavye duyarlısı ?
Cidden allahta benim belami versin nasil onlar kadar kotu degilim ben diye uzulmeni bekliyorlar herhalde :)
E senin de elinden bu kadari gelmis daha beter olamamissin napcan :)
Kotu olmani ilaclara degil ilaclari kafana gore kullanmana borclusun. Devlet hastanesinde olmaz bu isler ozel iyi bi dr bul.
Bir de ben depresyonda oldugum zaman kendimi zorlar arkadaslarla gorusur en olmadi tek disari cikarim. Basta ne kadar istemesem de iyi gelir.
Ama cidden burada derdine derman aramak sacma olur dr a gitmelisin

Back
X