Sanırım yaşamayı beceremiyorum yardım lütfen :(

Şişli halk eğitim merkezinin çok keyif alacağın kursları var, ikinci dönem kayıtları başlamıştır. İlgini çekecek bi alan bulursan biraz göz gezdir derim netten Hem yeni insanlar tanımış hem de hobi edinmiş olursun, vakit geçer.

baktım gecen gün kapanmıs kayıtlar gec kaldım

erkeklere ilgi duymayıp bayanlara mı ilgi duyuyorsun?

aa hayır tabiki erkeklere ilgi duyuyorm ama zamane erkeklerı malum bilemyrm belki daha sonra bı iliskim olabılır uygun biri cıkarsa tabi
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ee kızlar napıosnuz dısarı cıkınca nerelere gidiyorsunuz mesela yanlız gezerken özellikle neler yapılır

merhaba :)

ne kadar güzel bir yüz ne kadar hoş bir genç kız.

bu yaşta bağımsız ne güzel. temizlik de pek hamarat iyi güzel fakat bu temizliği bi rutine bağlayalım fazlasını yapmayalım. haftada bir süpürme 2 haftada bir silme size yeter de artar bence

ikincisi okuldan hiç arkadaşınız yok mu ya da eski çalıştığınız yerden? bağınız yoksa bile az muhabbet ederek net üzerinden yakınlaşabilir bi sinema kahveye çağırabilirsiniz.

onun dışında ben de dışarıda yalnız dolaşamayan bu konuda çok sıkıntılı bi tipim. tek başıma bir cafeye ya da filme gidemem mesela. ama yaş büyüdükçe insan mecbur kalabiliyor bazen.

spor yapıyor musunuz? bu dışarı işini önce müzikle yürüyüş yapmaya başlayarak ilk adımı atalım. sonra bi gün dönüşte bi cafede yemek yersiniz belki.

dans kursu da feci öneririm. hem yeni insanlarla kaynaşırsınız tavsiyem salsa.

boş vakit varsa dil kursu da öneririm yeni insanlarla tanışır ve kendinizi de geliştirirsiniz.

Devlet ve sehir tiyatrolarini takip etmeni tavsiye ederim univ ilk geldigim yillarda istanbulda hic arkadasim yoktu tek basima vakit gecirmek zorundaydim tiyatrolara dadanmistim ayni oyunlari tekrar tekrar izliyordum acayip keyifliydi hatta surekli gide gele tiyatrocularla tanisma sansi felan buldum hala bazilariyla gorusurum ara sira tavsiye ederim hem ufkun genisler hem guzel vakit gecirirsin hem de sosyallesmis olursun

spor yapıyorum evet ama evde genelde çok tesekkur ederim hepsnını denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…