Sanki beklediğime değecek kişi gelmeyecek gibi.

Franchy

Gitme kal diyemedim.
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
23
7
88
28
Sanki karşıma hiç beklediğime değecek biri çıkmayacakmış gibi geliyor, sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi. Yaşım daha çok genç evet, daha çok tecrübesizim belki de hayat konusunda ama bu zamana kadar bi çok şeye üzülmüş biri olarak, güvendiğim dağlara karlar yağmış olması nedeniyle de belki, benimde kafamda bir takım düşünceler oluştu. Karşıma zaten çok kişi çıkmıyor, çok güzelim diyemem, kırk yılda bir çıksa da benim beğenmem çok zor ince elerim ama seversem de tam severim. Bu zamana kadar her adımımı dikkatlice attım, sözde yaşayacağım hayatımdaki en önemli aşk için, kimseyi öpmedim bile bu zamana kadar. Ama bu saatten sonra karşıma çıkmayacakmış gibi geliyor. Olmayacak gibi. Bazen içimde koca bi umut taşıyorum ama çoğunlukla yalnız kalacağımı düşünüyorum. Arkadaş olarak bile eskiden yanımda olan insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu görünce, aşk konusunu düşünmek bile istemiyor insan.

Belki hayatta çok daha önemli olan şeylerin olduğunu söyleyeceksiniz, ya da bilmiyorum işte. Sadece içimi dökmek istedim, okuduğunuz için teşekkür ederim.

Hayatta hiç bir şeye bu kadar anlam yüklememek bu kadar önem vermemek lazım. bu senaryonun ardından bir hayal kırıklığı gelmesi çok olası.

bol dua et cnm esma oku cnm .. hayırlı kısmet ıcın.. ınsallah tez vakıtte karsına cıkar

genelde ömrümüzü geçireceğimiz kişiyle beraber olabilmek için eşşekleri alt etmek gerekir!

Hayatta sevmekten sevilmekten daha onemli bir sey yok bence. Sevmek sevilmek derken aile arkadas dost sevgili her sey olabilir. Buna Insanın kendisini sevmesi de dahil. Herkes hayalkırıklıkları yaşıyor bu hayatta ama ümidini kaybetmemek gerekir. Kendini boşlukta gibi hissetme sahip olmadıklarını degil de sahip olduklarını duşun. Kendi kendine yetebildigine inandır kendini. O zaman kimseye ihtiyacın kalmaz...

Yanlış kişi çıkacağına hiç çıkmasın sakın acele etme evlilik cok zor şayet ben eşimi buldum harika bir adam ömür gecer ama ailesi canima yetiyor inan ki esimde huzursuz oluyor bu yuzden esim bana bu kadar deger vermese sahip cikamasa bosanmistim bile ama yinede zor insanlarla ugrasmak

Yazdıklarının hepsini onaylıyorum ..hiç bi zaman mutlu olamayacak hiç bi zaman karşıma düzgün biri çıkmayacak herkes mutlu olacak ben mutsuz olacağım derdim..ama ama ama kader ağlarını örüyor tatlım. .hiç olmayacak dediğin şeyler yok artık daha neler dediğin şeyler bir bir oluyor. .resmen senin icin kurgulanıyor dünya buna inan..

gelmiyor kendimden biliyorum he tabi bunda şanssızlık konusunda bir dünya markası olmamda etken

Bekleyince gerceklesmiyor evett ama beklemeden de olmuyor...ama su bi gercekki hayatin suprizleride hic bitmiyor....umudunu kaybetme :)

Ted de anne Tracy'i bekledi de ne oldu? Ne oldu? İkisi için kader gibi ayrıntılar, hep aynı yerlerde bulunup karşılaşamamalar, aynı kitap film ,müzik vs. zevki. Sarı şemsiyeleri bile yıllarca onlardan habersiz bir ona bir diğerine el değiştirdi. Sonra ne oldu? Tracy, Ted'inin o lanet soy devam ettirme güdüsünü yerine getirdi iki çocuk doğurup öldü, sonra Ted de Tracy ile birlikteyken bile kafasından atamadığı Robin benciline gitti.
Davar Ted.
Kaybeden tatlı Tracy oldu.
Biz hep Tracy olacağız kızkardeşim, Robin hep bir başkası olacak. Biz değil kızkardeşim. O yüzden bu davarlara değer vermeyin =(
Sevgiler.

Son düzenleme:
Ben öyle birini istiyorum ki, sabah kalkınca aklıma gelen ilk şey o olsun gülümseyeyim nedensizce, çok sevelim birbirimizi. Herkese, her şeye karşı gelebilecek kadar çok sevelim birbirimizi.
Ama zor işte.

Amaaan daha 18 misin? Bu zamana kadar bekledim kimseyi öpmedim falan yazınca baya büyüksün zannettim.
Ben 24üm aynı hisler bende de mevcut. Kader ağlarını örer mi örmez mi bilemem. Ama "vay be bunları da mı yaşayacaktım?" dedirtecek biri olacağını sanmıyorum.

Vallahi ben de 24 ne ki diyorum, cunku ben o kisiyle 26 yasimda tanistim hem de tamamiyle tesadufen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…