sanki bir kabustayim

seni sevseydi zaten ayrılmazdı.:50: öyle biri için üzülmeye değmez.Ailesinin ağzına bakan adamdan da hayır gelmez:34:

ailesini kaybetmektense beni kaybetmeyi secti.ailesi cok katiymis onu red ederlermis.onlarla kusmek istemiyormus. simdi diyorumki keske hic tanismasaydim onunla.

hiç üzülme.evlenseniz var ya buraya bir değil bin konu açardın.ailesinin bir lafıyla 3 yıllık ilişkisini silip atmış.ikna bile etmeye çalışmamış,zaten siz de kabul etmişsiniz beraber yaşamayı ama değerli anası babası gıcık olmuş ya bir kere, bu sizi silmesine yetmiş de artmış.
alt tarafı ilişki yani evliliğin bitmiyor ya boşver gitsin.evlenip de boşanmak zorunda kalsan daha da zor olurdu.bence yoluna bak.

o da oyle soyledi.simdi devam etsek dedi ailem cok cins evlenincede baska bisey bulurlar yine mutsuz oluruz. oyuzden seni daha fazla oyalamak istemiyorum diye bitirdi.guya ikna etmeye calismis ama ikiside ona kusmusler bagirmislar.evlatliktan red ederiz demisler. bu da ona yetmis iliskiyi bitirmek icin .oyle iste durum

Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz kaynanasıyla yaşayan gelin mi kaldı artık, 18 yaşını dolduran ayrı eve çıkma çabasında şimdi (gerçi bu da çok yanlış)..

yeni evlileri özgür bıraksınlar artık, gelinleri hizmetçi gibi görmesinler...

Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz kaynanasıyla yaşayan gelin mi kaldı artık, 18 yaşını dolduran ayrı eve çıkma çabasında şimdi (gerçi bu da çok yanlış)..

yeni evlileri özgür bıraksınlar artık, gelinleri hizmetçi gibi görmesinler...

aynen oyle iste

elbette üzüleceksin, canın çok yanacak, bir iki ay gözlerin dolu dolu gezeceksin...
ama inan bana geçecek, geçmelide önünde o kadar uzun yıllar var ki Allah ömür versin yıllarını heba etme, kendine yazık etme... bu dünyada bir kere yaşıyoruz ve hakkını ver canım, hayalinde nasıl bir evlilik kurduysan o şekilde evlen sakın taviz verme... evlenince hele birde yabancı insanlarla yaşama mecburiyetin olunca ne aşk kalıyor ne istek... evlilikten soğursun bütün heveslerin kursağında kalır... sen ne istediğini bil ve istediğin gibi yaşa... bu dünyada tek erkek o değil... şuan çok seviyorsun olabilir ama sevgide beslenmedikçe soluyor ,bitiyor..

bu yaşına gelmiş hala anne-baba sözüyle hareket ediyorsa zaten sana eş olamazmış.
düşünsene evliyken ailesinin sözünden çıkmayan bir adamla nasıl yaşanır ki?
acın azaldığını çok daha iyi anlıycaksın ve şükrediceksin.

bence sakın barışmayın tekrardan daha ortada bişey yokken böyle davranıyorsa evlenince aynı evde düşünemiyorum sizi.

mesele seni tanımadan istememeleri değil dikkat etmen gereken nokta sevgilinin ailesinin tek sözüyle seni bırakması...

3 sene vermişsin adam anasının ağzına bakıp senden ayrılacak karakterde biriymiş...

mesele seni tanımadan istememeleri değil dikkat etmen gereken nokta sevgilinin ailesinin tek sözüyle seni bırakması...

3 sene vermişsin adam anasının ağzına bakıp senden ayrılacak karakterde biriymiş...

dogru lafa ne denir arkadasim.aynen oyle oldu.ozetle bana deli olan adam birden annemler beni red eder seninle artik iliskimiz bitti dedi ve gitti.

o da oyle soyledi.simdi devam etsek dedi ailem cok cins evlenincede baska bisey bulurlar yine mutsuz oluruz. oyuzden seni daha fazla oyalamak istemiyorum diye bitirdi.guya ikna etmeye calismis ama ikiside ona kusmusler bagirmislar.evlatliktan red ederiz demisler. bu da ona yetmis iliskiyi bitirmek icin .oyle iste durum

aile belli cinste, sen olmazsın başkası olur, sevgilin onla da mutlu olamaz ki o aile ona da kulp bulur. yani sevgilin ömür boyu mutsuz kalmaya mahkum...böyle insanlara ipotekli kimlik deniyor ana babasının elinde 1 ip nereye çekerlerse oraya giderler ne derse yaparlar asla itiraz etmezler...doğruluğu yanlışlığı sorgulamazlar kuşun bile beyni varken böyle erkekleri anlamak çok zor gerçekten...

allah korumuş senı göstermiş adamın yüzünü...umarım barışmazsın...

Son düzenleme:
maddi sebeplerden mi ayrı eve çıkamayacak durumdaydı yoksa sadece ailesi istediği içinmi?bekle canım yaa daha yeni olmuş olay zaten eğer gerçekten istiyosa kafasına dank etip döner e istemiyosada kendisi bilir dimi..?tabi böle uzaktan teselli vermek kolay senin şimdi için yanıyodur tabi ihale sana kalmış bide bunun da ağırlığı var..ama salma kendini daha ılımlı yaklaşabilirdi hemen kestirip atmış..hem ne diye senin aynı evde yaşamak istemediğini söylüyo valla ben erkek olsam nışanlım böyle bi şart koşsa derim ki ben böyle olmasını istiyorum derim yani kız tarafını daha aileye girmeden hedef tahtası yapmam..dimi ama?

yat kalk dua et sevgilinden de ailesinden de kurtulduğuna. bu adamla da o aileyle de mutlu olamazdın. evlendikten sonra bu sefer de seni burda "eşim ailesine çok düşkün sözlerinden çıkmıyor" "kaynanamdan bıktım yardım edin" şeklinde konular açarken görürdük allah göstermesin boşanıyorum dayanamacağım bile diyebilirdin yani. bi baksana etrafa bu konuları açanların çoğunun sebebi aynı eşinin ailesi ve eşlerinin karakter bakımından olgunlaşmamışlığı.

sen dua et bugünler geçsin acılarım bir an önce bitsin diye bana geri dönsün diye değil. emin ol geçecek de zaten aklın bşaına gelince şükür namazı kılarsın bak çok ciddiyim.

sen doğru olanı yapmışsın, büyük konuşmak istemiyorum ama nişanlım bu tip davranışlar sergilerse ne sevgisi görünür gözüme ne başka bi şey insanın anasından emdiği süt burnundan geliyor çünkü istenmyen gelin olup da eşi de kendi ynaında durmayınca.

üzülme hiç zamana bırak unutma ki geçecek, sakin ol en azından 1 ayı atlatırsan sonrası daha kolay olur.

Hayirlisi olsun canim.bence sükretmelisin.Daha simdiden sana sahip cikmayan ilerde hic sahip cikmaz.bu böyle ama aci gercek.degil üc sene 10 senelik bile olsa insan unutabilir.insan 25 yillik kocasindan bosaniyor.bence sana dönerse asil sen isteme onu..

Canim niye uzuluyosun ki ya uzulme
tamam 3 sene kolay degil ama yasaman gerekiyormus demek ki

ailem seni istemiyor bitti ne demek yaa
boyle diyen bir insan yarin evlendiginizde senin yaninda mi olacak saniyorsun, seni ezdirecek ve daima ailem diyecek.. bunun sinyallerini acik acik veriyor

seni gercekten sevse.. o benim sevdigim kiz ve karim olacak istemiyorum diye birsey yok isteyeceksiniz, yok illede istemiyorsaniz benide karsiniza alirsiniz diyecek bukadar basit
bosver uzulme
seni kaybettigi icin o uzulsun

hakkinda hayirlisi olur insallah

(ben senin yerinde olsam su an telefonu elime alir: Benim zaten ana kuzusuyla isim olmaz, delikanliyim diye gecinme daha askinin arkadasinda durmak bilmiyosun, yazik sana. diye mesaj atardim.. ben olsam)

Son düzenleme:
Daha ailesi seni tanımadan, onların tek bir lafına bakıp seni siliyorsa inan ileride daha neler olur neler. Hiç düşünüyor musun bunları ? Aynı evde yaşamak yada yaşamamakdan çok daha büyük bir problem var ortada, arkdasının ailesinin lafına bakması. Her işte bir hayır varmış diyip uzaklaş derim.

Neee, bunu kaçırmışım ben "ailem seni istemiyor" mu demiş. e seni de tanımıyorlar, o halde aynı evde oturmayı kabul etmedin diye mi ? Ya boşversene arkdasım, bunun için mi üzülüyorsun sen, git sadaka falan ver kurtulduğun için..

Neee, bunu kaçırmışım ben "ailem seni istemiyor" mu demiş. e seni de tanımıyorlar, o halde aynı evde oturmayı kabul etmedin diye mi ? Ya boşversene arkdasım, bunun için mi üzülüyorsun sen, git sadaka falan ver kurtulduğun için..

sagol canim.ailesinin terbiyesizligi.sonucta biliyorlardi benimle 3 senedir konustugunu.bir anne olarak diyebilirdi 'bu kizla konusuyorsun okadar zamandir bi tanisalim hic olmazsa',ama yok cok bencillermis.dedigin gibi evlensekte problemler birakmazdi yuvamizi.sizin hep yorumlarinizla kendimi avutuyorum.cokta haklisiniz.

maddi sebeplerden mi ayrı eve çıkamayacak durumdaydı yoksa sadece ailesi istediği içinmi?bekle canım yaa daha yeni olmuş olay zaten eğer gerçekten istiyosa kafasına dank etip döner e istemiyosada kendisi bilir dimi..?tabi böle uzaktan teselli vermek kolay senin şimdi için yanıyodur tabi ihale sana kalmış bide bunun da ağırlığı var..ama salma kendini daha ılımlı yaklaşabilirdi hemen kestirip atmış..hem ne diye senin aynı evde yaşamak istemediğini söylüyo valla ben erkek olsam nışanlım böyle bi şart koşsa derim ki ben böyle olmasını istiyorum derim yani kız tarafını daha aileye girmeden hedef tahtası yapmam..dimi ama?

maddi durumlari olmasa anlardim.ama durumlari iyi olmasina ragmen istemediler ayri ev.buda ailesi ne derse o tip.belki duzelir dedim ama boyle yapti.kiz istiyor dememis kendim istiyorum demis ayri ev ben kotu olmuyim diye ama ailesine ben yokken bir kizla evlenirsem sizden asla ayrilmam dedigi icin simdi anlamislar benim istettigimi.oyle iste.belkide herkes dedigi gibi ayrildigim ii olmus.

evlensenizde bu ilişkiden hayır gelmez gibime geliyor ailesi hep size zıt gidecek oğullarıda size karşı tavır alacak...ayrı oturmayı istemekde en doğal hakkınız ailesi neden gıcık kapıyorkii...ne saçma bir durum..hadi ailesi cahil sevgilinizdemi cahil...bence hiç üzülmeyin değmez

Back
X