- 10 Ocak 2017
- 27
- 0
- 1
- Konu Sahibi pelinn2451
-
canım istemiyor hiç evden cıkmak istemiyorumKiz cik dolas. Bi nisantasi yap ordan osmanbey'e gec. Niye evde oturuyosun?
bilsem vallahi semt e göre bide belirtmek istedım herkes cıvıl cıvıl bende hicbisey ykKonuya Şişli de evim olacak vs vs diye girmek vardı
Bunlar insanın içinden gelen şeyler . Sende neden gelmiyor bu istekler ?
bilsem vallahi semt e göre bide belirtmek istedım herkes cıvıl cıvıl bende hicbisey yk
En son sanırım 2 ay önce kuzenle alısverıs gittik avm oda kapalı ortam yıneHer şeyin sebebi vardır şu hayatta . Ne zamandan beri canın istemiyor ?
En son ne zaman bir şeyler yaptın ?
yanlız sıkılıyorm gezemıyorm evet arkadas a ıhtıyacm var sanırımÇalışmadığin için de sanirim toplu ortamlara dahil olamiyorsun bende yanimda birileri olmadan çok gezemem parklara gibi toplu alanlarda dolaşabilirsin hem spor da yapmiş olursun
En son sanırım 2 ay önce kuzenle alısverıs gittik avm oda kapalı ortam yıne
Alakasız olacak ama profil fotoğrafındaki sizseniz rujunuzun markası ve numarası nedir?24 yasındayım coook yogun ailevı problemler nedeni ile 4 senedir şişli de yanlız yasıyorum. arkadas edinemiyorum gezemiyorum dolasamıyorum bidaha gelmicek bu yasları gerektıgı gibi yasayamıyorm elımde degl genelde evdeyım tek eglencem temızlık yapmak gezmek tozmak ıstıyorum baska sehırler görmek yenı seyler yasamak ama yok erkeklerle zaten alakam yok sevemıyorm yakınlasamıyorm hicbiriyle en son 7 sene once sevgılım oldu tavsiyelerinize ihtiyacım var(
ayy cok tesekkur ederım yarın yapacagım :)))Bence yarın ilk iş tut birinin kolundan lunaparka git .
Ardından bilindik bir mağzada hamburger ye oradan çık az biraz çiğ köfte ye ( Benim ritüelim )
Eve gel mezdeke şov yap . Biraz kendine gel . gülmekten çatlayacağın bir komedi filmi izle az silkelen
tabi söylim golden rose 239 sürdukten sonra fazlasını alınAlakasız olacak ama profil fotoğrafındaki sizseniz rujunuzun markası ve numarası nedir?
erkeklerle nasıl alakan yok merak ettimtabi söylim golden rose 239 sürdukten sonra fazlasını alın
hoslanmıyorm nebılm herbırı tek bır amac ıcın yaklasıyor fırsatcılar gb gelıyor banaerkeklerle nasıl alakan yok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?