Evet. Şaka gibi geliyor ama ciddi ve hala diretiyor. Görcekmiş hepsini.Kıyafetlerini mi görmek istedi?
Daha neler duyacağız Allah'ım..
Bakcakmış açık sacık varmı vsKıyafet fetişisti mi bu adam
Sevgili kişisinin benle ilgili yeni derdi kıyafetlerim. Ki zamanında onun için baştan aşağı değişim yapmıştım. Takmış gene görecekmiş hepsini.Hiçbir şey anlamadım.
Bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum. Sonra benimde artık bir hasta olduğumu.Çoban filan mı sanıyor kendini. Ya da 3 yaşında filansiniz ne giyeceginize karar verecek yaşta değilsiniz...
Yani onun amacı kıyafetlerde ki açık sacıklık düzeyi. Tabi giyinerken görüyor Ama sanıyor ki evde açık kıyafetler var herhalde. Aslında çözemedimZaten kiyafetlerini giyinmiyor musun ciplak mi bulusuyorsunuz?uzerinde goruyordur az cok giyim tarzini cozmus kiyafetlerini tanimistir.
Simdi ben erkrk arkadasima dur ne giysem ki diyince su sortu bu kotu giy falan diyor adam hepsini ogrendi gorerek.
Bazen onun hasta olduğunu düşünüyorum. Sonra benimde artık bir hasta olduğumu.
Yani onun amacı kıyafetlerde ki açık sacıklık düzeyi. Tabi giyinerken görüyor Ama sanıyor ki evde açık kıyafetler var herhalde. Aslında çözemedim
Evet mecbur olmadığımın farkındayım ama beni bir dibe çekti. Kimse kalmadı yanımda bir önemide yok aslında onlarında. Asıl mesele neden ayrılmak istiyorken bir ayrılık mesajı atamıyorum.! Gün geçtikçe sacmalıkları artıyor.Ya böyle saçma sapan bir hayata mecbur değilsiniz. Aşk böyle birşey değil emin olun. Aynaya bakın ve kendinize gelin. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? En basitinden kıyafet seciminize bile saygı duymayan birine mi kaldınız? Begenmiyorsa gitsin açık saçık giyinmeyen kız bulsun baska kız mı kalmadı dünyada da sizi degistirmeye çalışıyor?
Evet mecbur olmadığımın farkındayım ama beni bir dibe çekti. Kimse kalmadı yanımda bir önemide yok aslında onlarında. Asıl mesele neden ayrılmak istiyorken bir ayrılık mesajı atamıyorum.! Gün geçtikçe sacmalıkları artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?