- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Benim de derdim var arkadaşlar.. Okuyanlar belki bu da dert mi diyecektir ama ben şu an gözümün yaşından ekranı zor görüyorum.. Benim derdim de işsizlik. işletme mezunuyum ben.Belki bi faydası olur diye açıköğretimden de önlisans bankacılık bitirdim.Şu an da lisans eğitimime devam ediyorum son sınıftayım. kpss puanım o kadar çalışmama rağmen ne yazık ki düşük geldi.82 aldım.Doğru düzgün kadro açmadıkları için açıktayım. Açıktan atamalara başvuruyorum ama resmen elimi attığım dal kuruyor kısmetsiz miyim neyim.. En son zabıt katibi olmak için bir devlet kurumunda sınava girdim.İsim vermek yasak mı bilmediğim için vermiyorum.Uygulamalı sınavda 5000 kişi içerisinde 65. oldum. Sonra yaptıkları mülakatım da çok iyi geçti.Ama sonuçlar açıklanınca dünyam başıma yıkıldı.. 2300. olanlar, istenen barajı zar zor geçenler asilden kazanmış ve ben yedeğim.Çok üzüldüm ama ne olursa olsun hala çok umutluydum yedekten girebileceğim konusunda.Bugün artık dayanamayıp kuruma gittim ve şansım nedir diye açık açık sordum. O söylenenler hiç aklımdan çıkmıyor. Şuan için mümkün gözükmüyor ama ilerisini de ben değil Allah bilir dedi. Bunları duyana kadar neden olmasın, imkansız yoktur diye düşünüyordum ama artık o son umut kırıntısı da yok oldu.Ne yapacağımı bilemez durumdayım boşluk içindeyim.. buraya yazma amacım da, annem rahatsız ve ben üzülünce o benden çok üzülüyor ona anlatamıyorum.. İçime atmaktan da kanser olucam artık.Zaten göğsüm falan kist dolu.. Bir de; belki o hakkımızı yiyerek bu işe girenlerden bu yazıyı görüp de azıcık vicdan azabı duyan olur diye yazdım.. Onları Allaha havale ediyorum ama hiçbir şey de benim canımın acısını geçiremiyor.. Her neyse daha fazla uzatmayayım.. Okuyan, okumayan, bana bi akıl veren, yol gösteren herkese teşekkür ediyorum.. 

Son düzenleme: