Hayatta hiç bir şeye bu kadar anlam yüklememek bu kadar önem vermemek lazım. bu senaryonun ardından bir hayal kırıklığı gelmesi çok olası.Sanki karşıma hiç beklediğime değecek biri çıkmayacakmış gibi geliyor, sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi. Yaşım daha çok genç evet, daha çok tecrübesizim belki de hayat konusunda ama bu zamana kadar bi çok şeye üzülmüş biri olarak, güvendiğim dağlara karlar yağmış olması nedeniyle de belki, benimde kafamda bir takım düşünceler oluştu. Karşıma zaten çok kişi çıkmıyor, çok güzelim diyemem, kırk yılda bir çıksa da benim beğenmem çok zor ince elerim ama seversem de tam severim. Bu zamana kadar her adımımı dikkatlice attım, sözde yaşayacağım hayatımdaki en önemli aşk için, kimseyi öpmedim bile bu zamana kadar. Ama bu saatten sonra karşıma çıkmayacakmış gibi geliyor. Olmayacak gibi. Bazen içimde koca bi umut taşıyorum ama çoğunlukla yalnız kalacağımı düşünüyorum. Arkadaş olarak bile eskiden yanımda olan insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu görünce, aşk konusunu düşünmek bile istemiyor insan.
Belki hayatta çok daha önemli olan şeylerin olduğunu söyleyeceksiniz, ya da bilmiyorum işte. Sadece içimi dökmek istedim, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sanki karşıma hiç beklediğime değecek biri çıkmayacakmış gibi geliyor, sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi. Yaşım daha çok genç evet, daha çok tecrübesizim belki de hayat konusunda ama bu zamana kadar bi çok şeye üzülmüş biri olarak, güvendiğim dağlara karlar yağmış olması nedeniyle de belki, benimde kafamda bir takım düşünceler oluştu. Karşıma zaten çok kişi çıkmıyor, çok güzelim diyemem, kırk yılda bir çıksa da benim beğenmem çok zor ince elerim ama seversem de tam severim. Bu zamana kadar her adımımı dikkatlice attım, sözde yaşayacağım hayatımdaki en önemli aşk için, kimseyi öpmedim bile bu zamana kadar. Ama bu saatten sonra karşıma çıkmayacakmış gibi geliyor. Olmayacak gibi. Bazen içimde koca bi umut taşıyorum ama çoğunlukla yalnız kalacağımı düşünüyorum. Arkadaş olarak bile eskiden yanımda olan insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu görünce, aşk konusunu düşünmek bile istemiyor insan.
Belki hayatta çok daha önemli olan şeylerin olduğunu söyleyeceksiniz, ya da bilmiyorum işte. Sadece içimi dökmek istedim, okuduğunuz için teşekkür ederim.
birebir katılıyorum :)Vallahi bu iş safi kader kısmet, ne güzelliğe ne de başka şeylere bakıyor . Olan olacağına varıyor , zamanı gelince oluyor her şey . Bunu artık net anldaım diyeyim.
Amaaan daha 18 misin? Bu zamana kadar bekledim kimseyi öpmedim falan yazınca baya büyüksün zannettim.
Ben 24üm aynı hisler bende de mevcut. Kader ağlarını örer mi örmez mi bilemem. Ama "vay be bunları da mı yaşayacaktım?" dedirtecek biri olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?