Gebeliğe Hazırlık Sanırım tuttu😀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Snsehn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2021
120
58
13
40
Arkadaşlar önceki konumu belki okuyan olmusdur.haziranda Bir hafta incir kürü yaptım. Sonrasında 14gun kadar süren lekelenmelerim oldu. Bugün bı şüphe üzerine test yapdim çift çizgi çıktı. Fotoyu ekliyorum.

IMG_20210706_112211.webp

Arkadaşlar önceki konumu belki okuyan olmusdur.haziranda Bir hafta incir kürü yaptım. Sonrasında 14gun kadar süren lekelenmelerim oldu. Bugün bı şüphe üzerine test yapdim çift çizgi çıktı. Fotoyu ekliyorum.
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza 🙏😌bende konu acmistimda hayıt tohumuyla ilgili ama yazan olmadı şey sormak istiyorum bende 9 gündür hem soğan suyu hem incir kürü havuçla birlikte yapıp sabah akşam aç karnına içiyorum polikistik var sizce olur mu siz ne kadar kullandınız nasıl kullanım yaptınız biraz bahşeder misiniz yada bu kürlerle hamile kalan duydunuzmu çevrenizde birde sizin her hangi bi sorun var miydi çocuk olmamakla ilgili 🙏🙏

Yaaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza 🙏😌bende konu acmistimda hayıt tohumuyla ilgili ama yazan olmadı şey sormak istiyorum bende 9 gündür hem soğan suyu hem incir kürü havuçla birlikte yapıp sabah akşam aç karnına içiyorum polikistik var sizce olur mu siz ne kadar kullandınız nasıl kullanım yaptınız biraz bahşeder misiniz yada bu kürlerle hamile kalan duydunuzmu çevrenizde birde sizin her hangi bi sorun var miydi çocuk olmamakla ilgili 🙏🙏
Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bendede pko var ilaçsız adet goremiyorum. İncir kürü denemek istedim.cok okumuştum hamile kalan. O mu vesile oldu hiç bilemiyorum gerçekten. Ben sadece 8gun felan yaptım kürü. Sabah akşam havuç suyuyla birlikte incir suyu içtim. Sonrasında lekelenmem başlayınca korkup bıraktım. Pembeydi lekeler. İki hafta sürdü. 22haziran bitti leke. Sonrasında 3-4kez anca olmuştur ilişki. Biraz yumurtaligim ağrıyordu bikacgundur. İçimde şüpheler vardı tabi. İncir kürü icince umutlanmistim çünkü. Test yapayım dedim ve çıktı😀 inşallah sizinde çıkar. Hayıt tohumu hakkında bir bilgim yok canım. Hiç denemedim

Maşallah baya net çıkmış😍 hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bendede pko var ilaçsız adet goremiyorum. İncir kürü denemek istedim.cok okumuştum hamile kalan. O mu vesile oldu hiç bilemiyorum gerçekten. Ben sadece 8gun felan yaptım kürü. Sabah akşam havuç suyuyla birlikte incir suyu içtim. Sonrasında lekelenmem başlayınca korkup bıraktım. Pembeydi lekeler. İki hafta sürdü. 22haziran bitti leke. Sonrasında 3-4kez anca olmuştur ilişki. Biraz yumurtaligim ağrıyordu bikacgundur. İçimde şüpheler vardı tabi. İncir kürü icince umutlanmistim çünkü. Test yapayım dedim ve çıktı😀 inşallah sizinde çıkar. Hayıt tohumu hakkında bir bilgim yok canım. Hiç denemedim
Yaa çok güzel bi haber hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız insallah çok sağolun insallah bende güzel haberi alıp konu açarım buraya rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏🙏🙈🙈benim adetim 26 haziranda bitti eger incir ve havuç kürünün faydası oluyorsa yumurtlama haftam olacak yanı bi 15 gün sonra falan ancak test yaparım var mi biseyler diye bakalım hayırlısıyla olur insallah güzel haberi alırım bende🙏🙏🙏🙏🙈🙈

Birde adetinize kaç gün kala öğrendiniz acaba ne kadar kala test yaptınız 🙈

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza 🥰 9 aylık evliyim 29 günde bi adet oluyorum acaba bende kullansam yararı olur mu 🙏🏻 Hamile kalmaya faydası var mı

Birde adetinize kaç gün kala öğrendiniz acaba ne kadar kala test yaptınız 🙈

Adet ilaçsız olamıyorum ki canım. Karambole içtim ben incir kürünü.
Testi de suphelendigim için yapdim. Şuan hiçbir fikrim yok kaç haftalık olduğundan. Büyük ihtimal bir aylıktır .sabah kan vercem 🤭

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza 🥰 9 aylık evliyim 29 günde bi adet oluyorum acaba bende kullansam yararı olur mu 🙏🏻 Hamile kalmaya faydası var mı
Siz neguzel adet olabiliyormussunuz. Ben olamadigim için kür ile denemek istedim. Çok sağolun inşallah sizinde olur en kısa zamanda . Adet oluyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Yumurta takibi yapın bence. .ben içmeden önce çoğu sitede okudum hamile kalanı incir ile. Bana o vesile olmuştur bence. 🤔🤔

Siz neguzel adet olabiliyormussunuz. Ben olamadigim için kür ile denemek istedim. Çok sağolun inşallah sizinde olur en kısa zamanda . Adet oluyorsanız yumurtluyorsunuz demektir. Yumurta takibi yapın bence. .ben içmeden önce çoğu sitede okudum hamile kalanı incir ile. Bana o vesile olmuştur bence. 🤔🤔
Benim ilk denemem bu ay oldu adetime 5 gün var test yaptım erken test ama negatif çıktı :( nerdeyse yumurtlama haftamda gün aşırı yaptık denemeleri. Cumartesi gecesi hastanelik oldum . Sağ kasık ağrısından idrar kan verdim . İdrarda hafif kum çıkmış.Daha öncesinde martta şüphe edip test verdiğim de beta 0 çıkmıştı . Adete 8 kala 1,20 çıkınca dr sanki hala şüphe var gibi devam et adet günü gelmezse tekrar gelirsin dedi ondan umutlandım ama bugün test yapınca üzüldüm . Yükselirse hamilelik oluştu demekmiş bekleyip görcez ama bugünden sonra umudum kalmadı.

Eklentiler

• 38B8F793-C11F-4778-8606-B26C1C6C9B34.webp
    38B8F793-C11F-4778-8606-B26C1C6C9B34.webp
    22 KB · Görüntüleme: 33
  • 788BFCE0-6F65-4A81-BEBE-E6AC9BFF9827.webp
    788BFCE0-6F65-4A81-BEBE-E6AC9BFF9827.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 36
Benim ilk denemem bu ay oldu adetime 5 gün var test yaptım erken test ama negatif çıktı :KK43: nerdeyse yumurtlama haftamda gün aşırı yaptık denemeleri. Cumartesi gecesi hastanelik oldum . Sağ kasık ağrısından idrar kan verdim . İdrarda hafif kum çıkmış.Daha öncesinde martta şüphe edip test verdiğim de beta 0 çıkmıştı . Adete 8 kala 1,20 çıkınca dr sanki hala şüphe var gibi devam et adet günü gelmezse tekrar gelirsin dedi ondan umutlandım ama bugün test yapınca üzüldüm . Yükselirse hamilelik oluştu demekmiş bekleyip görcez ama bugünden sonra umudum kalmadı.
Anladım hayırlısı olsun üzülmeyin. İncir kürünü araştırın. Aklınıza yatarsa denersiniz tabi. Ben zararını görmedim açıkçası 🤲

Anladım hayırlısı olsun üzülmeyin. İncir kürünü araştırın. Aklınıza yatarsa denersiniz tabi. Ben zararını görmedim açıkçası 🤲
İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun darısı başımıza ♥️

Adet ilaçsız olamıyorum ki canım. Karambole içtim ben incir kürünü.
Testi de suphelendigim için yapdim. Şuan hiçbir fikrim yok kaç haftalık olduğundan. Büyük ihtimal bir aylıktır .sabah kan vercem 🤭
Hiii anladım adetleriniz düzensiz ne zaman olacağınızı kestiremiyorsunuz kusura bakmayın çok soru sordum üst üste 🙏🙈tekrardan hayırlı olsun dua edin benim için olur mu bende çok istiyorum 9 aydir evliyim iki aydir istiyoruz ama hemen oluverir diye düşünmüştüm çokta kolay bisey değilmiş meğerse bakalım insallah bu ay alırım güzel haberi🙏 🤷🏻‍♀️

Back
X