Sanırım soğuyorum yada kırılıyorum ...

serenay-ys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
144
97
48
Merhaba bayanlar..
sizinle dertleşmek istiyorum izninizle..
ben 2 senedir evliyim ve 21 yaşındayım . eşimle severek evlendik vee birbirimize çok aşık olduk ..
ben 18 yaşımda iken evlenme kararı almıştık fakat ben korkup vazgeçmiştim ve 1 sene ayrı almıştık sonra ise ben dayanamayıp tekrar görüşüp evlenme kararı alıp evlendik.. buraya adar herşey çok güzel .. Bakın bayanlar daha çok genç olabilirim biliyorum ama hiç kolay büyümedim .. çocukluğum kardeşime bakıp ev işleri yapıp aynı zamanda okuyup aynı zamanda yaz tatilerinde kendi paramı kazanmakla geçti anlayacagınız hamur gibi yoğruldum .. eşimle çok güzel bir evliliğimiz ama ben onun için kendimden çok feragat ettim .. eşim o kadar kıskanç ki tahmin edmeezsiniz . her giydiğime karışıyor ve bana hayatı zindan ediyor . çok sinirli.. şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimin 3 ün sonrası saçma bi sebebten kavga ettik ve beni o halimle hırpaladı hiç unutamıyorum .. 1 hafta sonrası bır yerden kalkalım dediğinde biraz daha duralım dedım diye kalkınca araba suratıma vurdu sözümü neden dinlemiyorsun diye.. birde durup durup ayrıldıgımız aklına geliyor ve sacma sapan triplere giriyor.. bana duygu sömürüsü yapıp ağlatıyor ve ağlayıncada benimle ilgilenmiyor.. bebeğimizi 3 hafta önce kaybettik erken doğum yaptım ve bebeğim yasayamadı.. bazen bırak gittsin diyorum ingilizcen var git bi otele gir çalış huzura er diyorum ama onsuzda nasıl yaparım bilmiyorum ama ben 2 senede cok yoruldum .. siz tecrubeli ablalarım bana bir yol gösterinn .. çıldırmak üzereyim hep düşünüyorum .. ailesi özellikle annesi bazen bana kötü davranmasına rağmen ben hep iyiyim annesine hediyeler alıyor kalbını kazanmaya calısıyorum hep eve yemege cagırıyorum ne biliyim özürlü bir abisi var beni çok sever ona sanki bebekmiş gibi davranırım çok severim onuda aılesıne saygım sonsuz .. yemegıı esylarını hep hazır ederım herseyı utuludur ... ben artık ne diyecegımı bılmıyorum ... bende bana sınırlenınce tabıı cenemı tutamyorum sonra hepten kotu oluyoruz lutfen yol gösterin...

eşimle çok güzel bir evliliğimiz var

1 hafta sonrası bır yerden kalkalım dediğinde biraz daha duralım dedım diye kalkınca araba suratıma vurdu sözümü neden dinlemiyorsun diye

ana duygu sömürüsü yapıp ağlatıyor ve ağlayıncada benimle ilgilenmiyor.

hakkaten evliliğiniz çok güzelmiş canım güle güle kullan.

boşanmak için neyi bekliyosun?

bebeğiniz için başınız sağolsun öncelikle..
işin içinde şiddet varsa gerisini dinlemeye ve nedenlerini çözümlerini bulmaya gerek yok bence..
madem aklı başında bir kadınsın ,iş bulurum çalışırım diyorsun bekleme düzelmelerini diyorum..
düzelmek için pişman olmak gerkli,çözüm bulmak gerekli tedavi olmak gerekli..karşında pişman olan kimse yok..sen idare etmesen 2 gün sürmez..
dediğim gibi çok gençsin ömrünü heba etmeye gerek yok..

Bu mu şimdi güzel evlilik cnm. Kimse kimsesizlikten ölmez merak etme yaşın daha genç git kurtar hayatını bak ne güzel kendi kendine ayakta durabilecek bir insansın da ne güzel. Saygısı bitmiş sana artık bir daha iflah olmaz

Ben sorunu anlamadım canım sürekli ağlamanla ona ters ters cevap vermen sorun olabilir bence

güzel bir evliliğimiz var diyerek adamın sana şiddet kullanması aynı hikaye içinde geçmeseydi iyiydi.Hayatının başındasın, kaç kurtul...

Ben bosan demeyecegim o senin sahsi kararin.
Esin kaba bir insan bayana el kaldiran erkek,adam degildir benim gozumde.
onunlami onsuzmu daha mutlu olursunuz buna kararverin o yonde hareket edin.umarim duzelir

ha diyince yapamıyorum .. evet biraz salakça ama elimden eleni yapsammı diyorum .. kesinlikle kendi ayaklarımın üstünde durabilrim onan hiç şüphem yok ama çocuk oyuncağı değil diyorum .. bilmiyorum çok kafam karışık .. kızmayın sakın kötü söz etmeyin yuva yıkması kolay değil her ne kadar haklı sebebler olsa dahi.. anlam aya çalışın ..

bana açıklayacak birisi var mı arkadaşlar?
bir kadın eşinden tokat yiyip de nasıl sadece sadece soğumaya başlıyorum ya da kırılıyorum diyebilir ???

Şiddet ve ihanetin affı olmaz.

Çocuk musun sözünü dinliyceksin ?

Psikopat bu herif nedemek vurmak hırpalamak

Koy kapıya gitsin tedavi olmaya

ben 38 yaşında evli bir kadınım..yuva yıkmak zordur bilirim..yani bana göre aldatma bile belki belki affedilir ama şiddetin affı olamazzzz...bundan onur kırıcı birşey var mı Allah aşkına...
ne için çabalayacaksın söyler misin bana?? sana vurmasın diye mi? ne yaparsan yap,böyle manyaklar mutlaka bir sebep bulur şiddet için. yazık günah yarın bir gün tekrar hamile kalırsın,çocuğun da yer o dayağı..,ster misin ???

Belli ki yine özünde çok iyi bir insana bağlanacak konu.
En azından eşinizden tedavi vs. olmasını isteyin bari.Ayrılmayacağınızı anladım yazdıklarınızdan.
Hayırlısı oldun.
Bu arada bebek için Allah sabır versin,başınız sağolsun.

evli misiniz veya bir sevdiğiniz var mı ?
38 yaşındayım ,8 yıllık evliyim,6 yaşında da oğlum var..
bunlar olmadan önce de 18 yaşımdayken de aynısını düşünüyordum hatta...
anlayabiliyor muymuşum seni bu kriterlerle?* ben büyük konuşmayı sevmem,ama kocam bana tokat atsa durmam 1 dakika...

gayet haklısınız .. yurt dışında yaşıyorum agustosta turkıyeye geleceğim kendisinden ayrı kalmak istediğimi söyleceğim ve kalacağım .. kafamı toparlayıp son kararımı kendisine söylemek için ..

evet özünde iyi br insan ama bu benı hırpladığı gerçeğini değiştirmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…