sanırım sona geldik

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.169
773
Ankara
annemin eşime sen de kpss ye girersin demesi devlet meselesi oldu küstü yetmedi ramazanda bayramda gitmedi kimse bize de gelmedi annem geldiği an o gidermiş yada konuşmazmış kavga ettim olmadı alttan aldım olmadı annem söz nişan düğün dahil hiç bişeye karışmadı yorum yapmadı yüz göz olmadı bi cümle yetti herşeye eşim bahane arıyormuş buldu. düzelir dedim ama 2 haftaya taşınıcaz oturduğumuz evi kiraya verdik biz de eşimin anneannesinin üst katına taşınıcaz(kiracı çıkınca evde güzel ve yeni olunca böyle bi karar aldık )eşimin ailesi tatilde ben hayatımda hiç taşınmadım yardıma ihtiyacım olacak şu an inadını bitir annemde gelsin bize yardım etsin dedim demez olaydım annem türlü bahanelerle hayatımıza girmeyecekmiş gelip yardım etse bile ben konuşmam yokmuş gibi davranırım diyor ve daha neler neler....işine gelmiyorsa git annenle yaşa dedi ben de tamam dedim 6 eylülde kiracılar bu eve giricek ben taşınma temizlik düşünürken durum böyle oldu benim ailemde tatilde şu an 1 haftaya dönerler ben de kendime ait olan eşyaları alıp çıkmayı düşünüyorum yapacak bişeyim kalmadı sabrettim elimden geleni yaptım annemden vazgeçemem hele ki böyle bir sudan sebepten siz olsanız ne yapardınız

bu kadar büyütecek bişey yoktu
önceki konuyu da okudum
annen kötü bişey dememiş
insanlar kayın validelerden ne laflar duyuyor
eşinin bu davranışı bana şımarıklık olarak geldi

bu kadar büyütecek bişey yoktu
önceki konuyu da okudum
annen kötü bişey dememiş
insanlar kayın validelerden ne laflar duyuyor
eşinin bu davranışı bana şımarıklık olarak geldi
bence de yoktu en azından ben böyle bi olayı büyütmezdim ama yapacak bişeyim kalmadı

Önceki konularını biliyorum arkadaşım..doğru olanı yaparsın çünkü böyle iki arada bir derede yürümez..hakkında hayırlısı olsun.

kaldı ki annen gerçekten kırıcı bir şey söylemiş olsa bile
büyüğümdür, eşimin annesidir deyip bir seferliğine sineye çekebilirdi
kadınlar kaç sefer sineye çekiyorlar
bir laf için bu kadar huzursuzluk çıkarmak da neyin nesi

Annenin iyi niyetle soyledigi bi lafi esin cok zorlama bi sekilde kotuye yordu.. Ben boyle insanlara içi pis derim.. Esinin kalbi kotuymus, karaymis, merhametsizmis..

Cok haklisin. Hayirlisi olsun, allah sana da annene de sabir versin. Kadin insallah sorumluluk hissedip hastalanmaz..

Önceki konunu okumuştum hatta ne vAr bunda kızacak sinirlenecek demiştim.. Sonrasına iyice şaşırdım yani ne söyledi ki annen eşin bayram da bile gitmemiş. Çok enteresan. İnsanlar kayınvalidelerinden neler neler duyuyorlar da ses çıkarmıyorlar bu gerçekten sudan bir sebep.. Ama benim aklıma şu geldi acaba annen genel olarak imalı konuşan bir kadın olabilir mi? Birikim sonucu olabilir mi acaba eşinin bu tepkisi? Bi tek bu olabilir gibi geldi bana ..

Önceki konularını biliyorum arkadaşım..doğru olanı yaparsın çünkü böyle iki arada bir derede yürümez..hakkında hayırlısı olsun.
amin işallah

kaldı ki annen gerçekten kırıcı bir şey söylemiş olsa bile
büyüğümdür, eşimin annesidir deyip bir seferliğine sineye çekebilirdi
kadınlar kaç sefer sineye çekiyorlar
bir laf için bu kadar huzursuzluk çıkarmak da neyin nesi
kadınlar çekiyor ama erkekler böyle işte.benim hatrımda yokmuş bunu anladım

Annenin iyi niyetle soyledigi bi lafi esin cok zorlama bi sekilde kotuye yordu.. Ben boyle insanlara içi pis derim.. Esinin kalbi kotuymus, karaymis, merhametsizmis..

Cok haklisin. Hayirlisi olsun, allah sana da annene de sabir versin. Kadin insallah sorumluluk hissedip hastalanmaz..
annem üzülecek ama seçim yapmaya zorlanıyorsan tercihim annemden yana olur

Neden eşinle anneni bir araya getirip sorunu çözmüyorsun. İkisinin de haberi yokken aynı evde buluşsunlar ve kozlarını paylaşsınlar.

Eğer sırf bölf yapmak icin evi terkedeceksen yapma, evliliğine zarar verirsin.

Önceki konunu okumuştum hatta ne vAr bunda kızacak sinirlenecek demiştim.. Sonrasına iyice şaşırdım yani ne söyledi ki annen eşin bayram da bile gitmemiş. Çok enteresan. İnsanlar kayınvalidelerinden neler neler duyuyorlar da ses çıkarmıyorlar bu gerçekten sudan bir sebep.. Ama benim aklıma şu geldi acaba annen genel olarak imalı konuşan bir kadın olabilir mi? Birikim sonucu olabilir mi acaba eşinin bu tepkisi? Bi tek bu olabilir gibi geldi bana ..
annem imalı falan konuşmaz bizim evimize de sık gelmez hiç bişeyimize karışmaz

Bence eşine böyle bir ders vermenin vakti geldi çattı.

Hatasını ancak o zaman anlar.

Son düzenleme:
eşin saçmalıyor bence
bu kadarda inat olmaz
bana bunu bahane ediyor gibi geldi
ortada annenin yaptığı hiçbirşey yok
taviz verme bence :ssz:

Neden eşinle anneni bir araya getirip sorunu çözmüyorsun. İkisinin de haberi yokken aynı evde buluşsunlar ve kozlarını paylaşsınlar.

Eğer sırf bölf yapmak icin evi terkedeceksen yapma, evliliğine zarar verirsin.
bayramda aileme gitmedi haberleri olmadan bir araya getirsem eşim arıza çıkarır diye korkuyorum annem zaten küs değil sorun eşimde. ayrıca blöf yyapacak zamanım bile yok ayın 6 sında kiracılar oturduğum eve gelecek yani 2 hafta bi süre anca yapmam gerekenleri yaparım.kısacası yapacak bişeyim kalmadı

Tam dayaklık valla :36::36:
En doğru kararı verirsin arkadaşım git annenin evine
Anlasın hanyayı konyayı :47:
Konunu görünce okumadan strese girdim valla
Yine bu kızcağıza naptı bu beyinsiz diye
Haklıymışım ,yine uğraşıyor senle ve annenle :43:

bayramda aileme gitmedi haberleri olmadan bir araya getirsem eşim arıza çıkarır diye korkuyorum annem zaten küs değil sorun eşimde. ayrıca blöf yyapacak zamanım bile yok ayın 6 sında kiracılar oturduğum eve gelecek yani 2 hafta bi süre anca yapmam gerekenleri yaparım.kısacası yapacak bişeyim kalmadı

Eşin tam dayaklık, eski konunu da biliyorum ama bu kadar basit bir nedenle bir yuva yıkılmamalı.

Hayırlısı olsun

Bence eşine böyle bir ders vermenin vakti geldi çattı.

Hatasını ancak o zaman anlar.
bıktımm artık inan basit bu konu bu halde taşınıcaz sayılı gün var adam halen bununla uğraşıyor

eşin saçmalıyor bence
bu kadarda inat olmaz
bana bunu bahane ediyor gibi geldi
ortada annenin yaptığı hiçbirşey yok
taviz verme bence :ssz:
vermiycem artık çok sıkıldım

Tam dayaklık valla :36::36:
En doğru kararı verirsin arkadaşım git annenin evine
Anlasın hanyayı konyayı :47:
Konunu görünce okumadan strese girdim valla
Yine bu kızcağıza naptı bu beyinsiz diye
Haklıymışım ,yine uğraşıyor senle ve annenle :43:
bende hep stres içindeyim bıktım çünkü taşınmak için sayılı gün var annem yardım etmeyecekmiş...ben artık bu ev için hiç bişey yapmıycam taşınmak içinde hazırlanmıycam kendi özel eşyalarımı alıp çıkıp gidicem

eğer sorun sedece annenin kpss ye gir memur ol demesi ise eşin gerçekten sonuna kadar haksız pire için yorgan yakıyor şuanda... ama ben eşinin annenle tek sorununun bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum... seven erkek, karısının annesinin tek sözü için evliliğini tehlikeye atmaz karısını gözden çıkarmaz yuva kolay kurulmuyor... senin farkında olmadığın, senin annen olduğu için gözüne batmayan ama eşini rahatsız eden başka olaylar sözler olmuştur öncesinde ve eşin içten içe dolup bu memuriyet olayında patlamıştır diye düşünüyorum...

Eşin tam dayaklık, eski konunu da biliyorum ama bu kadar basit bir nedenle bir yuva yıkılmamalı.

Hayırlısı olsun
bencede basit haklısın ama karşımdaki zorluyor anneni haklı buluyorsan sende s.ktir git dedi ne yapıyım ki o zaman anneme gelme demem gerekiyor

eğer sorun sedece annenin kpss ye gir memur ol demesi ise eşin gerçekten sonuna kadar haksız pire için yorgan yakıyor şuanda... ama ben eşinin annenle tek sorununun bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum... seven erkek, karısının annesinin tek sözü için evliliğini tehlikeye atmaz karısını gözden çıkarmaz yuva kolay kurulmuyor... senin farkında olmadığın, senin annen olduğu için gözüne batmayan ama eşini rahatsız eden başka olaylar sözler olmuştur öncesinde ve eşin içten içe dolup bu memuriyet olayında patlamıştır diye düşünüyorum...
başka biri böyle bi kkonu açsa bende böyle yorumlardım ama annem benim evime 3 ayda bir gelir belki laf falanda sokmaz o sevmemiş gözüne batmış demekki

annemin eşime sen de kpss ye girersin demesi devlet meselesi oldu küstü yetmedi ramazanda bayramda gitmedi kimse bize de gelmedi annem geldiği an o gidermiş yada konuşmazmış kavga ettim olmadı alttan aldım olmadı annem söz nişan düğün dahil hiç bişeye karışmadı yorum yapmadı yüz göz olmadı bi cümle yetti herşeye eşim bahane arıyormuş buldu. düzelir dedim ama 2 haftaya taşınıcaz oturduğumuz evi kiraya verdik biz de eşimin anneannesinin üst katına taşınıcaz(kiracı çıkınca evde güzel ve yeni olunca böyle bi karar aldık )eşimin ailesi tatilde ben hayatımda hiç taşınmadım yardıma ihtiyacım olacak şu an inadını bitir annemde gelsin bize yardım etsin dedim demez olaydım annem türlü bahanelerle hayatımıza girmeyecekmiş gelip yardım etse bile ben konuşmam yokmuş gibi davranırım diyor ve daha neler neler....işine gelmiyorsa git annenle yaşa dedi ben de tamam dedim 6 eylülde kiracılar bu eve giricek ben taşınma temizlik düşünürken durum böyle oldu benim ailemde tatilde şu an 1 haftaya dönerler ben de kendime ait olan eşyaları alıp çıkmayı düşünüyorum yapacak bişeyim kalmadı sabrettim elimden geleni yaptım annemden vazgeçemem hele ki böyle bir sudan sebepten siz olsanız ne yapardınız

bu adam çok uzattı, bence de ayrıl. elinden gelen her şeyi yaptın. nasıl bir inat bu anlamadım. ama hakkını da al ayrılacaksan. çok üzüldüm minnie :( ama iyi şeyler yazamayacağım sen her şeyi yaptın suçlu olan sen değilsin bunu bil.

Back
X