- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi pelinn2451
-
hımm anladım :)hoslanmıyorm nebılm herbırı tek bır amac ıcın yaklasıyor fırsatcılar gb gelıyor bana
Çok da güzelsiniz, umarım atlatırsınız.tabi söylim golden rose 239 sürdukten sonra fazlasını alın
cok tesekkur ederim siz de öylesiniz sanıyorumÇok da güzelsiniz, umarım atlatırsınız.
Gelecegımı düsündüm zamanın da para bırıktırdım bikac aydr calısmıyorm zaten cok ta fazla olmadıSislide oturuyosun calismiyosun ailenle konusmuyosun kirani faturalarini nasil oduyosun
baktım gecen gün kapanmıs kayıtlar gec kaldımŞişli halk eğitim merkezinin çok keyif alacağın kursları var, ikinci dönem kayıtları başlamıştır. İlgini çekecek bi alan bulursan biraz göz gezdir derim nettenHem yeni insanlar tanımış hem de hobi edinmiş olursun, vakit geçer.
erkeklere ilgi duymayıp bayanlara mı ilgi duyuyorsun?24 yasındayım coook yogun ailevı problemler nedeni ile 4 senedir şişli de yanlız yasıyorum. arkadas edinemiyorum gezemiyorum dolasamıyorum bidaha gelmicek bu yasları gerektıgı gibi yasayamıyorm elımde degl genelde evdeyım tek eglencem temızlık yapmak gezmek tozmak ıstıyorum baska sehırler görmek yenı seyler yasamak ama yok erkeklerle zaten alakam yok sevemıyorm yakınlasamıyorm hicbiriyle en son 7 sene once sevgılım oldu tavsiyelerinize ihtiyacım var(
aa hayır tabiki erkeklere ilgi duyuyorm ama zamane erkeklerı malum bilemyrm belki daha sonra bı iliskim olabılır uygun biri cıkarsa tabierkeklere ilgi duymayıp bayanlara mı ilgi duyuyorsun?
Hayırlısı olsun hakkınızda.aa hayır tabiki erkeklere ilgi duyuyorm ama zamane erkeklerı malum bilemyrm belki daha sonra bı iliskim olabılır uygun biri cıkarsa tabi
amin cümlemizin insallahHayırlısı olsun hakkınızda.
Tovbee bunun derdi de baskaaayy cok tesekkur ederım yarın yapacagım :)))
Ben bu mesaji ruj soran arkadasa yazmistim yanlis alintiladim.Tovbee bunun derdi de baskaa
anladım, önemli değilBen bu mesaji ruj soran arkadasa yazmistim yanlis alintiladim.
spor yapıyorum evet ama evde genelde çok tesekkur ederim hepsnını denicem :)merhaba :)
ne kadar güzel bir yüz ne kadar hoş bir genç kız.
bu yaşta bağımsız ne güzel. temizlik de pek hamarat iyi güzel fakat bu temizliği bi rutine bağlayalım fazlasını yapmayalım. haftada bir süpürme 2 haftada bir silme size yeter de artar bence
ikincisi okuldan hiç arkadaşınız yok mu ya da eski çalıştığınız yerden? bağınız yoksa bile az muhabbet ederek net üzerinden yakınlaşabilir bi sinema kahveye çağırabilirsiniz.
onun dışında ben de dışarıda yalnız dolaşamayan bu konuda çok sıkıntılı bi tipim. tek başıma bir cafeye ya da filme gidemem mesela. ama yaş büyüdükçe insan mecbur kalabiliyor bazen.
spor yapıyor musunuz? bu dışarı işini önce müzikle yürüyüş yapmaya başlayarak ilk adımı atalım. sonra bi gün dönüşte bi cafede yemek yersiniz belki.
dans kursu da feci öneririm. hem yeni insanlarla kaynaşırsınız tavsiyem salsa.
boş vakit varsa dil kursu da öneririm yeni insanlarla tanışır ve kendinizi de geliştirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?