Sanırım yavaş yavaş kaybediyorum..üzgünüm

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
4 gündür hafif kanama,karnımda ve kasığımda ağrı var doktora gittim 6 hayfa 3 günlük bebeğimin kesesi var dün ebriyoya benzer bişey görüldü ama emin olamadılar kalp atışıda yok..bir iki hafta daha beklememi söyleselerde ben hissediyorum bebeğim yavaş yavaş bana veda ediyor.beni hayata bağlayan en önemli şeydi..bu benim 3.hüsran gebeliğim olacak sanırım ve ben pes ettim artık bu sondu yenisine kalbim asla dayanmaz bu sefer..

sıkma canını arkadaşım
herşey güzel olacak inşallah
bişey yazmamışsın kaç gün olmuş yazalı hadi güzel bi haber ver bize

canım neden son olsun ? hiç hamile kalamayan insanlar var, doğurduktan sonra kaybedenler var ki yürek dayanmaz allahım sabır versin onlara.

biliyorum zor kolay değil.bende ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum,büyük yıkım olmuştu benim için.ama sonra o kadar şey okudum ve tanık oldumki,aslında benim yaşadığımın onların yanında bi hiç olduğunu anladım.

sende hamile kalabiliyosun demekki,üç olmaz dört olur beş olur ama sonunda alırsın yavrunu kucağına inşallah,ümidini asla kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…