Sanırım yaşamayı beceremiyorum yardım lütfen :(

pelinn2451

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
27
0
1
24 yasındayım coook yogun ailevı problemler nedeni ile 4 senedir şişli de yanlız yasıyorum. arkadas edinemiyorum gezemiyorum dolasamıyorum bidaha gelmicek bu yasları gerektıgı gibi yasayamıyorm elımde degl genelde evdeyım tek eglencem temızlık yapmak gezmek tozmak ıstıyorum baska sehırler görmek yenı seyler yasamak ama yok erkeklerle zaten alakam yok sevemıyorm yakınlasamıyorm hicbiriyle en son 7 sene once sevgılım oldu tavsiyelerinize ihtiyacım var (

Konuya Şişli de evim olacak vs vs diye girmek vardı

Bunlar insanın içinden gelen şeyler . Sende neden gelmiyor bu istekler ?

Çalışmadığin için de sanirim toplu ortamlara dahil olamiyorsun bende yanimda birileri olmadan çok gezemem parklara gibi toplu alanlarda dolaşabilirsin hem spor da yapmiş olursun

En son sanırım 2 ay önce kuzenle alısverıs gittik avm oda kapalı ortam yıne

Bence yarın ilk iş tut birinin kolundan lunaparka git .
Ardından bilindik bir mağzada hamburger ye oradan çık az biraz çiğ köfte ye ( Benim ritüelim )
Eve gel mezdeke şov yap . Biraz kendine gel . gülmekten çatlayacağın bir komedi filmi izle az silkelen

Alakasız olacak ama profil fotoğrafındaki sizseniz rujunuzun markası ve numarası nedir?

ayy cok tesekkur ederım yarın yapacagım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…