Sanırım tek çare arabanın satılması ..

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
1 yıllık evliyim . ne zaman dışarıda bir iş olsa düğün hastane postane vs gezme sürekli k.v eşimi çagırıyor .Her yere araba ile gidiliyor .. artık bu durumdan çok sıkıldım . inanın sıkıldım arabayı satmak istiyoruz ama satamadık bi türlü . eşimde bunalıyor ama yok gelemem de diyemiyor vicdan yapıyor yok dese pişman oluyor 2 dk sonra tamam geliyorum diyor .. kendi işlerimizi iptal ediyoruz mecbur kılıyorlar bi işiniz var mı diye dahi sormuyorlar .. gerçketen bıktım bu durumdan .saçma sapan sudan sebepler için sürekli bi yerlere gidiliyor işin garibi gezmeye düğüne gidiliyor ben hiç hesap edilmiyorum k. v tarafından eşim geleceksin diyor ama kv anası danası topladıgı için yer olmuyor arabada şaka giibi .asabımı fazla bozdu 1 senedir bu konu. araba satılana kadar bi öneriniz var mı nasıl sinirlerimi yatıştıracagım

Sizinkiler biraz yüzsüzmüş. Kendi arabanıza sizi sığdırmıyolar
Arabayı firmalara kiraya verebilirsiniz. Babam bi ara vermişti aylık 900 liraydı hatta kirası.
Satamadıysanızda tek çözüm eşinizin yeter artık demesi.
Babamıda böyle çok kullandılar.
Çok huzursuzluk çıktı bu yüzden evimizde.
Üstelik amcalarımda da araba olduğu halde bi tek bizden isteniyodu.
Babamda özel şöfördü sanki.
Sonunda babam yorgunum falan filan diyerek geçiştirdi hep.
Bizim başka işimiz var dedi götürmedi.
Zor oldu ama anladılar sonunda.
Allah sabır versin sizede

Dedesi ve babaannesi var yaşlılar heryere araba ile gidilmek zorundamı diye sordugumda yaşlı insanlar ne diyeyim diyor eşim ( her yere babaanne ve dede gitmiyor onlar olmasada araba ile gidiliyor )..Bıktım bu durumdan eşim benim aileme karşıda bi işleri olsa( bir kaç ayda bir ) kesinlikle yok demez .. ama ben benim aileme karşıda her istedikleri zaman gitmek zorunda olmadıgını söyledim .. Çok yoruldum artık k.v ile aramızda zaten sorunlar var ilk önce canım balımdı nişan olduktan sonnra iki yüzlü davrandı .O beni sevmez ben onu .. bu kiraya verme olayını eşime bugun söyleyecgim .

Madem öyle taksi tutsunlar para gitcek diye düşünüyolarsa da eşin deposunu havayla doldurmuyo heralde. Ayda bir olur hastane olur falan zaten kimse bişey demez. Ama gezmek bana göre çok fuzulidir. Kayınvalideniz oğlunun evlendiğini kabullenememiş anlaşılan.
Babam yanlış hatırlamıyosam oto kiralama şirketlerinden birine vermişti. 15 bin liralık bi araydı 900 lira vermişlerdi. Modele göre fiyat değişiyomuş. 3 sene önce vermiştik birde. Hem size ek gelir olur baya iyi para çünkü..

Laf olsun diye gaz var mı diyor eşimde var diyor olmasada . kabullenemedi inanın bıktım sinirden aglıyorum .

çok sinir..

hastane falan olur arada tamam da bu ne her gezmeye götür..

açık açık konuş eşinle canım istemiyorum de..ayy biz Allah'tan ayrı şehirlerdeyiz aynı olsak bizim de aynısı olucaktı..

............................................................

Son düzenleme:
Canım işin zor ama araba olmayınca da çok zor oluyor.. Biz evlendiğimizde masraf çok diye arabayı sattık ve hala bir araba alamadık..akşam bi yere gidecek oluyoruz ya da acil birşey oluyor çok zor oluyor.. Araba almak kolay değil ki satıp pişman olmayın sakın..

çok sinir..

hastane falan olur arada tamam da bu ne her gezmeye götür..

açık açık konuş eşinle canım istemiyorum de..ayy biz Allah'tan ayrı şehirlerdeyiz aynı olsak bizim de aynısı olucaktı..

Konuştuk tartıştık kavga ettik .. hepsi boş ancak eşimi üzüyorum çünkü oda vicdan yapıyor yoksaçok menun değil farkındayım bunun ... ancak kv ile konuşmam gerek açık açık söylemem hereşye çagırmayın diye ..

aynen kardeşim oğlunu kızınıda taşıttırıyor yok bizdeler abin gil eve bırak yok kardeşin okuldan çıktı yoldan al .. gerçekten bıktım .. eşim gelemem diyor 5 dk geçiyor vicdan yapıyor arıyor geliyorum diyor .. sanki mecbur .. bi gün o konuşurken tlf u alıp sayıp sövmekten korkuyorum

Araba lazım oluyor aslında gerekli bizim için ama bu durum canımdan bezdirdi .bi dönem arabasız kaldık çok sıkıntı çektik acil bi iş oldu araba bulamadık vs ..ama böylede olmuyor bi yerden patlak verirse etekteki tüm taşlar dökülür karşılıklı ve artık birbirimizin yüzüne bakıp evine giremeyğz çünkü doldum

bu kadar olur pes...biran benmi acaba farkında olmadan yazdım diye düşünmeden edemedim..aynı benim 2 senedir yaşadıklarım gibi ama arkadaşım çözümü yok inanki eğer satmazsan kurtulamazsın.çünkü olay eşinde bitmiyor karşı tarafın anlayışlı ve görgülü olması lazım.Benim eşimde kardeşlerini sınava,kardeşlerinin arkadaşlarının düğün ve kına gecelerine,alışveriş merkezlerine,annesini hastaneye,ziyaretlere,gezmeye,ev bakmaya aklına gelebilecek her yere götürüyor.Kv ler her istediklerini yaptırmaya alışık olduklarından hiç çekinmeden,yüzleri kızarmadan her yere çocuklarını koşturmayı pek severler.Hatta benim kv in başka bir örneği yok.Bu saydığım yerlerin hiçbirine kp in arabası olması rağmen gitmez özellikle benim eşimle gider ön koltuğuda yayılır kimseye vermez.Benim bulduğum çözüm gittikleri hiçbir yere gitmiyorum iyice sinirlerim bozulmasın diye.Şimdi satmaya karar verdik ilanda verdik her yere biraz caydırıcı oldu galiba 1 aydır istemiyorlar.Kavga ve gürültü ile halledilecek bir olay değil bu.Sadece eşinizle aranız açılır o kadar.Tecrübe ile sabittir çünkü ilk aydığımız aylarda araba resmen bizden çok kaynımda kalırdı en sonunda kaza yaptı,kavga kıyamet koptu ama bu şekilde çözülmedi.Kaynım istemedi kv de daha çok istemeye başladı.Kısacası kendi malınla rezil oluyorsun araban var başkalarının gezmelerinden sana sıra gelmiyorsa satacaksın.

Biz istedikçe arabada satılmıyor aksilik ALLAH bana sabır versin şu arabadan kurtulana kadar .. aptal kafam keşke bu şehrin diğer ucunda oturup dünya kadar kira verseydim en azından azıcık aşım kaygısız başım olurdu uzak olurdum şunlardan

eşin hayır demeyi öğrensin canım ya araba satmakta nedir yani

eşin hayır demeyi öğrensin canım ya araba satmakta nedir yani

Diyemez bi ara arkadaşlarıda çok sık istiyordu artık suyunu çıkarttılar onlara bile son aylarda hayır demeyi ögrendi .. kimseye yok diyemiyor . yok deme özürlü kendisi .. Kendi ailesine benim tarafımada yok diyemez bu yüzdende kimse çekinmez istemeye

gerçekten sinir bozucu bir durum kendi arabanıza kendişniz binemez olmuşsunuzhani arada sırada bir işleri olur götürür getirir tamam da bu kadar keyfi ve gereksiz durumlarda da insan çağrılmaz ki.ya eşin yok demeyi öğrenecek en azından bahaneler bulup her çağırdıklarında gitmeyecek yada arabayı satacaksınız ama başkası için de satmayın derim kocan yavaş yavaş kendini geri çeksin direkt yok demesine gerek yok hastayım araba bozuk tamirde benim işim var falanca yere gidecem vs gibi bahaneler bulup bu duruma bir sınır koysun zamanla onlarda belki beklentilerini azaltırlar

az önce kardeşinden mesaj geldi .. abi şuraya gidilecek geç olmadan gel diye ... lanet olsun lanet. zor duruyorum kendimi yeter artık kendi işinizi kendiniz görün biraz da diye cevap yazmamak için bıktım artık sinirlerim mahvoldu

Madem bu isteklerini bile mesajla söyleyecek kadar lakaytlar.
Sizde bizim bi işimiz var taksiyle gidin diye mesaj gönderseydiniz keşke..

eşim şuan uyuyor . ne yazyım söyleyin gelemez uyuyorun sonuna ne ekleyeyim
Bi yere gitcez diye uydurun bence. Sözümüz var birine diyin. Eşiniz uyanınca da gidin bi güzel dolaşın:)
Bu seferlik taksiyle gidin diyin.
Ben bile sinir oldum burda mesajla haber veriyolar bide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…