- 31 Ağustos 2015
- 144
- 97
- 48
- Konu Sahibi serenay-ys
-
eşimle çok güzel bir evliliğimiz var
eşim o kadar kıskanç ki tahmin edmeezsiniz . her giydiğime karışıyor ve bana hayatı zindan ediyor . çok sinirli.. şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve öğrendiğimin 3 ün sonrası saçma bi sebebten kavga ettik ve beni o halimle hırpaladı hiç unutamıyorum
1 hafta sonrası bır yerden kalkalım dediğinde biraz daha duralım dedım diye kalkınca araba suratıma vurdu sözümü neden dinlemiyorsun diye
ana duygu sömürüsü yapıp ağlatıyor ve ağlayıncada benimle ilgilenmiyor.
ne ya sözümü dinlemedin diye tokat mi atılır küfür mu ettin sanki tövbe tövbe biraz eşini frenle haddini bilsin asmasinhakkaten evliliğiniz çok güzelmiş canım güle güle kullan.
boşanmak için neyi bekliyosun?
ben 38 yaşında evli bir kadınım..yuva yıkmak zordur bilirim..yani bana göre aldatma bile belki belki affedilir ama şiddetin affı olamazzzz...bundan onur kırıcı birşey var mı Allah aşkına...ha diyince yapamıyorum .. evet biraz salakça ama elimden eleni yapsammı diyorum .. kesinlikle kendi ayaklarımın üstünde durabilrim onan hiç şüphem yok ama çocuk oyuncağı değil diyorum .. bilmiyorum çok kafam karışık .. kızmayın sakın kötü söz etmeyin yuva yıkması kolay değil her ne kadar haklı sebebler olsa dahi.. anlam aya çalışın ..
bana açıklayacak birisi var mı arkadaşlar?
bir kadın eşinden tokat yiyip de nasıl sadece sadece soğumaya başlıyorum ya da kırılıyorum diyebilir ???
38 yaşındayım ,8 yıllık evliyim,6 yaşında da oğlum var..evli misiniz veya bir sevdiğiniz var mı ?
gayet haklısınız .. yurt dışında yaşıyorum agustosta turkıyeye geleceğim kendisinden ayrı kalmak istediğimi söyleceğim ve kalacağım .. kafamı toparlayıp son kararımı kendisine söylemek için ..ben 38 yaşında evli bir kadınım..yuva yıkmak zordur bilirim..yani bana göre aldatma bile belki belki affedilir ama şiddetin affı olamazzzz...bundan onur kırıcı birşey var mı Allah aşkına...
ne için çabalayacaksın söyler misin bana?? sana vurmasın diye mi? ne yaparsan yap,böyle manyaklar mutlaka bir sebep bulur şiddet için. yazık günah yarın bir gün tekrar hamile kalırsın,çocuğun da yer o dayağı..,ster misin ???
evet özünde iyi br insan ama bu benı hırpladığı gerçeğini değiştirmez..Belli ki yine özünde çok iyi bir insana bağlanacak konu.
En azından eşinizden tedavi vs. olmasını isteyin bari.Ayrılmayacağınızı anladım yazdıklarınızdan.
Hayırlısı oldun.
Bu arada bebek için Allah sabır versin,başınız sağolsun.
En mantıklı cümle bubazen bırak gittsin diyorum ingilizcen var git bi otele gir çalış huzura er diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?