• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım teselliye ihtiyacım var.. :'(

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Benim de derdim var arkadaşlar.. Okuyanlar belki bu da dert mi diyecektir ama ben şu an gözümün yaşından ekranı zor görüyorum.. Benim derdim de işsizlik. işletme mezunuyum ben.Belki bi faydası olur diye açıköğretimden de önlisans bankacılık bitirdim.Şu an da lisans eğitimime devam ediyorum son sınıftayım. kpss puanım o kadar çalışmama rağmen ne yazık ki düşük geldi.82 aldım.Doğru düzgün kadro açmadıkları için açıktayım. Açıktan atamalara başvuruyorum ama resmen elimi attığım dal kuruyor kısmetsiz miyim neyim.. En son zabıt katibi olmak için bir devlet kurumunda sınava girdim.İsim vermek yasak mı bilmediğim için vermiyorum.Uygulamalı sınavda 5000 kişi içerisinde 65. oldum. Sonra yaptıkları mülakatım da çok iyi geçti.Ama sonuçlar açıklanınca dünyam başıma yıkıldı.. 2300. olanlar, istenen barajı zar zor geçenler asilden kazanmış ve ben yedeğim.Çok üzüldüm ama ne olursa olsun hala çok umutluydum yedekten girebileceğim konusunda.Bugün artık dayanamayıp kuruma gittim ve şansım nedir diye açık açık sordum. O söylenenler hiç aklımdan çıkmıyor. Şuan için mümkün gözükmüyor ama ilerisini de ben değil Allah bilir dedi. Bunları duyana kadar neden olmasın, imkansız yoktur diye düşünüyordum ama artık o son umut kırıntısı da yok oldu.Ne yapacağımı bilemez durumdayım boşluk içindeyim.. buraya yazma amacım da, annem rahatsız ve ben üzülünce o benden çok üzülüyor ona anlatamıyorum.. İçime atmaktan da kanser olucam artık.Zaten göğsüm falan kist dolu.. Bir de; belki o hakkımızı yiyerek bu işe girenlerden bu yazıyı görüp de azıcık vicdan azabı duyan olur diye yazdım.. Onları Allaha havale ediyorum ama hiçbir şey de benim canımın acısını geçiremiyor.. Her neyse daha fazla uzatmayayım.. Okuyan, okumayan, bana bi akıl veren, yol gösteren herkese teşekkür ediyorum.. :14:

Son düzenleme:
canım işsizlik hakkın olanı alamamak zordur bilirim Allah yardımcın olsun geçici bir iş bulsan belki aklın dağılır ne biliyem..

canım işsizlik hakkın olanı alamamak zordur bilirim Allah yardımcın olsun geçici bir iş bulsan belki aklın dağılır ne biliyem..

Evet zaten beni asıl üzen işsizlikten çok hakkımın yenmesi.Kendime güvenim kalmadı, moralim kalmadı, huzurum kalmadı.. Geçici bir iş konusuna da ailem sıcak bakmıyor ne yazıkki.. :(

Ben de aynı durumdayım ne yazık ki..İş bulmak için birilerine minnet etmektende çok sıkıldım..Zaman geçtikçede kendime güvenim azalıyor sanki iş bulsamda yapamayacakmışım gibi geliyor..Çok acil işe de ihtiyacım var aslında nişanlıyım düğün masrafları malum..Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallahh

bence cok buyuk bir dert, benimde basimda issizlik var ve bir bucuk aydir is ariyorum ama yok yok yok. evdeyim yemin ederim bunalima girdim, cok mutsuzum umutsuzum ne yapacagimi bilemiyorum. boyle hic bisi yapmamak bana gore degil, ins rabbim bi yol gosterir bizlere..
allah sabir versin canim.

Ben de aynı durumdayım ne yazık ki..İş bulmak için birilerine minnet etmektende çok sıkıldım..Zaman geçtikçede kendime güvenim azalıyor sanki iş bulsamda yapamayacakmışım gibi geliyor..Çok acil işe de ihtiyacım var aslında nişanlıyım düğün masrafları malum..Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallahh

Amin canım.. Hiçbir şey için bu kadar çok dua etmemişimdir herhalde.Belki de o yüzdendir ama bugüne kadar hala çok umutluydum. emek veren herkese yardım etsin Allah.Gerçekten çok zormuş, haksızlıktan torpilden bahsettiklerinde abartıyorlar sanırdım gözlerimle görene kadar. Sen de istediğin gib bir iş bulursun inşallah..

bence cok buyuk bir dert, benimde basimda issizlik var ve bir bucuk aydir is ariyorum ama yok yok yok. evdeyim yemin ederim bunalima girdim, cok mutsuzum umutsuzum ne yapacagimi bilemiyorum. boyle hic bisi yapmamak bana gore degil, ins rabbim bi yol gosterir bizlere..
allah sabir versin canim.

Amin canım.. Benim nerdeyse bir sene olacak kpss ye girdim, hala iş arıyorum başvurmadığım yer kalmadı. İşsizlik ayrı bir konu ama buranın olmaması daha çok üzdü.Çünkü gerçekten hak ettiğime inanıyordum.. Ben hakkımı yesinler diye vermedim o kadar emeği :'((

Benim de derdim var arkadaşlar.. Okuyanlar belki bu da dert mi diyecektir ama ben şu an gözümün yaşından ekranı zor görüyorum.. Benim derdim de işsizlik. önlisans işletme mezunuyum ben.Belki bi faydası olur diye açıköğretimden de bankacılık bitirdim.Şu an da lisans eğitimime devam ediyorum son sınıftayım.kpss puanım o kadar çalışmama rağmen ne yazıkki düşük geldi.82 aldım.Doğru düzgün kadro açmadıkları için açıktayım.Açıktan atamalara başvuruyorum ama resmen elimi attığım dal kuruyor kısmetsiz miyim neyim.. En son zabıt katibi olmak için bir devlet kurumunda sınava girdim.İsim vermek yasak mı bilmediğim için vermiyorum.Uygulamalı sınavda 5000 kişi içerisinde 65. oldum. Sonra yaptıkları mülakatım da çok iyi geçti.Ama sonuçlar açıklanınca dünyam başıma yıkıldı.. 2300. olanlar, istenen barajı zar zor geçenler asilden kazanmış ve ben yedeğim.Çok üzüldüm ama ne olursa olsun hala çok umutluydum yedekten girebileceğim konusunda.Bugün artık dayanamayıp kuruma gittim ve şansım nedir diye açık açık sordum. O söylenenler hiç aklımdan çıkmıyor. Şuan için mümkün gözükmüyor ama ilerisini de ben değil Allah bilir dedi. Bunları duyana kadar neden olmasın, imkansız yoktur diye düşünüyordum ama artık o son umut kırıntısı da yok oldu.Ne yapacağımı bilemez durumdayım boşluk içindeyim.. buraya yazma amacım da, annem rahatsız ve ben üzülünce o benden çok üzülüyor ona anlatamıyorum.. İçime atmaktan da kanser olucam artık.Zaten göğsüm falan kist dolu.. Bir de; belki o hakkımızı yiyerek bu işe girenlerden bu yazıyı görüp de azıcık vicdan azabı duyan olur diye yazdım.. Onları Allaha havale ediyorum ama hiçbir şey de benim canımın acısını geçiremiyor.. Her neyse daha fazla uzatmayayım.. Okuyan, okumayan, bana bi akıl veren, yol gösteren herkese teşekkür ediyorum.. :14:

ahhhh canımmm aynııı dertten müzdaribiz benimde tek sorunum işsizlik çok kötü bişi seni çok iyi anlıyorum bende 80 aldım kpss den kadro yok atmada olmuyo tanıdık kimsemizde yok onun dışında özel de bile baksan yine torpil hala iş arayışı içindeyim aynı bende girdim zabıt katipligi sınavına ve acı bişi anlatıyım sana kzıın birisi önümde dediki bana referansınz kim şaşırdım ilk önce gülümsedim kimse yok dedim hımm dedi önünü döndü sizin kim dedim bi süre sonra yüksek biyerde birisinin adını verdi şok oldum ve bu insan bi kurumda zaten memurmuş.yıkıldım o an tabi bi çogu öle referans muhabbeti yapıo amaaa..saana tavsiyem umudunu kaybetmemeye çalış kaybedersen hiç bişi yapamazsın ben bu durumu kendi içimde çözmeye çalışıyorum hala başaramadım belki tam ama artık eskisi kadar takmıyorum

ahhhh canımmm aynııı dertten müzdaribiz benimde tek sorunum işsizlik çok kötü bişi seni çok iyi anlıyorum bende 80 aldım kpss den kadro yok atmada olmuyo tanıdık kimsemizde yok onun dışında özel de bile baksan yine torpil hala iş arayışı içindeyim aynı bende girdim zabıt katipligi sınavına ve acı bişi anlatıyım sana kzıın birisi önümde dediki bana referansınz kim şaşırdım ilk önce gülümsedim kimse yok dedim hımm dedi önünü döndü sizin kim dedim bi süre sonra yüksek biyerde birisinin adını verdi şok oldum ve bu insan bi kurumda zaten memurmuş.yıkıldım o an tabi bi çogu öle referans muhabbeti yapıo amaaa..saana tavsiyem umudunu kaybetmemeye çalış kaybedersen hiç bişi yapamazsın ben bu durumu kendi içimde çözmeye çalışıyorum hala başaramadım belki tam ama artık eskisi kadar takmıyorum

Ben de şahit oldum mülakata girerken ben formalite icabı giriyorum mülakata, kesin benim işim deyip moralimizi çökertenlere falan. Acilen kafamı toplamam ve artık bi karar vermem lazım.Bu sene yeniden girmeliyim kpss ye.Ama ruhum o kadar yorgun ki bu bahsettiğim kurumun sınavı ve yenilgim yüzünden.. :50: 21 yaşındayım ama kendimi yaşlı gibi hissediyorum.

fndkfndk
Amin canım.. Hiçbir şey için bu kadar çok dua etmemişimdir herhalde.Belki de o yüzdendir ama bugüne kadar hala çok umutluydum. emek veren herkese yardım etsin Allah.Gerçekten çok zormuş, haksızlıktan torpilden bahsettiklerinde abartıyorlar sanırdım gözlerimle görene kadar. Sen de istediğin gib bir iş bulursun inşallah..
amin canım ben de yaklaşık 1 yıldır iş arıyorum bunun dışında şu bir yılda büyük bi gazetede çalıştım 3 ay stajer olarak o da ücretsiz yani :5: inan gece 12de çıktığımı biliyorum en çok o emeklerime acıyorum zaten..İletişim fakültesi mezunuyum bende banka sınavlarını bile kazandım ama mülakatlarda elendim o kadar işletme-bankacılık mezununun arasında şansım yok maalesef..Torpil gerçekten her kapıyı açıyor...Bi de deneyim istiyorlar imkan vermiyolar ki deneyimimiz olsun en dolu olduğum konuda bu zaten

Ben de şahit oldum mülakata girerken ben formalite icabı giriyorum mülakata, kesin benim işim deyip moralimizi çökertenlere falan. Acilen kafamı toplamam ve artık bi karar vermem lazım.Bu sene yeniden girmeliyim kpss ye.Ama ruhum o kadar yorgun ki bu bahsettiğim kurumun sınavı ve yenilgim yüzünden.. :50: 21 yaşındayım ama kendimi yaşlı gibi hissediyorum.

bak canım ben 25 yaşındayım 2 senedir iş arıyorum kpss de olmadı bu sene 2012 ye hazırlanmaya karar verdim çok zor oldu kendi kendimi ikna etmem sana tavsiyem aldıgın puan önlisans için 85 i geçmek gerekiyo belli bi birirkimin var zaten otur sakin sakin çalışmaya başla tarihten başladım ben yavaş yavaş çalışıyorum.sende öyle yap canım

amin canım ben de yaklaşık 1 yıldır iş arıyorum bunun dışında şu bir yılda büyük bi gazetede çalıştım 3 ay stajer olarak o da ücretsiz yani :5: inan gece 12de çıktığımı biliyorum en çok o emeklerime acıyorum zaten..İletişim fakültesi mezunuyum bende banka sınavlarını bile kazandım ama mülakatlarda elendim o kadar işletme-bankacılık mezununun arasında şansım yok maalesef..Torpil gerçekten her kapıyı açıyor...Bi de deneyim istiyorlar imkan vermiyolar ki deneyimimiz olsun en dolu olduğum konuda bu zaten

Benim ailem özel sektörde çalışmama da izin vermiyor.Yani tek şansım devlete atanmak.O da artık imkansız bile değil.Her konuda her zaman çok iyimserim ama resmen umudumu, azmimi, sevincimi aldılar benim şu 3 ayda. Değdi mi acaba bu kadar emek veren insanın hakkını yediklerine çok merak ediyorum..

bak canım ben 25 yaşındayım 2 senedir iş arıyorum kpss de olmadı bu sene 2012 ye hazırlanmaya karar verdim çok zor oldu kendi kendimi ikna etmem sana tavsiyem aldıgın puan önlisans için 85 i geçmek gerekiyo belli bi birirkimin var zaten otur sakin sakin çalışmaya başla tarihten başladım ben yavaş yavaş çalışıyorum.sende öyle yap canım

Teşekkür ederim canım.Öyle yapıcam artık.Ama lisans son sınıftayım ben.Ona da bi karar vermem lazım bu yıl önlisanstan mı girmeliyim, lisanstan girip yine memurluk için mi uğraşmalıyım.Çünkü lisanstan girsem de uzmanlık, denetmenlik gibi hayaller bile kurmuyorum. Dediğim gibi öyle kafam karışık, öyle zihnim yorgun ki.. Allah sabrını verir inşallah.. :((

Teşekkür ederim canım.Öyle yapıcam artık.Ama lisans son sınıftayım ben.Ona da bi karar vermem lazım bu yıl önlisanstan mı girmeliyim, lisanstan girip yine memurluk için mi uğraşmalıyım.Çünkü lisanstan girsem de uzmanlık, denetmenlik gibi hayaller bile kurmuyorum. Dediğim gibi öyle kafam karışık, öyle zihnim yorgun ki.. Allah sabrını verir inşallah.. :((

amin canm inşşş .bence önlisanstan gir daha sonra lisans ı degerlendirirsin bence önlisans kolay hem 85 aldıgın zaman kesin atanıyosun alanın olmasa bile 3001 den zihnini olumsuz düşüncelerinden uzaklaşıtr bi an önce ve kendini 2012 için hazırla kitap okumayı severmisin ?

amin canm inşşş .bence önlisanstan gir daha sonra lisans ı degerlendirirsin bence önlisans kolay hem 85 aldıgın zaman kesin atanıyosun alanın olmasa bile 3001 den zihnini olumsuz düşüncelerinden uzaklaşıtr bi an önce ve kendini 2012 için hazırla kitap okumayı severmisin ?

Evet çok severim..

canım bende senin durumundayım 1 yıldır iş arıyorum annem rahatsız oldugu için onu da konuşup üzmek istemiyorum ama bulamamak benim ya da senin suçun değil.
elimden geleni yapıyorum sonucta elbet birgun iyi bir iş çıkacaktır karşımıza ben sarediyorum lütfen sende sabret eminim birgün buraya çok güzel bir işim var
diye de yazacaksın :34:

canım bende senin durumundayım 1 yıldır iş arıyorum annem rahatsız oldugu için onu da konuşup üzmek istemiyorum ama bulamamak benim ya da senin suçun değil.
elimden geleni yapıyorum sonucta elbet birgun iyi bir iş çıkacaktır karşımıza ben sarediyorum lütfen sende sabret eminim birgün buraya çok güzel bir işim var
diye de yazacaksın :34:

Ya çok teşekkür ederim canım bu bana birden moral oldu.Tabi diğer arkadaşların yazdıkları da benim için çok önemliydi herkese teşekkür ediyorum.. Evet gerçekten aynı durumdaymışız seninle.Ben de istedim ki bu kadar hastalığın sıkıntının arasında anneme iyi bir haber vereyim, onu mutlu edeyim.Elimden gelenden de iyisini yaptım ben, o konuda içim çok rahat.Ama dediğin gibi bizim suçumuz değil bu durumda olmak. İnşallah dediğin gibi olur da buraya bir kez de mutluluğumu paylaşmak için konu açarım.. Tabi senin için de geçerli bu.. :34:

Back
X