sanki annem bizi istemiyor

yanlış anlamayın ama eşiniz de bir tuhaf.haftada 4-5 gün kayınvalideye gitmek isteyen damat,gelin zor bulunur,bu devirde.
eşiniz orada nasıl rahat ediyor?işten gelip,şortunu,pijamalarını giyip uzanmak istemiyor mu?hergün gitmek istemesi ilginç.

maddi anlamda,zorlanıyorsanız,yemek,içmek konusunda ,masrafınız azalıyordur.bu da eşinizin işine geliyor olabilir.

anneniz her seferinde,özel birşeyler mi yapıyor,siz mi alıp gidiyorsunuz,yoksa günlük ne pişerse ondan mı yiyorsunuz?bu soruların cevapları da önemli.

benim de oğlum evli,gelinimle beraber 15 günde bir gelirler.sık gelirlerse,özenmem.allah ne verdiyse derim,çıkarırım. ama bunalır mıyım,evet bunalırım.(sıktan kastım ,haftada 4-5 gün gelmeleri)hafta da bir normaldir,görüşme süresi olarak.

ayrıca şunu merak ettim.eşiniz,kayınvalidenize giderken,sizi annenize bırakıyormuş.neden siz de gitmiyorsunuz?
 
4 5 kere cok fazla cilkini cikarmissiniz kari koca alinmaca gucenmece yok. Kadin evinde rahat bi uzansin surekli hizmet hadi tek sen olsan neyse kocan erkek sıkıntı verici bir durum. Yok esim istiyor filan hayir diyeceksin annem dinlensin esine hayir demeyi bil once bir.
 
Anneme dedim ki eşimden rahatsiz mi oluyorsun istemiyor musun diye. Bak yanlış anladın beni diyor.
Bende annene hak verdim
Hrgun ordaymissiniz nerseyse
Kadininda nefes almaya ihtiyaci var ama
Annedir diye oyle cat kapi gidilmezki
Bende olsam kizim oyle habire gelse soylerim yani ,gunlukte gidilmezki
Zaten yuzune evet kocani istemiyorumda diyemez ama sen anla bazi seyleri
 
Açıkçası ben annenizi haklı buldum.haftada 4-5 kez gerçekten çok fazla. Benim de 2 tane evli ablam var ve o da çok fazla gelmelerini istemez,geldiklerinde uzun uzun oturmalarını istemez.çünkü kadıncağız artık belli yaşa geldim kızım,oturamıyorum bile akşamları uzanasım geliyor yoruluyorum diyor.benim de annem de sizinki gibi ablalarıma gidince hemen ev işlerine yardım eder. Siz sohbet etmek istiyorsanız gündüz gidin arada sırada ama eşinizle o kadar çok gitmeniz fazla bence de. Eniştelerimden biri de sürekli bize gelmek ister akşamları,annem yeğenime baksın,okuldan alsın vs. İster ama ablam bi şekilde ortasını bulup engel olur,çünkü onlar da annemin artık hemen yorulduğunu,kafasının kaldırmadığını bilirler anlayış gösterirler. ama gündüzleri ablalarım vakit bulunca uğrarlar. anneniz sizden ya da eşinizden rahatsız olmuyordur bence onun açısından bakmaya çalışın. artık hemen yorulup bunalıp kafası kaldırmıyor olabilir.
 
Annen haklı tabi.

De bizde bu aralar senin durumundayız. Bizimde sonumuz sizin gibi olabilir. Korktum şimdi iyi mi.
 
Eşinizle o kadar sık gitmeyin. Gündüzleri yalnız gidin. Siz eşinizi oyalayacak yer arıyorsunuz sanki. Eşinize de biz görüştük annemle gidemem şimdi deyin. Anneniz haklı. Bazı erkekler bu konuda düşüncesiz olabiliyorlar. Ne var oturmaya gidiyorum diyor. Oysa anneniz ayağını uzatıp oturacağı Zaman çay, kahve yine ayakta kalıyor. Kadına biraz rahat verin. Taşınma konusu radikal olmuş. Eşinizi kendiniz idare edin. Taşınmaya gerek yok.
 
Haftada 5 gün çok fazla sizi istemediğinden değil bence ama ne de olsa damat var o yüzden çekiniyordur hele ki anneniz çalışıyorsa buna rağmen gidiyorsanız sizinkisi düşüncesizlik olur yok çalışmıyor diyorsanız da ne diye akşamı bekliyorsunuz konuşmak sohbet etmek istesende damadın yanında konuşamaz annen zaten çok muhabbet tez ayrılık getirir seninle annen arasında kırgınlık olmaz ama eşinle bir süre sonra arası açılır annenin..Tek başımayım canım sıkılıyor diyorsun da kendine uğraş bulmalısın bence benim bulunduğum yerde de ne annem var ne babam eşim sürekli nöbetçi evde durmuyor..Haline şükret her işine koşan annen varmış biraz da huzur onun hakkı..:KK66:
 
Eşimiz Nasıl sürekli gitmeyi istiyor ya . İnsan ne kadar sevse de evinde oturup rahat etmek istemez mi ? Çıkın akşamları beraber gezin eşinle . Haftada 1-2 ye düşür . Toptan da kesmek olmaz
 
Dün annem ustu kapalı da olsa evine gitmemizi istemiyor. Beni de düşünün yorgunum hiç demiyorsunuz rahatsız olmasınlar koçan dese gidelim hiç yok demiyorsun hemen evet diyorsun vs vs birsürü şey dedi. Tamam anlıyorum e vlendigim günden beri sürekli yardım etti bana hamileligimdede hiç bırakmadı. Hala da yardım ediyor. Ama nasıl sanki hizmetçi gibi evimde temizlige yardım edip hic durmaz direk gider. Anne gel birgunde oturalim istemiyorum temizlik yapmasini otursun anali kizli sohbet edelim istiyorum yok. Eşim annemi seviyor sürekli ister onlara gitmeyi sohbet etmeyi ne kadar desemde gitmeyelim gideriz. Eşim demez oraya buraya gitme anne ne gitme demez. Allah razı olsun ondan çok iyi bir insandır. esimede diyemiyorum annem rahatsız oluyor istemiyor diye. Anneme yakın olayım diye evimizi bile yakın tuttu. Evlendigimizde annem de istedi yakın olmasını. tamam esimin anneme karsi hatalari oldu ama yinede annemi çok sever. Annem artık istemiyorsa evimi uzak yere taşırım ayda bir giderim artık. Hiç komsumda yok burda arkadaşınıda yok. Evde sıkıntıdan ölü yorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim içimi dökmek istedim.


Valla bizde kulturel olarak nasil gelinden is hizmet beklenmesini ben yanlis buluyorsam anne veya kv deden hizmet yardim ve cocuk bakimini mecbur mus gibi beklemek kadinlara ipoteklemekde yanlis geliyor. Adamlar gelmis 60 yasina bu saatten sonra kucuk cocuk pesinde kosmak ev isi yapmak onlara zor geliyordur, o yasta insanin kafasi kalablik kaldirmaz ki. Annnen acikca soylemis rahatsiz oldugunu sende annem nasilsa diye herhalde biraz abarttin, kadin tavirlariyla belli etmis anlamamissin. Bundan sonra daha dikkatli davranirsin gitmeden ararsin, evinede temizlige degil caya yemege davet edersin.
Bira gonlunu alirsin yani..
 
anneniz sizi istemedigi icin degil yoruluyor dinlenmek istiyor.o yastaki kadinlar huzur sessizlik sakinlik istiyor.hem gidiyorsunuz hemde hicbiseye yardim etmiyorsunuz nasil iciniz rahat ediyorki.benim annemde istemiyor yardim etmemi kiziyor bana bende ona kiziyorum hadi sen diyorum git iceri dizini izle..zorla gonderiyorum..insan annesinin evine isterse hergun gider sorun degil onemli olan zahmet vermemek.haftada 2 gun siz evinizde yemekleri yapin goturup orda yiyin.yada onlar gelsinler size.
 
4 5 defa gidiyorum oda akşamları eşim sürekli diyor gidelim diye. Anneme yardım etmek istesem asla izin vermez.ben kendi işime bakayım sen kendi işine bak der. Yardım istemiyorum ondan tek istediğim sohbet etmek. evlendigin gunden beri evimde oturnamistir. Bende gelmiyorum sende gelme gibi.


Eee haftada 4-5 gun ne isin varki annende , baban vefat mi etti ? Oyle bile olsa kadin bir kafasini dinlemek ister bu yasa kadar kendi isini gormus yani sana ihtiyacimi var sanki, bildigin rahatsiz oluyor surekli damadinin gelmesinde herhalde aksam . Hem sen neden gidiyorsun ki insan kendi evinde kanepesine yayilmak ister aksamlari isten sonra ne gerek var yani. Abartmissiniz bence kadin bunalmakta hakli.
 
Eşine açık açık söyle
Çok fazla gidiyoruz yaşlı kadın uzanmak,yatmak ister de
Herşey sende bitiyor 4-5 gün annene gidene kadar dışarıya çıkın
Ama seni sevmediği,istemediği için değil yorulduğu için istemiyor
 
Anneniz masallah iyi bir hanim bence
neden mi cunku surekli yaninizda olmus isinize gucunuze yardimci olnus
benim annem olsa cook zoraki durum olmustu 10yillik evliligimde max birhafta patlamak suretiyle durmustur
ve de annemde evinde kalmamizdan bence hoslanmiyor
once agliyip zirliyodum
fakat yillar bana annemde olsa kimse kumsenin hahrini cekmezi ogretti
3aydir kendi yogun sebeplerimdende evine gitmiyirum bir kez oglum yatili kaldi.
annemde evime 3kez gelmistir 3ayda
valla bende alustum sahsen duruma
:))
herkes keyfine rahatina baksin ya
annem tabikude kafayi dinleyip rahat etmek istiyor
zaten coluk cocugu buyutup evlendirmis
yok durup bide torunun torbanin ziriltisinimi ceksin surekli
haklilar valla
Bos yere annene kirilma herkes evinde rahat etmek ister
haftada on gunde hatta cagirinca git bi bak durum nasil ne yonde degisecek
 
Haftada 4-5 defa gittiğinizi söylemişsiniz.Sizi kırmak istemem ama gerçekten çok gidiyormuşsunuz annenize boşuna kızıp darılmayın. Kadın haklı, herkes evinde akşam oldumu ayaklarını uzatıp çayını içip sessiz sessiz tv izlemek ister haftanın 4-5 günü olurmu yahu. O yüzden annenize kırılmak yerine onun sözlerini dikkate alıp daha ayarlı olursanız ortada bir sorun kalmaz. haftada 2 gün en normali bence. Anneniz olduğu için kırılmış olabilirsiniz, ama kadının haklılığını gözardı etmeyin lütfen.
 
Haftada 4 kere evladım da olsa biri bana gelse, canım çıkar hayu!
Çünkü evladımın yanında eşi de geliyor, yemek yapılmayacaksa yapılıyor, ev süpürülmeyecekse süpürülüyor vs.
Kadın sonuna kadar haklı.
Siz neredeyse o evde yaşıyorsunuz sadece!
Kendi anneme gitmeden mutlaka bir gün önce arar, işi olup olmadığını sorarım.
Zaten 8-9 günde bir gideriz 5 dk mesafemde olmasına rağmen.
Herkesin bir hayatı var, dikkat edin böyle şeylere.
 
esinizle birlikte gittiginiz zamanlarmı boyle hani damat olunca daha iyi karsılamak ister yorulur ama kızı gittiginde olmaması lazım nede olsa o evin insanı ben esimle gittigimde annem cokdaha ozenli ama tek gittigimde bekarlık zamanlarımdaki gibi oluyor herkes kendi kafasında:)
 
Ben de annene hakverdim.Çok fazla gidiyorsunuz ve büyük ihtimalle yemeniz içmeniz orada oluyor.Kadıncağız yoruluyordur.
Gencecik kadınsın ve annene gitmekten başka sosyal hayatın yok mu ? Biraz fazla bağımlı olmuş gibisin.Fazla alınıp taşınmayı düşünmen aşırı olmuş bence.Belki başka uğraşların olsa annene bu kadar yüklenmezsin.
 
Back
X