sanki bir kabustayim

evlensenizde bu ilişkiden hayır gelmez gibime geliyor ailesi hep size zıt gidecek oğullarıda size karşı tavır alacak...ayrı oturmayı istemekde en doğal hakkınız ailesi neden gıcık kapıyorkii...ne saçma bir durum..hadi ailesi cahil sevgilinizdemi cahil...bence hiç üzülmeyin değmez

evet dedigin gibi hepsi cahil ve dusuncesizmis.bide annem cok iyi melek gibidir diyip dururdu.gosterdiler melekliklerini.

Arkadasim once bir elini yuzunu yika,sonra git bi fakire sadaka ver ve sukret kurtulduguna.her son yeni bir baslangictir bunu da unutma...ben bundan 20 yil once ayni sekil birini cok sevmistim,annesinin sozunden cikamiyordu,sirf bu nedenle severek ayrildik,yasayamam sanmistim, derken, 7 ay sonra simdiki esimle tanistim vs,sonucta geriye donup degerlendirmem gerekirse evet o cok duzgundu,iyiydi,asiktim falan ama İYİ Kİ bitmis ve ben esimi tanimisim.sonuc; her ay burda bir dert paylasmak istemiyorsan o ezigi unut canim..sevgiler.

Arkadasim once bir elini yuzunu yika,sonra git bi fakire sadaka ver ve sukret kurtulduguna.her son yeni bir baslangictir bunu da unutma...ben bundan 20 yil once ayni sekil birini cok sevmistim,annesinin sozunden cikamiyordu,sirf bu nedenle severek ayrildik,yasayamam sanmistim, derken, 7 ay sonra simdiki esimle tanistim vs,sonucta geriye donup degerlendirmem gerekirse evet o cok duzgundu,iyiydi,asiktim falan ama İYİ Kİ bitmis ve ben esimi tanimisim.sonuc; her ay burda bir dert paylasmak istemiyorsan o ezigi unut canim..sevgiler.

cok haklisin aynen oyle canim.

o adamdan kurtulduguna sukrederken tutarli olmayi da ogren..once istemem diyip sonrada ailenle ayni evde oturururm diyorsun cocuk oyuncagi degil bu isler..geleceginle ilgili konusurken olc,tart oyle kesin,net konus ve davran.dengesiz hareket etme.ve giden icin uzulme.

o adamdan kurtulduguna sukrederken tutarli olmayi da ogren..once istemem diyip sonrada ailenle ayni evde oturururm diyorsun cocuk oyuncagi degil bu isler..geleceginle ilgili konusurken olc,tart oyle kesin,net konus ve davran.dengesiz hareket etme.ve giden icin uzulme.

dengesizlik degil bu.benim ilk kriterimdi evlilikte. ama baktim kaybedicem tamam dedim .ama degmezmis

evet dengesizlik..herzaman ne istedigini iyi bil..kaybedecem diye hemen yan cizme.o zaman karsindaki de seni ciddiye almaz..sen kararli durursan o seni gercekten seviyorsa zaten mucadelesini verir.cunku ailesiyle oturmak zorunda asla degilsinbu buyuk bir karar.

evet dengesizlik..herzaman ne istedigini iyi bil..kaybedecem diye hemen yan cizme.o zaman karsindaki de seni ciddiye almaz..sen kararli durursan o seni gercekten seviyorsa zaten mucadelesini verir.cunku ailesiyle oturmak zorunda asla degilsinbu buyuk bir karar.

nihayetinde olmadi zaten birkere taviz vercim onda da olmadi yani.nasip dedim artik

erkekler malesef boyle varlıklar cnm .
bugunlerı yarınlarına uymaz ,bır baskasının lafıyla
bırden bıtırebılırler .
ancak ben de sunu anlayamıyorum ;
ayrılıgı gozunuz almıyor ıse ,ne dıye kaprıs trıp yapıyor sunuz ?
ev ev dıye dıretmıssınız ,aılesını ıkna edemeyınce ayrılmıssınız
sonra sevgılınız sızden ozur dılemıs aılesını ıkna edecegını soylemıs barıssmıssınız .
sımdı de cocuk ;aılesını ıkna etmedıgını ve ıstemedıgını soylemıs .
bu sefer de sız ; ''tamam ev olmasa da olur yeter kı bız ayrılmayalım 'demıssınız .
madem ayrılıgı gozunuz almıyordu da ne dıye ev ev dıye dıretıp anlamsız kaprısler yapıyorsunuz?
erkek mılletı fazla kaprıse trıbe gelmıyor ,hemen pes ederler yormayacaksın onları .
herzaman net olacaksın .
ayrılmak ıstemıyor musun ? o zaman en basından cocugun durumuna razı geleceksın .
yada senın ıcın o ev once mı gelıyor ? o zaman en basından tavrını koyup ,cekıp gıtmeyı bıleceksın .
lafının sozunun arkasın da olup net olmalısın .

Son düzenleme:
erkekler malesef boyle varlıklar cnm .
bugunlerı yarınlarına uymaz ,bır baskasının lafıyla
bırden bıtırebılırler .
ancak ben de sunu anlayamıyorum ;
ayrılıgı gozunuz almıyor ıse ,ne dıye kaprıs trıp yapıyor sunuz ?
ev ev dıye dıretmıssınız ,aılesını ıkna edemeyınce ayrılmıssınız
sonra sevgılınız sızden ozur dılemıs aılesını ıkna edecegını soylemıs barıssmıssınız .
sımdı de cocuk ;aılesını ıkna etmedıgını ve ıstemedıgını soylemıs .
bu sefer de sız ; ''tamam ev olmasa da olur yeter kı bız ayrılmayalım 'demıssınız .
madem ayrılıgı gozunuz almıyordu da ne dıye ev ev dıye dıretıp anlamsız kaprısler yapıyorsunuz?
erkek mılletı fazla kaprıse trıbe gelmıyor ,hemen pes ederler yormayacaksın onları .
herzaman net olacaksın .
ayrılmak ıstemıyor musun ? o zaman en basından cocugun durumuna razı geleceksın .
yada senın ıcın o ev once mı gelıyor ? o zaman en basından tavrını koyup ,cekıp gıtmeyı bıleceksın .
lafının sozunun arkasın da olup net olmalısın .

ben ikna etmistim onu hatta ailesiyle ev bakiyorlardi. diyorumya birden basladilar beraber oturcagiz illa demeye ne olduysa artik.ayrica bi ev icin bitirebilcegini dusunmedim.onun icin ayrilcaksa tamam ben vazgectim dedim istegimden.ama digeer arkadaslarin dedigi gibi evlensekte onlarin o cahil dusunceleriyle mutsuz ollurduk.

Canim niye uzuluyosun ki ya uzulme
tamam 3 sene kolay degil ama yasaman gerekiyormus demek ki

ailem seni istemiyor bitti ne demek yaa
boyle diyen bir insan yarin evlendiginizde senin yaninda mi olacak saniyorsun, seni ezdirecek ve daima ailem diyecek.. bunun sinyallerini acik acik veriyor

seni gercekten sevse.. o benim sevdigim kiz ve karim olacak istemiyorum diye birsey yok isteyeceksiniz, yok illede istemiyorsaniz benide karsiniza alirsiniz diyecek bukadar basit
bosver uzulme
seni kaybettigi icin o uzulsun

hakkinda hayirlisi olur insallah

(ben senin yerinde olsam su an telefonu elime alir: Benim zaten ana kuzusuyla isim olmaz, delikanliyim diye gecinme daha askinin arkadasinda durmak bilmiyosun, yazik sana. diye mesaj atardim.. ben olsam)
aynen dedigin gibi mesaj yazdim ins agrina gitmistir.ama sonra dusundum simdi diycek bak hala unutamadi

Back
X